Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Dallama Fransa soykırım yasasını kabul etti.Sarkozy sen harbi tam bir malsın.

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: CurvaSs - 24 January 2012, 00:44:16
kdc reyis sıkma canını. 9 bütünlemeye girecektim, 1 tanesinden geçmişim. yine de mutluyum. :D :D

11 tane bütüm var bu şekilde kendinizi mutlu edin bence :) okul bu biter elbet..

CurvaSs

okul bu biter elbet sözüne bittim, pankart yapıp evin duvarına asmayı düşünüyorum. :D :D ahahahhaha

Uğur Yıldız

SametYılmaz55

ben babama tırsa tırsa söyledim okulun uzadığını ama söylediği söz bitirdi beni "canın sağ olsun oğlum geç olsun güç olmasın" :D :D

emre__ss

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 24 January 2012, 01:17:22
ben babama tırsa tırsa söyledim okulun uzadığını ama söylediği söz bitirdi beni "canın sağ olsun oğlum geç olsun güç olmasın" :D :D

vaaaay kıymetini bil bence babanın  ;D bey amcanın ellerinden öpüyorum  :evet:

Kadir ÇELEBİ

Burak YILMAZ

Tuttuğum takım beşiktaş

Ama trabzonspor için ölürüm

bu nasıl bir piskolojidir  :oyun:

erkutdem55

Alıntı yapılan: Kadir ÇELEBİ - 24 January 2012, 01:22:06
Burak YILMAZ

Tuttuğum takım beşiktaş

PARA psikoloji

emre__ss

Burak YILMAZ

Tuttuğum takım beşiktaş

işte biz Samsunsporumuzu tutarken başka takımı tutmayı hayal bile edemiyoruz,adam travzonda oynuyor ama beşiktaşı tutuyor fark budur.net.

Ertuğrul Sağlam

Manisaspor'un Tarzanlar lakabı nerden geliyor? Belki merak edenler olur, güzel bir hikaye...

http://www.tarzanlar.org/Sayfa.asp?M=Alt&Id=9

55_OrHaN_55

Burak Yılmaz, ne kadar başarılı olursa olsun, Atatürk'ün belirttiği zeki, çevik ve ahlâklı kalıplarına uymayan, karakteri bozuk, hayatta en nefret ettiğim 2-3 futbolcu bozuntusundan biridir. (bir diğeri de futbol sahtekarı arif erdem:) )

kaptan 55

Alıntı yapılan: ##kdc## - 24 January 2012, 00:29:05
Evet abilerim kardeşlerim sabahtan beri sesimin çıkmayışından bugün kü sınavımın kötü geçtiğini anlamışınızdır. Dersten kalmak, okulu uzatmak koymuyor da adama iki parmakla klavye kullanan bi programlama hocasının dersinden kalmak harbiden utanç verici. Dualarınız için hepinize teşekkür ederim.

programlama hocasının eşgalini ver sen bakim,benim kardeşime takana,takarım  :rulet:

takma kafana cüneyt tek dersin kalmış,geçersin sen olmazsa ilk sınavında gelir aşşağıda tribün yaparız,seni havaya sokarız.olmadı hocana  :holey:

Burak

24 January 2012, 12:10:24 #26592 Son düzenlenme: 24 January 2012, 12:20:40 Burak
Bende 6 senede bitirdim hiçte pişman değilim ( ama son 1 senesi Samsun'da  geçti bitirme çalışmam kalmıştı son dönem tamameeen teknik ayrıntı yüzünden ) bu okul biter o hocaları bile hatırlamazsın bir süre sonra :)

cem

Burak YILMAZ

Tuttuğum takım beşiktaş

trabzonun havası beynine vurmuş belli nede olsa trabzonda yaşıyor,birbirini tutmayan iki söylem

fanatik samsunsporlu

karaktersiz, sahtekar, düzenbaz