Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stoper

Herkes Bance'nin maçını konuşurken kıllık yapmış gibi olmayayım ama önem verilesi bi' haber paylaşayım  :) Geçen gün biraderin başına geldi , sizinde gelebilir hani.

PTT UYARDI: +393

PTT Genel Müdürlüğü Posta Telgraf Dairesi Başkanlığı önemli bir dolandırıcılık uyarısı yaptı. +393 ile başlayan telefon numalarına dikkat çekildi ve geri arama yapmayın, batarsınız denildi.

PTT Genel Müdürlüğü Posta Telgraf Dairesi Başkanlığı önemli bir dolandırıcılık uyarısı yaptı. Sosyal medyada 'maillerde' dolaşan uyarı +393 ile başlayan telefon numalarına dikkat çekiyor ve geri arama yapmayın diyor.
"+393 ü aklınızda tutun yeter" başlığı altında yapılan uyarıyı PTT Genel Müdürlüğü Posta Telgraf Dairesi Başkanlığı Kargo Hizmetleri Şubesi yetkilisi Y. Kadri Kaya yaptı. Ankara merkezden yapılan uyarıda

Cep ya da Sabit telefonunuza +39319326 ile başlayan numaralardan
(+39319326xxxx) gelen cevapsız aramaları*dikkate almayınız ve kesinlikle geri aramayınız. denildi.
Dolandırıcılık şöyle yapılıyor; Yeni bir dolandırıcılık yöntemi olan bu yöntem ile telefonunuz bir kez çalıyor ve kapanıyor. Siz cevapsız çağrıyı gördüğünüzde numarayı geri arıyorsunuz. Karşınıza çıkan ve çeşitli dillerde konuşan robot ile yaptığınız görüşmenin *dakikası 50$* civarında bir rakam olarak kullandığınız hattın faturasına ekleniyor.

Arama yasal!

Bu arama tamamen yasal olduğu ve aramayı siz yaptığınız için kesinlikle
itiraz etme sansınız bulunmamaktadır. Konu hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler veya şu ana kadar bu numaraya yanıt vererek, dolandırıcıları4n tuzağına düşmüş olan kişiler neler yapabilecekleriyle ilgili ULUS / ANKARA Tel: 0312 309 53 66 0312 309 53 66'dan bilgi alabilir.
Bu amaçla kullanılan ve şu ana kadar saptanmış numaralardan bazıları aşağıdaki gibidir:

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=30638

isyan

Yalniz Angola'nin ilk golüne bakin, golden önce rakip defans orda neyin pesindeydi ben halen cikaramadim  :P :)

sercan5592

benide aradı öyle numara dedim ne iş çağrı attım geri kapattım hattım kntrlu ama

numara : +381643415193

5trawberry

http://www.facebook.com/pages/Orospu-%C3%87ocu%C4%9Fu-Yusuf-Ziya-%C3%87ak%C4%B1r/231954180217818

Abilerim Kardeşlerim Yusuf Ziya Çakır'a mesaj gönderdim, ama ulaşmayabilir..
Bu sayfayı açan çömlekçi çocuğu her kimse en ağır şekilde cezalansın, bizzat tanıyan varsa kendisini iletsin, hukuki süreci başlatsın.

Benim şehrimde kimse benim adamıma kafa tutamaz!

atakan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 22 January 2012, 22:30:26
Bizde bi bildiri yayınlayıp Yusuf Ziya Çakır a sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum.Bu şerefsizler küfürün en alasını hakeden cahil insanlar!!
Ayrıca trabzonluların her yorumunu yayınlayıp bizim yorumlarımızı yayınlamayan bununla birlikte bu basit adamın köşeyazısını günün haberi olarak yayınlayan dengeyi bidaha almıcam.

aynen katılıyorum.site olarak toplu hareket etmeliyiz.en acilinden.

5trawberry

http://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=1113&ftxtID=14325

bundan birşey anlayan var mı ? buna göre en agresif takım biz miyiz ?

isyan

Normal sartlarda orta siralarda olmamiz lazim ama Tarkan Hoca'nin yedigi ceza yüzünden en dipteyiz

emre__ss

Alıntı yapılan: isyan - 23 January 2012, 03:03:43
Normal sartlarda orta siralarda olmamiz lazim ama Tarkan Hoca'nin yedigi ceza yüzünden en dipteyiz

neydi ki ceza söyler misiniz?

isyan

60 gün hak mahrumiyeti ve para cezasi yemisti

##kdc##

Abilerim kardeşlerim, iki senedir geçemediğim bi sınava giricem saat 10 da. Ben elimden gelenden fazlasını verip çalıştım. Sizlerde dua eder misiniz bu kardeşinizin okulu uzamasın.

Kral SAMSUN

seskat

Ollivanders

Allah yardımcın olsun kardeşim benim

celebi

kardeşim Allah yar ve yardımcın olsun.

brigand

Kardeşim Allah zihin açıklığı versin.