Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 31 December 2011, 20:05:56
Ah Mehmet abi ahh... benim de bir sorunum var; sevdiğim takım beni mutsuz ediyor ne yapsam bilmiyorum :o :-\

Barcelonayi tut  :D :D :D
saka saka

Dost aci günde belli olurmus birgün bizide ebbet mutlu edecek bu Takim.

emre

Serkan

neler kaçırmışız öyle; ben eses maçında ekigho'nun kaçırdıgının bu kadar net olduğunu görememişim tribünden; ama bariz gol pozisyonu imiş

kalptenþimþek

puan alabileceği 7 maçı kaybetmek.. :(

AhmetDenizci

Atakumlu

Ahmet o resimdeki Emrah diye biri .. Futbolcuydu heralde oda erken yasta futbolu bıraktı , o resimde de Emrah ın is yerinin acılısı olabilir ...

kuzeycity

2012'nin ilk post'unu ben atıyorum sanırım umarım takımımızın hak ettiği (takımımız demiyelim de armamızın hakkettiği) üst sıralara yeniden demir atarız. Herkese mutlu ve sağlıklı bir sene dilerim

Ayberk

İdman fotolarına baktım şimdi, rugby oynamışlar Akaki'nin ağzı kanıyodu ve hala topu salmamıştı ??? Gerçekten bu kadar hırslılarsa iyi valla :D

Ayrıca haberin başlığı neşeli idman :-\ ;D

http://samsunspor.org.tr/resimler/31arl/dsc_2545.jpg

Ertuğrul Sağlam

Yeni yil icin dilegim ne para ne pul herkes icin saglik SAMSUNSPOR icin basari...

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 01 January 2012, 02:08:48
Yeni yil icin dilegim ne para ne pul herkes icin saglik SAMSUNSPOR icin basari...

GökhanÇağlar

önce sağlıklı,huzurlu daha sonra bol galibiyetli bir yıl olması dileğiyle...

SSKLA

Sizcede ikisinde ki benzerlik şaşırtıcı değil mi. :)

ugrass

01 January 2012, 13:53:44 #25587 Son düzenlenme: 01 January 2012, 15:03:07 Cheregy
Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 01 January 2012, 03:52:07
Sizcede ikisinde ki benzerlik şaşırtıcı değil mi. :)

=) iyi tespit

ngonge

Pazartesi ola hayrola, artık isimler bellidir ve p.tesi-salı imzalar atılır diye düşünüyorum.

Takımın durumuna ve sakatlıklara göre de belki Ocak sonu bir iki sürpriz de gelir.

Önemli olan aynı zamanda eldekilerden verim almak, gelen oyuncular hemen direk ne kadar faydası olur bilemiyorum.

Ekigho, Dominguez gibileri geçen yıl Agbetu'nun iki devre arasında büründüğü bambaşka yapıya bürünürlerse asıl transfer onlar olur.

samuray

gerçektende agbetunun geçen yıl ikinci yarıdaki performansı şaşırtıcıydı inşallah bu zenke ekigho bance.ye de yansır