Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

O en köşede bakan abimi ? Harbiden bu abi kim ya :D Hep Amerikanın oyunları bunlar :D

samsunmania

Alıntı yapılan: designer_55 - 30 December 2011, 00:54:18
transferler icin girmistim...herhalde yanlis sayfaya  girmisim!

Burayı goygoy sayfası yaptık, kesinleşen transfer başlığı da var. o da sulanırsa kepkesinleşen, %100 transfer edilen, imzayı atanlar başlıkları da oluşturulacak. ;D ;D

kalptenþimþek

Designer, maalesef banceyle bir haftalık yarım pansiyon karayip tatili kaybettin..üzgünüm çok.. :(

Desiqner

Hayata son bakışı sanki :D Hiç benzemiyor bıyık olmasa :)))

Desiqner

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 30 December 2011, 01:00:39
Designer, maalesef banceyle bir haftalık yarım pansiyon karayip tatili kaybettin..üzgünüm çok.. :(

Ne kadar üzüldüüüüümmm  :deli: Allah korumuş valla  :(

kalptenþimþek

bizim sonumuz da o..gerçekten; bıyık bırakalım da tanıyanımız çıkar.. iyi söyledin bak bunu :ok

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania - 30 December 2011, 00:49:58
Bu siteye son yazışım. beni bilgisayar programına benzeten Samsuni'yi protesto ediyorum. Ben aslında Stalth Eisenhüttenstad taraftarı bir insan olarak haykırıyorum. stalt überalles. :rulet: ;D
Bu arada Samsunspor'un ilk defa maçına gitmek istiyorum. hangi dolmuşa binip nerede inmem lazım. Maç Yaşardoğuda değil mi?? ;D

Şimdi diyeceğim ki, abi senin takım 1991-92 sezonunda Kupa Galipleri Kupasında Galatasaray'a elenmişti. Doğu Alman takımıydı, kusura bakma da üfürükten bir takımdı :) SEn de, "onu nerden biliyorsun?" diyeceksin. Öyleydi abi, renkleri de mavi-siyah-beyazdı.  ???

O sezon Adec Saat forma reklamı olan G.Saray'a biz 3-1 ve 2-1 yenilmiştik, gördüğüm en kötü Samsunspor'du o sezon. Özkan Sümer'in bile teknik direktörlük yaptığı  :(

Desiqner

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 30 December 2011, 01:04:49
bizim sonumuz da o..gerçekten; bıyık bırakalım da tanıyanımız çıkar.. iyi söyledin bak bunu :ok

Ama acayip akılda kalıcı bi tipi var abinin herkeze benziyor :)))

ChucKeR

bi de sitenin bi karakteri var. benim site üyesi olup tanıdığım 2-3 kişi var. beni tanıyan da o kadar. siteyee ilk girdiğimde ''ne garip adamlar'' falan diyodum kendi kendime zamanla alışıyo insan. esprilere kahkayla gülebiliyorum artık. rahat olun alışacaksınız .:D
bi de şu samsunsporluluk olayı var. bu iş ölçülebilir birşey değil. iddaa edilemez böle şeyler ama biliyorum ki bu ''abi geçinen'' dediğin insanlar kareografi yapacam diye 2 günlk taillerini heba edip boya kokusuyla kafayı buldular yeri geldiğinde. ben onlardan değilim mesela ama en azından saygı duymayı bilmeliyim. normal hayatta da beraber takılan adamlar tabii ki birbirlerinin iletilerini beğenecek. aynı kafa yapısında onlar çünkü. hayata aynı yerden bakıyorlar. böyle değerlendirmek lazım.  :evet:

samsunmania

@Samsuni
Takımımla lütfen dalga geçme ;D
Ben bu takımın adını ilk duyduğumda ezberlemek için inat etmiş, sonunda başarmıştım. Bir de şu manşet aklımdan çıkmaz. Bray Wanderers, bitmeyen nefes. ;D ;D ;D

Serkan

hadi yatın ya :  ) illa kdc'yi mi çağırayım

mehmet yılmaz

Çakır,
Aslında senin sandığın gibi değil, mesela ben Maratonton başkanı hiç sevmem. Keza o da beni öyle  :P
Bak seni tanımıyorum ama istek parça, aman şiir bile yazmışlığım var. :)

Bu sitede beni rahatlatan en önemli şey, herkesin gerçek birer Samsunsporlu olduğunu bilmek, sonuçta kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama biliyorsun, adam Samsunsporlu arkadaş; stelik benden de iyi Samsunsporlu. O halde anlaşamayacak bir durum yok. Forumun kendiliğinden gelişen ve birbirini tanımaya dayalı bir düzeni kesinlikle var ama bu engelenemez bir durum zaten.

kalptenþimþek

Hayattalarsa, Allah sağlık sıhhat versin hepsine  :)

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: samsuni - 30 December 2011, 00:33:25
Çelebi, seni fark etti sanırım, Bozbaykuş olduğunu bu kadar belli etmeseydin be hacım :)
İtiraf ediyorum, ben de 1987'de oynadığımız Adana Demirspor maçından bu yana iç sahadaki pek çok maça gitmedim, yıllar öncesinin bir fotograf karesinden o maçın hangisi olduğunu, hangi sezon oynandığını, skorunu falan hatırlayamıyorum. Bilgisayar programı yüklettim kendime, oradan çıkıyor aslında.
Jurista, eski bir Siirt Jetpa taraftarı, Maraton stadın yolunu halen bilmez; her maça biz götüyoruz.
Ant55, renkleri karıştırmış, burayı Antalyaspor sitesi sanıyor, sakın çaktırmayın
Samsunmania, bir bilgisayar programı, gerçek değil
Kar6, para karşılığı gidiyor maçlara
Edmontdante aslında 8 takım birden tutuyor :) :)

Hepsi bir tarafa ben bugüne kadar daha bu sitede "ben sizden daha iyi Samsunsporluyum" yazan hiç bir kalıcı üyeye rastlamadım. Mesela ben sizden iyi Samsunsporlu değilim.

Keşke kalsaydın, keşke tanısaydın bizleri; sağlık olsun...  >l< >l< >l< >l< >l<

kalptenþimþek

sayın samsuni, transferler tamamsa yatabilir miyiz? :ok