Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

isyan

insallah daha cok atmazlar rekor bjk'da kalsin

5trawberry

55__Gurbet__55

celebi

5trawberry

08 December 2011, 00:36:23 #24604 Son düzenlenme: 08 December 2011, 00:40:23 5trawberry
Geçen senenin finalisti Manchester United tur atlayamadı.

sercan5592

kamuri

08 December 2011, 00:44:09 #24606 Son düzenlenme: 08 December 2011, 00:51:36 kamuri
bu sene uefa karışır m. city de uefaya kaldı ;D bu arada Vasili Berezutski adamsınnnn :holey: :holey: :holey: :oyun:

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: Desiqner - 07 December 2011, 23:54:51
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=305715922782681&set=a.193150677372540.43233.193141957373412&type=1&theater

Yorumsuz.
Bu arada sayfalarda yazdığınıda göre çiftlik galatasaraylı dolmuş ? ulan şu istanbul taraftarlarına adam akıllı ders verecek bir tane taraftar grubumuz yokmu.

ben maçtan sonra atkımla geziyodum çiftlikte kimselerde yoktu olamazda zaten bi tarafları yemez geçen sezon görüldüğü üzere şampiyonluk kutlamalarında.

5trawberry

Bu çiftlikte dolaşma ile ilgili çok tartışma yaşadım gerek farklı ortamda gerekse arkadaş ortamımda.
Burası kozmopolit bir şehir, her milletten insan var istediği takımı destekleyebilir, formasını giyip çiftlikte de dolaşabilir, adam çeşitli sebeplerden ötürü, Samsun'umuza gelmiştir. Samsun iline aşıktır, ama burasının evladı olmadığı için Gs'yı, Fb'yi, Bjk'yi, Bursa'yı,Trabzon'u, Sivas2ı vs vs tutabilir. Bunu o zevkinden mahrum etmeye birer memleket takımı sevdalısı olarak kimsenin hakkı yoktur.
Taa ki nereye kadar, O şehrin kültürüne kafa tuttuğu ana kadar, Misalde olduğu gibi Bize Her Yer T.... saçmalığı ve türevlerini arabalara işyerlerine afişe edene kadar, Bu şehrin asıl sahipleri onlarmış gibi meydalarda nara atana kadar..

Yoksa adam gitsin, giysin formasını izlesin maçını efendi gibi evine gitsin. Kimsenin kimseye birşey demeye hakkı yoktur.

yirmiuc

SSKLA

Alıntı yapılan: 5trawberry - 08 December 2011, 00:55:15
Bu çiftlikte dolaşma ile ilgili çok tartışma yaşadım gerek farklı ortamda gerekse arkadaş ortamımda.
Burası kozmopolit bir şehir, her milletten insan var istediği takımı destekleyebilir, formasını giyip çiftlikte de dolaşabilir, adam çeşitli sebeplerden ötürü, Samsun'umuza gelmiştir. Samsun iline aşıktır, ama burasının evladı olmadığı için Gs'yı, Fb'yi, Bjk'yi, Bursa'yı,Trabzon'u, Sivas2ı vs vs tutabilir. Bunu o zevkinden mahrum etmeye birer memleket takımı sevdalısı olarak kimsenin hakkı yoktur.
Taa ki nereye kadar, O şehrin kültürüne kafa tuttuğu ana kadar, Misalde olduğu gibi Bize Her Yer T.... saçmalığı ve türevlerini arabalara işyerlerine afişe edene kadar, Bu şehrin asıl sahipleri onlarmış gibi meydalarda nara atana kadar..

Yoksa adam gitsin, giysin formasını izlesin maçını efendi gibi evine gitsin. Kimsenin kimseye birşey demeye hakkı yoktur.

Doğru diyorsun adam istanbuluysa tutsun gs yi fb yi bjk yi.Ama samsunlu olupta onların formasını giyenlerele problem...

Ollivanders

Abilerim seviyorum sizleri . İyi ki varsınız. :)

mehmet yılmaz

Hiç tanımadığım insanlar facede beni ekliyorlardı. Önceleri kabul etmiyordum. Sonra bir iki sitem aldım, "abi/hocam biz Samsunsporluyuz, neden kabul etmiyorsun?" diye. Çoğunu tanımadığım o kişileri de kabul etmeye başladım, sırf Samsunsporlular diye. Ancak bilhassa İstanbul derbisinin olduğu şu gece bazılarının aslında Samsunsporlu falan olmadıklarını üzülerek de olsa gördüm. Bir çoğunu listemden silmiş bulunmaktayım.

Samsunsporlu olmak cesaret işidir, idealist insanların fedakarlık gerektiren bir tavrıdır. Selam olsun hayatta başarıdan değil doğrudan yana duruşu olanlara, selam olsun SAMSUNSPORLULARA...

Desiqner

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 08 December 2011, 01:03:15
Doğru diyorsun adam istanbuluysa tutsun gs yi fb yi bjk yi.Ama samsunlu olupta onların formasını giyenlerele problem...

Aynen bende bundan bahsediyorum zaten.Samsunlu olup bu takımları tutan hatta Samsunsporun üstünde tutanalr var...

babasamsunlu