Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

fat55

55 gençlik 72   orduspor 74 yenildik.

Ahmeti

55 Gençlik yeni bir takım  çok genç ve tecrübesiz sporculardan oluşuyor
Cantuğ hoca eşliğinde önümüzdeki sezon çok daha başarılı olurlar.

feveran

jurista

Bursa''da ki  Samsunsporlu dostlarımızı kutluyorum ,tebrik ediyorum .İnanılmaz bir karşılama yapmışlar ,çok büyük bir destek vermişler .Buna rağmen yüreksiz bir mücadele,saçma sapan bir sonuç çıkarsa gelmeyin ulan Samsuna...

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2738

maraton

Sayın spor bakanımız bu gece İnönü de olanların yüzde biri samsun 19 Mayıs ta olsa idi ne yapardınız acaba.. İstisnasiz tüm biletli seyirciler toplama kampına filan giderdik herhal.. Hayır bu kanunun bı maddesinde sadece Samsun'da uygulanir mı yazıyor ben anlamıyorum

Kaya

Sen pilot bölgesin otur düşün...

Samsun için düşündükleri slogan bu olsa gerek.. :rulet:

cgr

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 20 November 2011, 13:23:03
Ayaktakiler Soldan sağa doğru
Kerem,Evren,Marciel Rafael,Kenan,Muhammet Şeker

Yerde oturanlar soldan sağa
İbrahim,Barış,Emin,Adnan,Caner

Sanırım : )

Aynen dediğiniz gibi... İbrahim'i Sivas'tan almıştık. Barış'ı Gaziantep'ten zorla almıştık hatta çok iyi sağ bek diye. Uzun sarı saçlıda Emin Aladağ. Şu an Denizlispor'da...

sadece55

Çalınan otomobil terk edilmiş bulundu
Samsun'da hırsızlar tarafından çalınan otomobil, terk edilmiş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi'nde Kerim Semiz'e ait park halindeki 55 EC 063 plakalı otomobil, önceki gece kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı. Dün sabah otomobilin çalındığı fark eden Semiz, polisten yardım istedi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, çalınan otomobili bu sabah saat 07.30 sıralarında İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi Barış Bulvarı'nda terk edilmiş olarak buldu. Polis, olayla ilgili soruşturma
başlattı.

http://www.haberexen.com/calinan-otomobil-terk-edilmis-bulundu-36063h.htm

Kırmızı toros :)

özkan

Şu resimdeki en sağdaki kişi yöneticimizmidir,tanıyan var mı acaba ?

feveran

özkan ordakılere zaten yönetici denmez ortadakıne başkan denmez bak yarın kıyamet kopacak

özkan

yok eğer yönetici falansa orda en sağdaki;sitenin haricinde tekrardan kombine almaya gittiğimzide klübe beleş kombine almak için sırada bekliyolardıda onun için  ;)

eski55

evet yönetici SAVAŞ BOYAR.halkla ilişkiler yönetim kurulu üyesi.bahçeşehir koleji samsun müdürü.

SAMSUNLU ORUMA 55

Çelebi abi ne güzel çıkmışsın  >l<

celebi

eyvallah kardeşim sağolasın beni gaza getirdi buı foto ne yağpsam bursaya doğru yol mu alsam ne :)

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: celebi - 21 November 2011, 14:51:27
eyvallah kardeşim sağolasın beni gaza getirdi buı foto ne yağpsam bursaya doğru yol mu alsam ne :)
durduğun kabahat çelebi abi  ;)