Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Alacaksanız miniübüs alın da Cingenlerin hepsini ancak alır. ;D

Sercan

ahmetsefa55

delikanlı taraftar mersine gelsin !  ;) :-*

fındık

Az önce 23 Nisanİ.Ö.O. yanından geçerken küçük öğrenci kardeşlerimizin seslendirdiği senfoniyi duymak çok hoştu. Seslendirdikleri beste İ.T.O.Ş.  :D ve sonrasında oley oley oley laylayla laylaylay  şampiyon  >l< >l< >l<
Ne kadar yanlış bi hareket olsada sevindirici bir durum. ;D

Serkan

berusa55

-> NBA'de süren Lokavt nedeniyle ucuz yabancı oyucu transferi hayalleriyle ABD'ye giden Menemenspor yönetimi, NBA'in basketbol ligi olduğunu öğrenince birer tane iphone alarak yurda döndü...

:D :D :D

domin55

berusa55

Hemen zaytung yönetimine bildiriyorum domin55 kardeşim ;)

Jnr.Serkan

Keşke Samsunspor'da futbolcu olabilseydim

Şampiyonluk maçında son dakikada topa ayağımı sokarken,ayağıma rakip defans vursun, top süzüle süzüle kaleye girsin. O tribünlerin Goooool dediğini duyayım.

Şampiyonluk gelsin.

Ayağım kırılmış olsun, futbolu bırakayım...

5trawberry

Kurtlar Vadisinde bi sahnede 55'in üzrine çizgi çekmişler 61 yazmışlar, Facebook'taki trabzombiler de  bununla sarhoş olmuşlar..

ulan hayat sizi s2p 61 kenara zaten ne diye geldiniz ki buralara..

Sitedeki abilerim, kardeşlerim uslubuma yakışmayan bir söylemdi ama, tutamadım kendimi sinir oldum.

LisandroLopez

Atv de yönetmeni Mahsun Kırmızıgül ola 'Hayat Devam Ediyor' adlı bi dizi oynuyor ki, sormayın gitsin..

designer_55

RT @Alex_Milic17: Turkish side Samsunspor showing interest in Partizan defender Nemanja Rnic http://t.co/HQL5yWzh

Ayberk

bu da stoper. Valdomiro, Gurur, Ersin, Akaki gibi hali hazırda hiç kullanmadığımız stoperler varken gerçekten ilaç olur takıma .:.:.

Sercan

ancak o rakamların yazılı olduğu ev, dizide ******* karakterinde olan birisinin saklandığı yer...

Desiqner