Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

carsambasporun son macinda kavga cikmis carsambaspor suan kacinci bilen varmi arkadaslar? genel futbol yorumundan bakdim ama bulamadim..

özkan

Asıl sıkıntı,kümülatife bakınca eğer düşersek allah göstermesin sonumuz kocaeli.Başka açıklaması yok bunun.Ya kalacağız ya kalacağız yani.Transferlerde gerçekten bir arada görmediğimiz paralar şakır şakır gitti komisyonculara.Benim Samsunspor'umun parası bu kadar mı çok? Yada Kazım Yılmaz geldiği zaman ''Samsunspor'un para sıkıntısı yoktur'' lafını göstermek içinmi dağıttı o kadar parayı yemişçilere..

Kabullenip kabullenmemek size kalsın ama;inanamazsınız şu anki entrikalara.Birisi yazmışdı aşkı memnuda yok bunlar diye,aynı o sahneler..

Taraftar olarak susturulduk,uyanmamız lazım,hukuka aykırı gelmeyecek şekilde dirilmemiz,burdayız dememiz lazım.Süper ligde geçen her haftamız bankasya 35 güne bedel..Uyanmamız lazım .! Adnan'a falan kaldıysak işkura başvuru yapmış adamlar ocakta burada,şimdiden söyleyeyim..

FaTiH_HaN

Lincoln denildiği zaman aklıma nedense Ceyhun Eriş geliyor. Kalitelerine diyecek yok ama oynadıkları takımda huzur namına birşey bırakmayan oyuncular, bu tarz oyunculardan verim alabilmek için çok sağlam bir yönetim ve bu oyuncuları motive edebilecek aynı zamanda tatlı sert ağırlığını oyuncular üzerinde hissettirecek bir teknik ekip gerekli, bu iki şarttan hangileri Samsunsporumuzda mevcut tamamen soru işareti.

Lusage

Özellikle 2. dakikaya dikkat. Nereden nereye..

Ne umutlarla çıktık Süper Lige. Şimdi ise neredeyiz. Bu duruma nasıl düştük diye sormayacağım. Çünkü hepimiz bizi bu duruma iten sebepleri çok ama çok iyi biliyoruz. Ve buna sebep olanların hepsinin Allah Belasını Versin...

samuray

elimizdeki kaliteli oyuncuları işe yaramaz diye veriyoruz nerde tapon çakma topcu var onları alıyoruz şimdide durumumuz ortada düşmeye en yakın takımlardan biriyiz böyle basiretsiz yöneticilerin de teknik heyetindye ha şimdi birde g.s nin bile hizaya getiremediği lincolnü transfer etmeye kalkıyoruz ya bunlar akıllanmıycaklarmı  >:( >:( >:( >:(

masbene

denize düşen yılana sarılır. basiretsizlik! topçu mu yok piyasada

##kdc##

Lincolne verceğin parayı mersine ver Hakan Bayraktarı geri al..

brigand

cembaba

kalptenþimþek

Serkan

o sis bombaları varyaaaaaaaaaaaaaaa:D

Ayberk

yeri değil biliyorum ama bir kardeşimiz soru paylaşmış facebooktan eğer en fazla beğeniyi toplarsa kitap seti kazanacak, beğen'e tıklarsanız mutlu olurum, saygılar :)

http:// www.facebook.com/dusdata.com.tr/posts/265686960143508?notif_t=like

Kaya

Alıntı yapılan: Ayberk - 15 November 2011, 00:14:25
yeri değil biliyorum ama bir kardeşimiz soru paylaşmış facebooktan eğer en fazla beğeniyi toplarsa kitap seti kazanacak, beğen'e tıklarsanız mutlu olurum, saygılar :)

http:// www.facebook.com/dusdata.com.tr/posts/265686960143508?notif_t=like

:evet: ;)  >l<