Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Jnr.Serkan

muzaffer4

AntZ

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 13 November 2011, 16:41:30
buda ayıp yani

Ayıp olmasın diye 99 da bırakmışlar  ;)

1 sayı daha olsa biri 100 lerde biri 10 larda bitirmiş olacak  :deli:

ahmetsefa55

bu şehzadelere kim bu kadar yüz veriyo ya ?
amigosu fenerli değil miydi bunların  :kafa:
büyük Samsunsporlu Şehzadeler !

feveran

bizde dedık ya şehzade ??? dıye diğer taraftarlar şey zaten dılım varmıyo

twitter

ben trabzon maçında bu andavalların yanında maç izledim
maçtan önce trabzonlular samsun diye tempo tutunca bu salaklar trabzon diye bağırdı bi kaç dk
yaşıma rağmen ağzıma ne geldiyse saydım ulan millette koyun bütün kale trabzon diye bağırdı neyse forza şimşeklerde tamam haklısın dediler
gittim en uca orada izledim gole kadar ayağa kalkmadım  sinirden :kafa:

celebi

fink ilk 10 hafta 44 top çalma ile ligin en fazla top çalan oyuncusu imiş. fink istatistiğini devam ettirde asistle süle artık fink. birazda koş inşaalah

mehmet yılmaz

Bu söz konusu dergi neyin nesiymiş?
Adını ilk kez duydum.
Kim çıkarıyormuş, nerede satılıyormuş?

cembaba

Vizeleri başlayan kardeşlerim... Allah yardımcınız olsun inşallah

isyan

Samsunspor'dan sürpriz Lincoln atağı

Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor ara transfer dönemi öncesi düğmeye bastı.

http://fanatik.ekolay.net/Samsunspordan--surpriz-Lincoln-atagi_3_Detail_391_243650.htm

ugrass

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 14 November 2011, 06:49:42
Samsunspor'dan sürpriz Lincoln atağı

Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor ara transfer dönemi öncesi düğmeye bastı.

http://fanatik.ekolay.net/Samsunspordan--surpriz-Lincoln-atagi_3_Detail_391_243650.htm

bizimde zaten böyle futbolculara ihtiyacımız var(!) =) simsar adnan sezginin yeni kazığı.

epçeli köylü

Galatasaray bundan kurtulana kadar akla karayı seçti bizim bunu almamız nasıl bir saçmalıktır....

FaTiH_HaN

Bir takımda bu tarz oyunculardan 1 tane olur ne yapsa nazını çekersin pohpohlarsın adam disiplinsiz ama sahaya çıktı mı da golleri asistleri yazıyor dersin.. Bizim takımda bu tarz oyuncular zaten çok var ve biz bu oyuncuları oynatamıyoruz kafalarına göre takılıyorlar bance, rodrigez, fink, sarp şimdi birde lincoln gelirse nasıl olur çok merak ediyorum. He kötü oyuncumu kendini futbola verse tek başına takımı taşır ama ne için geleceği belli tamamen duygusal.

kýzýlyýldýz55

lincoln gelirse tam anlamıyla bir papazlar yurduspor oluruz