Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

feveran

Alıntı yapılan: Serkan - 09 November 2011, 10:54:40
Gelmesin bize böyle karaktersizlerin işi yok bizde..

serkan şimdiden taktı

Serkan

Alıntı yapılan: feveran - 09 November 2011, 10:59:45
serkan şimdiden taktı

Bizi Rize' ile Manisa ile karıştırmasın hoca; Takım kurtarılıcaksa bu büyük taraftar kurtarır zaten...

feveran

Alıntı yapılan: Serkan - 09 November 2011, 11:01:00
Bizi Rize' ile Manisa ile karıştırmasın hoca; Takım kurtarılıcaksa bu büyük taraftar kurtarır zaten...

vur kamcıyı kardeşim zaten bu büyük tarftarda da hikmet hoca diyor oda bizi takip ediyor ama etik değil şu an

Sercan

hayrettin gelsin :) işin şakası bir tarafa yücel ildiz olabilir mi?

hakan55

Dev projeyi dalgalar yuttu
Trabzon'da dev spor kompleksi inşaatını sular bastı. Firma 'Duvarı yükseltip fırtınaya karşı önlem alacaktık. MMO'nun başvurusu sonrası mahkeme kararıyla çalışmalar durunca yetiştiremedik' diyor. Odalar projeye tepkili. Zarar ise 6 milyon lira...

Sercan

Alıntı yapılan: hakan55 - 09 November 2011, 12:09:32
Dev projeyi dalgalar yuttu
Trabzon'da dev spor kompleksi inşaatını sular bastı. Firma 'Duvarı yükseltip fırtınaya karşı önlem alacaktık. MMO'nun başvurusu sonrası mahkeme kararıyla çalışmalar durunca yetiştiremedik' diyor. Odalar projeye tepkili. Zarar ise 6 milyon lira...

Dartagnan

kuzey55

hahahaha katıla katıla gülerim :)

berusa55

09 November 2011, 12:53:49 #23858 Son düzenlenme: 09 November 2011, 12:59:07 berusa55
Mallar yaa  :D

Burası Karadeniz burda kral benim demiş resmen KARADENİZ'im!  >l<

kuzey55

sen aç yoksul milletin parasını 600 trilyonunu denize gömmeye çalışırsan olacağı budur...

davidsavage

Bende bu haberi paylaşmak için foruma girdiydim  :) :) bi yandan ohh olsun diyorum bi yandan da yazık o kadar para ya :(

epçeli köylü

Kimin parası buraya gidiyor? Senin benim vergilerim. Ekmek alırken bile alınan vergiler.Bizim vergilerimiz. Tek kuruşum gitmişse haram olsun....

Sercan

Arkadaşlar bu cumartesi günü SBK - gs basketbol maçı var Yaşardoğu'da. ua samsun embesilleri de gelecekmiş. Bir organizasyon falan yapmaya gerek yok. Samsun milliyetçisiyim diyen adam orada olmalı...

kuzey55

ben ordayım hep beraber orda olalım lütfennn

SSKLA

Alıntı yapılan: Sercan - 09 November 2011, 16:04:37
Arkadaşlar bu cumartesi günü SBK - gs basketbol maçı var Yaşardoğu'da. ua samsun embesilleri de gelecekmiş. Bir organizasyon falan yapmaya gerek yok. Samsun milliyetçisiyim diyen adam orada olmalı...

Saat kaçta?