Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

:( Bu adamın gelesi yok :( Twitter hesabı büyük ihtimal gerçek...

Not: Soran ben değilim , sorana ayrıca teşekkür etmek lazım :)

maviay55

gelmesin kendini kaf dağında görenlerle işimiz yok bizim  >:(

55_OrHaN_55

şampiyonluk yaşayacakmış, peh. hayalden ucuz ne var?

Desiqner

Biz mi insanları gözümüzde çok büyütüyoruz ne ?

SAMSUNLU ORUMA 55

Klüpte bugün yapılan toplantı da peskoviçle ilgili net bir karar çıkmamış belirsizlik söz konusuymuş.. Cuma gününe kadar net karar çıkacakmış.. Kaynak:atilla cebeci

Serkan

Alıntı yapılan: fat55 - 09 November 2011, 01:04:56
sen anlat panpa

hocayla ilgili sen bilgi sahibisin ben değilim ? Merak ettik işte dinlemek istiyoruz özet geçsen de olur .

GurbetciFanatik

Iyi gelsin bizi sampiyon yapsin.
Istanbul takimlarini bende  sampiyon yaparim.
SIKIYSA gel anadolu takimini sampiyon yap.
Bunu tek 1 kisi yapti ERTUGRUL SAGLAM

##kdc##

Gerçek twitter hesabıysa eğer dua etsin forumda küfür yasak. Gitsin kendini büyüklük sevdasından kurtarsın önce;

ngonge

Hikmet Karaman'ı abarttığımızı düşünüyorum. İstatistikler yalan söylemez. Düzgün bir kariyeri yok. Kısa süreli başarıları var o da hep vasat takımları orta sıralarda tutma becerisi. Uzun vadede aynı başarıyı sürdüremediği gibi herhangi bir takımını üst sıralara da taşıyamamış.

http://www.mackolik.com/Antrenor/315/Hikmet-Karaman

beşnumara

Bu adam beş haftalık hoca 6. haftada eskiye dönersiniz.Kısa vadede başarı istemiyorum istikrardan yanayım ;) :evet:

Kaya

İşin kötü yanı getirecek hoca da yok işte  :o Hikmet 'te yalan ve palavra atmasın..Diğerleriyle görüşüldüğü gibi onunla da görüşüldü.Petko'nun durumu netleşmiş olsa koşarak gelecek isimlerden biri Hikmet Karaman..

cembaba

Kurtarıcı olmasin su saatten sonra gerek yok.. çok sinirlendim simdi sen kimsin karaman?? Baksın önüne yaa

deriaKR

bank asyada sampiyonluk yasar ancak  :redcard:

feveran

Karabükspor'un sahasında Eskişehirspor'a 2-1 mağlup olmasından sonra yönetim ile görüştükten sonra Teknik Direktör Yücel İldiz istifa etmişti. İldiz'in istifa etmesinden sonra teknik direktör arayışları hız kazanmıştı.

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, bugün İstanbul'da Hikmet Karaman ile yüz yüze görüşerek teklifte bulundu; ancak Karaman, "TRT'de yorumculuk yapıyorum, orada çok mutluyum ve bu sene kesinlikle takım çalıştırmak istemiyorum" diyerek nazikçe teklifi geri çevirdi.

Bu gelişmeden sonra Karabükspor'un Bülent Korkmaz'la anlaştığı öğrenildi

hikmet hoca bize söz verdi çünkü

Serkan

Gelmesin bize böyle karaktersizlerin işi yok bizde..