Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SSKLA

08 November 2011, 13:34:19 #23820 Son düzenlenme: 08 November 2011, 13:37:34 Berkay Yelken

Kadıköy Dürüm Chicken

##kdc##

Telif hakkını isterim Berkay  :)

GurbetciFanatik

Karabükspor Bülent Korkmaz ile anlasmis  :evet:
Oh yani bize gelmicek , dedikodular bosa cikti :D

Hikmet karamanida istiyorlardi umarim Samsunspor icin hayir demistir   :evet:

Adamlar hemen Hoca buldu biz birakin bulmayi daha gönderemiyoruz bile  :kafa: :kafa:

twitter

Kazım sıvıyor resmen
Tazminat için adam kovamiyoruz

Ollivanders

Petkoviç bu gidişle kovulmayacak. Bu şans varken kovulmazsa daha da kovulmaz. Hakkımızda hayırlısı olsun.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Serpico - 08 November 2011, 19:57:03
Petkoviç bu gidişle kovulmayacak. Bu şans varken kovulmazsa daha da kovulmaz. Hakkımızda hayırlısı olsun.

7 mactan al en az 10 puan  petko o zaman kal.
Adam gibi Takimi oynat  kal petko.
Adma gibi oyuncu oynat kal petko.
Bu taraftar seni bastaci eder o zaman petko.

Keske bunlari Yönetimde dese Petkovice ama nerdeeee.

55_OrHaN_55

Şu sitede yorum yapan herkesin bu takımı petkoviçten daha iyi yönetebileceğine eminim. yönetim tazminatını vermekten acizse biz taraftarlar "petkoviçi gönderne tazminatı için kampanya" başlatalım bari...

SSKLA

fat55

bu sitede herkes şunu bilir sanırım bu takıma kim gelse transfer yapılmazsa küme düşer.en kötü kadro bizde.hoca ne yapsın.hangi yabancı hocanın istediği?domingezi hoca istedi diyorlar.hoca ilk önce kimi istemiş bilen var mı?domingez kaççıncı tercihi.

55_OrHaN_55

09 November 2011, 00:19:18 #23829 Son düzenlenme: 09 November 2011, 00:31:33 55_OrHaN_55
transfer konusu tamam da, diğer taraftan ben yıllardır, ilk devre süper oynayan bir takımı, en kritik zamanında yaptığı oyuncu değişikliği ile, adeta el frenini çeker gibi durduran bir hoca müsvettesi de görmedim. cuma günü sadece 1 puanı bulunaN rakibe karşı 2-0 dan 2-2 ancak petkoviç gibi bir basiretsiz sayesinde olabilirdi

Serkan

Alıntı yapılan: fat55 - 08 November 2011, 23:41:32
bu sitede herkes şunu bilir sanırım bu takıma kim gelse transfer yapılmazsa küme düşer.en kötü kadro bizde.hoca ne yapsın.hangi yabancı hocanın istediği?domingezi hoca istedi diyorlar.hoca ilk önce kimi istemiş bilen var mı?domingez kaççıncı tercihi.

Anlatırsan dinleriz panpa

55__Gurbet__55

Zehirli Pasta'da Petkovicin payi büyük ama payi daha büyük olanlar'da var...

fat55

Desiqner

55_OrHaN_55

uyuşukluklarından veya akılsızlıklarından (100-200 bin lira vermemek için bu futbolcuların peşini bırakmak akılsızlıktır), veya benim (bizim) bilemediğimiz nedenlerden dolayı nicolita, rios, cesar, hakan bayraktar, cesar delgado, holosko, ehret, gekas gibi isimleri kaçırıp 3. sınıf topçuları takıma dolduranlar ve teknik direktör diye bu (hüseyin kalparı mumla aratan) beceriksizi alanlar en büyük suçlular. tam her şey yoluna girecek diye ümit ederken yine eski borçlu, acınacak halimizle bank asyadan düşmemeye oynadığımız günlere umarım dönmeyiz.