Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samuray

onlar utansın herkes elinden gelen yardımı yapar zaten unutmayalımki o bölgede yaayan herkes pkk veya bdp destekçiside değil armutlarla elmaları ayıralım

SametYılmaz55

Reuters haber ajansına göre tanklarımız ve zırhlı araçlarımız Kuzey Irak sınırını geçmiş ve haftanin kampına doğru harekete geçmişler

Desiqner

epçeli köylü

Ben bir türlü izleyemedim.Açılmıyor yahu..

Desiqner

Flash Player Güncelleyin hocam ondan olabilir...

maviay55

bu atilla cebeciye bi kamera bağışlayalım bu nası görüntü  :kafa: sansürlemeden direk veriyor yayına adamın biri sokakta fener kayacak diyo bunu bile yayınlıyo nasıl bi zihniyet gel de sövme ***  :kafa: :kafa: >:( :x((

Desiqner

Hiç sorma hocam :) Bide artık uyduya geçsinde şurada acı çekmekten kurtulalım...

GökhanÇağlar

adamın biri benim ikinci takımım Samsunspor diyor,Atilla da bizde 2 falan yok diyor hoşuma gitti...

saglam bi kamera lazım bu Atilla abiye :D

berusa55

-> Menemenspor'da galibiyet şoku... :))))))))

Türkiye - 3.Lig 1.Grup
A.Sebatspor       0 - 5       Menemen Bld.

Tribün_ali

kamuri

bence siyah forması olanlar siyah formalarını giyip gelsinler karabük maçına

5trawberry

Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Kararı;

"Van ilimizde yaşanan bu zor günlerde, afet bölgesine ulaşmak isteyen vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla; İstanbul'dan Van ve ilçeleri varış noktalı seferlerimizin 24 ve 25 Ekim 2011 tarihlerinde koltuk başına 1 TL bedel ile yapılmasına karar verilmiştir.''

>l< >l<

cembaba

özkan

ne olmuş attilla abinin programı izleyen varmı kazım yılmaza saldırı falan varmıs dedılerdi ?

Lusage

Devrim Çetin alkollüydü galiba. ''Orhan Taşdelen milli takımda oynayabilecek bir sol bek.''  ???