Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

O malum grubun tribünde bir kere maca girdim..Bedavaya girmek için resmen ölüyolardı az daha...Hayatımın en kötü maçıydı Burak ta iyi hatırlar..Bu adamlar olcağına orası boş dursun daha iyi

King Of The North

Ya bırakın şu şehzadeleri arkadaşlar, bu adamlar geçen yıl Denizlide sigaralarını travzanspor çakmaklarıyla yakan adamlar, bizzat gözümle gördüm utandın aynı tribünde olmaktan...madem kardeşler onlarla birlikte aynı tribünde izlesinler maçı gerçek dosluğu orda yaşatsınlar da görelim biz de...

Burak

Alıntı yapılan: Erdinc - 21 September 2011, 09:16:22
O malum grubun tribünde bir kere maca girdim..Bedavaya girmek için resmen ölüyolardı az daha...Hayatımın en kötü maçıydı Burak ta iyi hatırlar..Bu adamlar olcağına orası boş dursun daha iyi

En son yemin ediyorum çileden çıktım birkaç tanesiyle kavga edecektim şerefsizler... O gün deli etmişlerdi bizi 10 lira vermemek için bir taraflarını yırtıyorlardı zaten adam basın açıklamasına çıkıyor sahte formayla ve formanın üzerinde ayyıldız var. Keşke Allah bize o günleri gösterirde takarız o ay yıldızı orası ayrı ama bizim başkanın o karede yer alması çok abes olmuş . Bu konularda başkanın uyarılması gerekiyor .  En son maçta adam tezgah kurmuş korsan forma atkı satıyor . Güvenlik görevlisine şikayet ettim bizim işimiz değil dedi. Sizin işiniz ne ya o zaman dedim . Bir alan olmazsa buraya girmez onlar diyor . Daha ne diyeyim  :-X :-X :-X

sadece55

Aziz yıldırım tv de hep görünürdü deplasmanlarda bile adamlar çakma forma satanlara ceza aldırmak için ava çıkıyordu...Demek ki bir şeyler için emek vermek gerek..

AntZ

Alıntı yapılan: Burak - 21 September 2011, 09:27:40
En son maçta adam tezgah kurmuş korsan forma atkı satıyor . Güvenlik görevlisine şikayet ettim bizim işimiz değil dedi. Sizin işiniz ne ya o zaman dedim . Bir alan olmazsa buraya girmez onlar diyor .  :-X :-X :-X

Zabıtanın işi o, güvenliğin ya da polisin işi değil gerçektende. En azından yönetimden bir talep olmadıkça bir şey yapmazlar. Bunlarla yönetimin, Errea'nın yasal yollardan uğraşması lazım ama bildiğim kadarıyla bu yönde en ufak bir çalışma yok. Ama uğraşmak lazım, gaspedilen sadece kulübün, Errea'nın parası değil, bizim cebimizden çıkan paralar. Kimse sakın adamın ekmek parası demesin, demogoji yapmıyorum, burda da okuyoruz, haftalığını biriktirip bilet alan adamın parasını gaspediyor bunlar ekmek parası diye. Kulübün kasasına girecek para bunların cebine giriyor, ayrıca 2 çakma formada bir günlük işçi parası kazanıyorlar, dünyanın formasını satıyorlar, ekmek değil fırın parası kazanıyorlar, adam ekmek parası kazanıyor diye kendinizi kandırıp sakın acımayın bunlara. Varsa elinizden gelen birşey yapın. Hatta bunun için yönetime baskı kuralım gerekirse.

fındık

Kadıköy'de küfürlü tezahürat
Fenerbahçe ile Manisaspor'un karşı karşıya geldiği mücadelede Sarı-lacivertliler'in cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların stada alındığı maçta beklenmedik gelişmeler yaşandı.

03:59 | 21 Eylül 2011

Tamamı kadın ve çocuklardan oluşan tribünlerde bir ara küfürler yükseldi.

Bütün tribünler "İ..e Trabzon olamazsın şampiyon" diye hep bir ağızdan tezahürat yapmaya başladı. Yaklaşık 1 dakika süren küfürlü tezahüratın ardından Sarı-lacivertli taraftarlar tekrar normal tempo tutmaya devam etti.

46 BİN KADIN VE ÇOCUK İZLEDİ

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor ile yaptığı ve 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı 46 bin kadın ve çocuk taraftarın izlediği açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 46 bin kadın ve çocuk taraftarın izlediği bildirildi.

Türkiye Futbol Federasyonunun seyircisiz oynama cezası olan maçlara kadın ve 12 yaş altındaki çocukların alınması kararının ilk kez uygulandığı Fenerbahçe-Manisaspor maçında tribünlerin yine dolduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tribünleri dolduran 46 bin kadın ve çocuk taraftarımız karşılaşma boyunca takıma destek verirken, tribünler de renkli görüntülere sahne oldu. Öte yandan stat çevresinde bulunan erkek taraftarlarımız da tezahüratlarıyla takıma desteklerini sürdürdü. Maç öncesinde 41 bin 663 kişinin statta olduğu, ancak kapıların açılmasıyla birlikte bu rakamın 46 bine yükseldiği öğrenildi."
KAYNAK: MİLLİYET

sosaka

deveye boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş
Yıllardır Samsunspor amatör bir şekilde yönetildi
yeni yeni bir şeyler yapılmaya çalışılıyor
mordunun taraftar kartı bile varken biz lisanslı ürün satmaya daha yeni başladık
hakkaten kulüp olarak bazı şeylerin çook gerisindeyiz

not:  Hasan KOÇ ---> LİSANS ÜRÜNLERİ SORUMLUSU  bu işin takipçisi olmalı

Burak

Alıntı yapılan: AntZ - 21 September 2011, 09:48:33
Zabıtanın işi o, güvenliğin ya da polisin işi değil gerçektende. En azından yönetimden bir talep olmadıkça bir şey yapmazlar. Bunlarla yönetimin, Errea'nın yasal yollardan uğraşması lazım ama bildiğim kadarıyla bu yönde en ufak bir çalışma yok. Ama uğraşmak lazım, gaspedilen sadece kulübün, Errea'nın parası değil, bizim cebimizden çıkan paralar. Kimse sakın adamın ekmek parası demesin, demogoji yapmıyorum, burda da okuyoruz, haftalığını biriktirip bilet alan adamın parasını gaspediyor bunlar ekmek parası diye. Kulübün kasasına girecek para bunların cebine giriyor, ayrıca 2 çakma formada bir günlük işçi parası kazanıyorlar, dünyanın formasını satıyorlar, ekmek değil fırın parası kazanıyorlar, adam ekmek parası kazanıyor diye kendinizi kandırıp sakın acımayın bunlara. Varsa elinizden gelen birşey yapın. Hatta bunun için yönetime baskı kuralım gerekirse.

Abi adam yolda değil stadın içinde satıyor yazıktır günahtır müslüman mahallesinde salyangoz satmattır bunun adı

fındık

STORE sabah kaçta açılıyor bilen varmı ?

sosaka

www.samsunspor.org.tr 'ye google adsense reklamı almışlar
o sistemde rastgele reklam geliyor
google reklamı zaten çirkin görünüyor birde gs ile ilgili bir sitenin reklamı çıkıyor.
Kaldırsınlar bu reklamı adam gibi reklam alsınlar siteye  >:(

web sitesi gibi işleri artık profesyoneller yapsın samsunda bu işi adam gibi yapan bi sürü firma var

kumköylü ahmet

Gslilar hala hakemi hakli buluyolar..GS Hak ettigi gibi sevindi ayni Köpekler Gibi..

5555

Alıntı yapılan: sosaka - 21 September 2011, 11:37:49
www.samsunspor.org.tr 'ye google adsense reklamı almışlar
o sistemde rastgele reklam geliyor
google reklamı zaten çirkin görünüyor birde gs ile ilgili bir sitenin reklamı çıkıyor.
Kaldırsınlar bu reklamı adam gibi reklam alsınlar siteye  >:(

web sitesi gibi işleri artık profesyoneller yapsın samsunda bu işi adam gibi yapan bi sürü firma var
Koskoca Samsunspor'un Resmi Sitesi Adsense Reklamlarına Kadar Düşmüş Demek Vay Halimize...

Gorkem

son dakika: çiftlik caddesinde trabzon formasıyla gezenleri samsunspor taraftarları kovalıyor. ts liler sokak aralarına kaçtılar..

facebookta samsunsportv adlı sayfada yazdı şimdi