Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

sigortayı eklemıcen koltuk secmıcen valla bende 60 cıkıyo dur bı daha bakım

Ayberk

ya 29,99 yazan seferler de var ama benim baktığım tarihlerde 18-20 kasım civarı genelde 30 liralık biletler kapışılmış ;) Saçma sapan saatlerde var 30 liralıklardan. Pazar sabah 6da falan mesela. Ben nerden bileyim maç saat kaçta oynanacak  ;D

ahmetsefa55

ya herhalde yanı ama fıyatlar 29 39 49 yıne gayet uygun bana kalırsa.

metro gıbı kalıte yerlerde gezen bır fırma bıle 60 lıradan asagı vermıyo otobus bıletını  ;)

Ayberk

orası öyle. Ben şimdi sunexpress'ten bahsettiğim turkcell indirimini almaya çalışcam bakalım :)

Ahmeti

Arkadaşlar bu akşam idman 6 da mı yoksa gs maçından dolayı 8 demi bilgisi olan varmı ?

Burak

evet idman kaçta yok mu bilgisi olan ?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Burak - 13 September 2011, 16:50:59
evet idman kaçta yok mu bilgisi olan ?
6 da panpa gıdıcez bız serkan seydo fln  ;)

Burak

dur bakim eğer işten erken kaçarsam bende gelirim

55cem55

dun akşam lig tv de haftanın twitt i seçildi...bursasporlu bi taraftarın yazmıs oldugu biz şampiyon takım tutmadık tuttuğumuz takımı şampiyon yaptık diye...
benim bildiğim bunu biz gecen sene kendi içimizden arkadaslarımızdan birinin sözü değilmiydi yoksa bizde ki arkadas bursalılardan mı aldım merak ettim..bende bunu face de yazmıstım gecen sene bıze ozgu oldugunu dusundugum için :o

muzaffer4

Alıntı yapılan: 55cem55 - 13 September 2011, 17:51:38
dun akşam lig tv de haftanın twitt i seçildi...bursasporlu bi taraftarın yazmıs oldugu biz şampiyon takım tutmadık tuttuğumuz takımı şampiyon yaptık diye...
benim bildiğim bunu biz gecen sene kendi içimizden arkadaslarımızdan birinin sözü değilmiydi yoksa bizde ki arkadas bursalılardan mı aldım merak ettim..bende bunu face de yazmıstım gecen sene bıze ozgu oldugunu dusundugum için :o

ben de gördüm acun filan çok beğendi ama adam yazmış ve bursasporlu olduğu için doğru söylemişş

ahmetsefa55

barcelona - milan maçını hangi kanal veriyo bilen var mı ? star vercek mı ?

sersa

Ayberk

Alıntı yapılan: 55cem55 - 13 September 2011, 17:51:38

Bursalıların sözü...

jurista

akşam idmanda bance ve akaki yokmuş bilgisi olan var mı ?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: jurista - 13 September 2011, 20:28:57
akşam idmanda bance ve akaki yokmuş bilgisi olan var mı ?

bance salonda calıstı , akaki romanyaya gıtmıs özel işleri sebebiyle  ;)