Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

sosaka

13 September 2011, 13:35:19 #22081 Son düzenlenme: 13 September 2011, 15:01:46 sosaka

Alıntı205.taraftarıyla, yönetimi ile çok ciddi bir biçimde özeleştiri yapması gereken takımım.

neden storemiz yok?

neden formamı, atkımı, şapkamı, beremi stadın çevresinde kümelenen seyyarlardan almak zorundayım? www.samsunsporstore.com diye bir sitemiz var. ama herkesin bu siteden alışveriş yapmasını bekleyemez kimse. kaldı ki sitede şuan forma satışı yok ayrıca çoğu ürün de stokta yok!. rus pazaranın girişinde stand mağazası var. yani tek seçenek bunlar. ayıp cidden ayıp. bu ülkede marka olmuş bir takımın lisanslı ürünleri eğer stadda satılmıyorsa bu çok büyük bir ayıptır. gişelerin hemen yanında satış yapan büfe standı bile samsunsporun çakma ürünlerini satıyor. hadi dışarda satış yapan işportacıları geçtim, burnunun dibinde, stadda sen lisanssız ürünlerini sattırıyorsun. bu tıpkı bir şarkıcının konserinde korsan kasetlerini sattırması gibi. ulan bu nasıl bir mantık ki stada maça gelen seyirci takımının lisanslı ürünlerini staddan temin edemiyor. çok mu zor kafetaryaların olduğu yere bir mağaza açıp ürün satmak?

bugünkü maçta*, bir ümit gidip baktık, gişelerin yanındaki satış noktasına. belki geçen seneki gibi değildir, artık orjinal formalar vardır diye, ama yine aynı, yine lisanssız ürünler. yanlış hatırlamıyorsam bir ara beşiktaş lisanssız ürünlerini satan yerleri ihbar edenlere forma veriyordu. bir tarafta böyle bir örnek var bir tarafta içler acısı samsunsporumun hali. lan arkadaş sen ne kadar lisanslı ürün satarsan senin cebine o kadar para girecek, çok mu zor bunun muhasebesini yapmak?

samsunspor - trabzonspor arasında bir rekabet hatta düşmanlık vardır. bu rekabet ne dün başladı ne bugün ve ne bugün bitecek ne yarın. bize büyüklerimizin anlattığı, kendimizinde çok defa yaşadığı anılar vardır bu rekabette/düşmanlıkta. çok canlar yanmış, çok ocaklar sönmüştür. burada "spor iyilik güzelliktir bla bla..." diye saçma sapan dileklerde bulunacak değilim. evet bugünkü maçtada dakikalar 61i gösterdiğinde trabzonspora ithafen bazı şeyler söylenmiştir, sonu "......olamazsın şampiyon" ile biten. tıpkı onlarında kendi stadlarında dakikalar 55i gösterdiğinde bizi bazı tezahuratlarda anması gibi. şunu bütün samsunsporlu renktaşlarım bilsin ve bunu kabul etsin artık; senin düşman olarak gördüğün trabzonspor bile gelip senin şehrinin en işlek caddelerinin birinde* hele hele senin en büyük taraftar grubunun* derneğinin 200 metre uzağında ts club açıyor ve lisanslı ürünlerini satıp para kazanıyor. ama sen çakma ürünler ile geziyorsun.

yönetim devre arasında dünyaca ünlü bir yıldız alsa, buna taraftardan çok işportacılar sevinir dinime imanıma. nede olsa forma satışı onlardan soruluyor.

ekşi'de gördüm forumda bu konu geçti mi bilmiyorum
belki bizden biri yazmıştır ama gerçekten çok yerinde bir özeleştiri olmuş

King1965

Antrenman saatını bılen varsa söylesın kardeslerım :S

cembaba

13 September 2011, 14:00:24 #22083 Son düzenlenme: 13 September 2011, 14:03:41 CemBaba
Alıntı yapılan: twitter - 13 September 2011, 13:03:14
fifa 12 demo -torrent
http://s2.dosya.tc/server2/VFtQMm/Fifa12DEMO.rar.html

bildiğim kadarıyla sitede torrent linkleri de yasak arkadaşlar.

Wisła - Legia, kibice

ahmetsefa55

beyler pegasusta seçili yurt içi seferlerinde indirim var.30 TL

uzaklardan gıt gel deplasman yapmak isteyenlere duyurulur...

Ayberk

uçak+feribotla bursa yapılır mı ki :)

masbene

Alıntı yapılan: Ayberk - 13 September 2011, 14:09:51
yeşilköy den yenikapı oradan feribotla yalova oradan da otobüsle bursa

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Ayberk - 13 September 2011, 14:09:51
olur tabı guzel olur.tff nın sıtesınden bakarak hangı mac hangı haftaya gelıyo ona gore hareket edılebılır.

ben baktım mesela ıcerıdekı bjk macı 18 aralık haftasına gelıyo.
ıstanbuldan gıtmek ısteyenler gıt gel 60 tl ye maca gelebılırler. ;)

berusa55

Saatleri denk gelirse yenikapi mudanya yapin.mudanya cok daha yakin bursaya.mudanya bursa minibüsleriyle 20dk civarı.

sosaka

abi 18 aralık tarihi için baktım
cumadan geliim dedim ödemeye gelince 105 TL oldu
şimdiden sun express'den de alsam aynı paraya geliyo :S

Ayberk

Aynı dönem için Turkcell'lilere 34,99 TL'ye SunExpress bileti de alınabilir. Son tarih 15 Eylül ;)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: sosaka - 13 September 2011, 14:52:23
abi 18 aralık tarihi için baktım
cumadan geliim dedim ödemeye gelince 105 TL oldu
şimdiden sun express'den de alsam aynı paraya geliyo :S
pegasustan baktıysan yanlıs bakmıssın kardesım.
ben ıstanbul sabihaa gökçen - Samsun arasına baktım şimdi ; toplamda 60 tl tutuyo git gel  ;)

**KaR6**

@sosaka

yazan arkadaş site üyesi değil.. aslında üyeymiş ama aktif değilmiş uzun zamandır..

Ayberk

Alıntı yapılan: muhalif - 13 September 2011, 14:55:45
pegasustan baktıysan yanlıs bakmıssın kardesım.
ben ıstanbul sabihaa gökçen - Samsun arasına baktım şimdi ; toplamda 60 tl tutuyo git gel  ;)

Ahmet, millet almış heralde  ya bende de fiyat daha yüksek çıktı. 92 falandı sanırım git gel

sosaka

saatleri de kendime göre ayarlayınca öyle oluyor :D
bide sigorta falan ekledi