Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Alıntı yapılan: alperen - 12 September 2011, 22:41:33
Bende gördüm Ademde yanlarındaydı hatta Kenan komutanda geldi gitti :)
bende ufuk u öğlen 2 civarında atakum carrefour un orada gördüm atakumda oturuyor heralde..

ahmetsefa55

şu futbolcu mılletını bı ben goremıyorum arkadas   :redcard:

_Jack Daniels_

Anıl Dilaver'i gördüm bende arabanın içindeydi adliyenin önünde. :D

muzaffer4

haftanın golüne 5 aday  1batuhan   2nobre rovaşeta    3uğur inceman 4g.birliği nin 2.golü  5vederson(yanılmıyorsam)  dominguezin golü neden yok anlamadım..

ahmetsefa55

hakkaten ya ugurun golunun neresı haftanın golune aday allah askına ?
:kafa:

berusa55

Şimdi ülkemizdeki yabancıların ilk hafta performansları konulu bir bant girildi. Samsunspor'umuzda üç yabancı gol attığı halde söz bile edilmedi! Lig Tv kaşınma bizce!

muzaffer4

bu arada haftanın en dikkat çeken yabancısı melo seçildi ??? ??? ??? ??? ???

twitter

haftaya fink meloyu maymun edince görürler haftanın yabancısını

SametYılmaz55

çirkefliği yönünden dikkat çekmiştir :x(( :x(( :x((

berusa55

Neyse; biraz gülelim:

-> Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Türkiye ile İsrail arasında arabuluculuk rolü üstlenebileceğini açıkladı...

-> Transferin son gününde, Diyanet İşleri Başkanı'nın da hazır bulunduğu törenle kendisini 3 yıllığına müslüman yapan imzayı atan Tuğçe Kazaz: "Yuvama döndüğüm için mutluyum"

-> Apartmandaki ışık sensörünün kendisini algılaması için mücadele veren genç, Anadolu Ateşi Dans Topluluğundan teklif aldı...

-> Şirket bilgisayarından youtube'a girmek için uyguladığı yöntemlerle göz dolduran ofis çalışanı, Bilgi İşlem Müdürlüğü'ne atandı...

:D :D :D

epçeli köylü

Bizim köyde melocan adıyla anılan bir deli var. Yeri değil ama aklıma geldi isim benzerliği.

Lusage

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 13 September 2011, 00:12:22
Bizim köyde melocan adıyla anılan bir deli var. Yeri değil ama aklıma geldi isim benzerliği.

Funny Felipe Melo Moments

:deli: :deli: :deli:

epçeli köylü

Bizim deli bundan akıllı inanınki.En azından millete zarar vermiyor.saldırgan değil.

sosaka

Youtube'dan oyuncu bakarken komik video izlemeye dalan Menemenspor kulüp yöneticilerine transfer sezonunun bittiğini söylemeye kimse cesaret edemiyor....