Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: özkan - 08 September 2011, 08:17:36
Arkadaşlar galatasaray maçı için burdan bi organizasyon yaparmıyız istanbula ?

çok kişi bir kaç gün öncesinden gittiği için organizasyon olmayacak diye düşünüyorum

özkan

bence minimum bir otobus bilemedik bir transit sayısını doldururuz gibime geliyo serkan,engin abilerin bi girişimi varmı acaba bu konuda :o

Serkan

gideceklerse onlar Perşembe'den gidecek.

özkan

o zaman şöyle bişey yapsakmı,fikirdir sadece,tanış arkadaşlardan birisi transit bulsa yada akrabasında falan olan biri olsa,bi liste yapsak eminim gelecek olanlar vardır tek olarak ?

Serkan

yap müdür ; muhakkak gidecek olan vardır, en kötü bir araba adam çıkar diye düşünüyorum

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: özkan - 08 September 2011, 09:24:19
o zaman şöyle bişey yapsakmı,fikirdir sadece,tanış arkadaşlardan birisi transit bulsa yada akrabasında falan olan biri olsa,bi liste yapsak eminim gelecek olanlar vardır tek olarak ?

Özkan transit ile okadar yol çekilmez çok yorulur perişan olursunuz. ya otobüs yada uçakla gidlir İstanbula...

özkan

abi benim uçakla gitme durumu bugün belli olacak,gitmek isteyen varmı diye bakalım dedim bi.

özkan

maçtan sonraki pazartesi sabah dönüş uçağı 75 TL arkadaşlar bilginiz olsun sabiha gökçen.7 kişilik daha yer var

muzaffer4

yahu bir soru soracam kimse cevaplayamıyor benim 56 yaşındaki babam indirim den yararlanmadığı için maraton alt tribünden aldı kombineyi bende indirim den yararlandığım için maraton üstten aldım şimdi ben maçta babam ile yanyana alt tribünden maçı izleymeyecekmiyim?

Serkan

Ya kardeşim izlersin bunu da sormaya gerek yok ya; ben 10 yıldır stadda hep değişik yerde oturdum kimse sen burada izleyemezsin demedi... 

Serkan

Alıntı yapılan: özkan - 08 September 2011, 12:00:58
maçtan sonraki pazartesi sabah dönüş uçağı 75 TL arkadaşlar bilginiz olsun sabiha gökçen.7 kişilik daha yer var

19,50 uçağı 60 lira pazartesi işe gitmeyecekler için daha idaal

özkan

aynen.aldık bileti bizde.tıka basa doldursak orayı süper olacak..

Serkan

celebi

orası dolar arkadaşlar rahat olun. ayık olun burası İSTANBUL 8)

##kdc##

ufuk bayraktar-burak çalık-hakan arslan kadro dışı kalmış diye duydum bi bilgisi olan var mı??
Bi arkadaş faceden yazmış  :o