Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

fındık

Alıntı yapılan: cgr - 08 September 2011, 15:18:55
Bende sabah 07:25 ucagına aldım. Cumartesi akşam 21:35 gidiş- Pazartesi sabah 07:25 dönüş

Sunexpressmi Çağrı abi

cgr

sosaka

Alıntı yapılan: davidsavage - 08 September 2011, 15:38:09
Resmi sitemize mesaj yazdım takım kadrolarını güncellemeyle ilgili.

sitenin tamamen güncellenmesi lazım bence hatta tasarımın baştan sona değişmesi lazım

fındık

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Burak - 08 September 2011, 13:43:35
Yazılıp yazılmadığını bilmiyorum ama Sercan Ünyespor'a gitmiş

bayramda 56'larda sırıta sırıta geziyodu  :D kendi kendini bitirdi mallığına doynasın.

SametYılmaz55

alt yapıdaki oyuncularımıza yapmaması gerekenleri anlatmak için sercan'ı örnek göstersek yeter

Turuncu

Kamuoyuna Duyuru...

Kulübümüze uzun yıllar hizmet eden profesyonel futbolcumuz ve kaptanımız Kenan Yelek ile olan "Profesyonel Futbolcu Sözleşmemiz" karşılıklı olarak fesh edilmiştir.

Kenan Yelek, kendi talebi de değerlendirilerek bundan böyle teknik adamlığa uzanan yoldaki ilk çalışmalarına mevcut teknik kadromuz ile başlayacaktır.

Kendisine profesyonel futbolcu olarak kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, ilk adımlarını attığı teknik adamlık yolunda başarılar dileriz.

Samsunspor Kulübü

SametYılmaz55

uefadaki kadro listesiyle kulüpten kim ilgileniyor?

Ayberk

Bugün D&R'da dolaşırken spor kitaplarına göz atıyordum. Bilirsiniz, raflara bazı kitaplar dik konulur, bazılarınınsa kapağı karşıdan görünecek şekilde yerleştirilir. Neyse, rafta bi baktım bize her yer...kitabı bana doğru dönmüş kapağıyla surat surata bakışıyoruz. Hemen baktım 2 yanda dik yerleştirilmiş Kırmızı,Beyaz, Siyah Samsunspor kitabı... Anında yer değiştirdim, işlem tamamlandı. Diğer müsvetteyi de pek kimsenin göremeyeceği bir yere gizledim :D Artık o rafa bakıldığında göze çarpan ilk kitap Samsunspor'umuzun kitabı :)

twitter

anzhi takımı hulk'a 87 milyon € teklif edecekmiş

niye 90 değil de 87 ya :D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: twitter - 08 September 2011, 22:05:59

plakasıdır  :)

55cem55

aramızda ekşi sözlük yazarları varsa samsunsporla ilgili yazılanlara karsılık verse güzel olur malum gs liler baya sallamış adnan sezgin sarp muhabbetine...

davidsavage

Alıntı yapılan: 55cem55 - 09 September 2011, 00:33:55
aramızda ekşi sözlük yazarları varsa samsunsporla ilgili yazılanlara karsılık verse güzel olur malum gs liler baya sallamış adnan sezgin sarp muhabbetine...

Onlara tt arenada sarp koysa,sezginde bi hareket çekse koyduk mu gibisine sus pus olsalar,ne güzel olur.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: 55cem55 - 09 September 2011, 00:33:55
anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.o dangalaklar günah keçisi arıyor kendilerine.ondan önceki sene elano,keita,arda,jo,dos santos v.s gibi kaliteli oyuncuları vardı,o zaman şampiyon oldular sanki dangalaklar.ne demişler it ürür kervan yürür ,sallayıp dursun onlar bizde ikinci hafta onlara sallayacak şey buluruz inşallah :kanka:

muzaffer4

Alıntı yapılan: twitter - 08 September 2011, 22:05:59

iki sorum olacak
1-87 milyon € yu nerede bulmuşlar?
2-hulk 87 milyon € edermi? etse etse en fazla 45 milyon € eder.
nurettin birgün fırına gitmiş 99 ekmek istiyorum demiş fırıncı 100 olsa olmazmı demiş nurettin o kadar ekmeği kim yiyecek abi demiş..