Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kaya

Bazı muhabbetleri tadında bırakmak lazım.. ::) Hangi başlığı açsak aynı gırgır dönüyor.. :-X

Ayberk

Dün şöyle bir Giresun'a kadar gittim geldim. Gözlemlerimi paylaşıyorum:

-Burası Heryer Değil Şampiyon Orduspor

ve

-Burası Heryer Değil Giresunspor atkıları  ;D

Hayır sırf atkı üreticilerinin yaratıcılıklarının noksanlığından kaynaklanmadığını, gerçekten bizim gibi duruş sergilemek için düstur edindiklerini bilsem ilk ben tebrik edecem ama...

samet_55

cembaba

22 tane futbolcu gelmiş...

Gelenler: Valdomiro Macedo (Vitoria Setubal), Andre Luiz Bahia (Feyenoord), Mustafa Sarp (Galatasaray), Anıl Dilaver (Galatasaray), Yenal Tuncer (Bursaspor), Selim Teber (Kayserispor), Bülent Kocabey (Kardemir Karabükspor), Alvaro Domingez (serbest), Ekigho Ehiosun (Warri Wolves),Ertuğrul Taşkıran (Fenerbahçe), Hakan Arslan (Güngören Belediyespor), Atilla Özmen (Bucaspor), Michael Fink (Beşiktaş), Pal Lazar (Videoton), Burak Çalık (Altay), Ergün Teber (Kasımpaşaspor), Akaki Khubutia (Gaz Metan), Alvaro Domingez (Sion), Akita, Aristide Bance(Dubai), Savaş Yılmaz(Kayserispor)

Gidenler: Kılıçarslan Kopuz, Hakan Bayraktar (Mersin İdmanyurdu), Orhan Taşdelen, Hakan Koçarslan (Adana Demirspor), Oğuzhan Saraçoğlu (Çarşambaspor kiralık), Armağan Kuş (Çarşambaspor kiralık), Turgay Gölbaşı (Karşıyaka), Abdülaziz Solmaz (Eskişehirspor), Billy Mehmet

fındık

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 06 September 2011, 14:57:42
22 tane futbolcu gelmiş...

Gelenler: Valdomiro Macedo (Vitoria Setubal), Andre Luiz Bahia (Feyenoord), Mustafa Sarp (Galatasaray), Anıl Dilaver (Galatasaray), Yenal Tuncer (Bursaspor), Selim Teber (Kayserispor), Bülent Kocabey (Kardemir Karabükspor), Alvaro Domingez (serbest), Ekigho Ehiosun (Warri Wolves),Ertuğrul Taşkıran (Fenerbahçe), Hakan Arslan (Güngören Belediyespor), Atilla Özmen (Bucaspor), Michael Fink (Beşiktaş), Pal Lazar (Videoton), Burak Çalık (Altay), Ergün Teber (Kasımpaşaspor), Akaki Khubutia (Gaz Metan), Alvaro Domingez (Sion), Akita, Aristide Bance(Dubai), Savaş Yılmaz(Kayserispor)

Gidenler: Kılıçarslan Kopuz, Hakan Bayraktar (Mersin İdmanyurdu), Orhan Taşdelen, Hakan Koçarslan (Adana Demirspor), Oğuzhan Saraçoğlu (Çarşambaspor kiralık), Armağan Kuş (Çarşambaspor kiralık), Turgay Gölbaşı (Karşıyaka), Abdülaziz Solmaz (Eskişehirspor), Billy Mehmet
20 la 2 kere yazmıslar domınguezı   :)

ayrıca gıdenlere baktım da sankı superlıg kuluplerı havada kaptılar bıraktıklarımızı.kaybımız yok bence.sadece transferlerı bıraz geç yaptık.ılk 5 hafta sıkıntı cekecez.

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: Ayberk - 06 September 2011, 14:38:59
Dün şöyle bir Giresun'a kadar gittim geldim. Gözlemlerimi paylaşıyorum:

-Burası Heryer Değil Şampiyon Orduspor

ve

-Burası Heryer Değil Giresunspor atkıları  ;D

Hayır sırf atkı üreticilerinin yaratıcılıklarının noksanlığından kaynaklanmadığını, gerçekten bizim gibi duruş sergilemek için düstur edindiklerini bilsem ilk ben tebrik edecem ama...

sözüm ona uyanık girişimcilerin ürünleri işte.. ne kadar basarlarsa.. aynı zihniyet bize de yapmıştı zamanında; "bize her yer samsun", "herkes sever biz ölürüz" le
Samsun'da iş yapacaklardı ama yemedi tabiki..ben o camiaların nabzını tutan taraftarlarının, bu atkı işinden memnun olduklarını düşünmüyorum..

oguz_5528

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 06 September 2011, 16:20:31
sözüm ona uyanık girişimcilerin ürünleri işte.. ne kadar basarlarsa.. aynı zihniyet bize de yapmıştı zamanında; "bize her yer samsun", "herkes sever biz ölürüz" le
Samsun'da iş yapacaklardı ama yemedi tabiki..ben o camiaların nabzını tutan taraftarlarının, bu atkı işinden memnun olduklarını düşünmüyorum..

Giresun'da terzi hüseyin diye çakma deli amigoları var  ;D onun çalıntıları herif ben buldum diyor  ;D

SAMSUNLU ORUMA 55

SAMSUNSPOR KLIBI OLCAY.flv
Kliple şarkı süper uymuş  ;)

Biz seninle ekmekle tuz gibi,
Yaz gününde buz gibi..
Sekizle dokuz gibi ayrılamayız,
Biz seninle aynı damarda kan..
Bi yürekte iki can..
Allah biliyor ki darılamayız.. Samsunspor'um..

Ayberk

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 06 September 2011, 16:20:31

Tabii ki memnun olmazlar abi, aynı elden çıkmış atkılar işte, kırmızı yerine mor iplik kullanıyor, üstüne de Samsun yerine Ordu yazıp satacağını sanıyor işte zzzzz

samet_55

samsunspor 2.40  3.25  2.95 gençlerbirligi    almanyadaki  idda oranları

erkutdem55

Şu anda maalesef Trabzandayım.Bugün iddaa oynayan 45 yaşlarında bir adamın yanına yaklaştım.Samsun-Gençler maçına gelince adam direk Samsun iyi kadro kurdu,Samsun yener dedi.Adam Trabzanlıymış.

Bu arada digi Samsundaki billboardlarda kullandığı 'bu aşkın romanı yarım kalmadı' sloganımızı burada trabzan için kullanmış. :kafa:

babasamsunlu

******* diji..  :x(( :x(( :x(( :x((

yırtamadın mı o bilboardları..  :suslen: :suslen: :suslen:

senind e kalbına tüküreyim ben..  :x(( :x(( :x((

ne bok yemeye gittiysen oraya..  :suslen: :suslen: :suslen: :suslen:

kalptenþimþek

hepsini yırtacak hali yok herhalde..yırtmıştır canım bir kaçtanesini..değil mi? :P  :ok

binikalamadım

Başbakanlıkta SAMSUN PİDESİ Krizi ... !

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=foxtv&seekTime=06-09-2011%2007:43

Fox Tv ve Fatih PORTAKAL Samsun Pidesi'ni Pizza olarak anlatmaya çalışınca hem komik duruma düşüldü
hem de Samsun Pidesi önemli bir reklam fırsatını kaçırdı...

moto kurye logosu Sampi'ye ait olduğu gibi sipariş için teslim edilen paket kutusuda pizza paketi değil

tipik bir Samsun Pidesi paketi...

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=foxtv&seekTime=06-09-2011%2007:43