Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55cem55

Alıntı yapılan: ekigho55 - 03 September 2011, 19:04:54
bu arada ysk nın açılımını öğrenmiş bulunmaktayım çatlıyacaktım yaw kimse söylemedi

gizli belge ortaya cıktı demek bu arada onun acılımı bu ama gercek acılımı burda yazılacak gibi değil ondan kaynaklı yazmamıstır belkı arkadaslar:))

Sercan

Alıntı yapılan: ekigho55 - 03 September 2011, 19:04:54
bu arada ysk nın açılımını öğrenmiş bulunmaktayım çatlıyacaktım yaw kimse söylemedi

yüksek seçim kurulu değil mi?

Kaya

Uzun zamandır böylesine hırslı ve sert bir idman izlememiştim.. >l< İyi yoldayız..

Sercan

Alıntı yapılan: iak5529 - 03 September 2011, 19:54:52
Uzun zamandır böylesine hırslı ve sert bir idman izlememiştim.. >l< İyi yoldayız..

Sen dersen inanırım ;)

KareAs55

Çok zevkliydi idman gerçekten  :)

SSKLA

LisandroLopez

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=16309
Fenerlilere bakın hele Suat Kılıç'ın yaptığı açıklamalar dert olmuş arkadaşlara..
Antalya, Eskişehir süper lige çıkarken de bunlar yapılıyodu. O zaman neredeydi fenerbahçe taraftarı?
Şimdi mi akıllarına geldi bunları sorgulamak?
Haklı oldukları tek konu, trabzonun büyükşehir statüsüne geçirilmesi konusu.
Yoksa bunları sorgulamadan önce kendi takımlarının aklanmasını beklemeliler.

Sercan

Lusage

ya yapmayın gözünüzü seveyim zaten zor bir ilişki yaşıyorum :(

Serkan

Sercan referans iyimi başlayalım mı?

AntZ

03 September 2011, 21:46:08 #21551 Son düzenlenme: 03 September 2011, 21:55:21 AntZ
Karikatür gibi resim  :)

Kazım Başkan: Tahsin gördünmü transfer nasıl yapılıyormuş, hepinizin 2 ayda yapamadığını Adnan 2 günde yaptı, yöneticiyim diye geçiniyorsunuz. Gel Adnan öpücem
Yeşil t-shirt lü: Başkanım Tahsin sizi dinlemiyor, peynirlerin hesabını yapıyor, kafası orda
Tahsin : Uyuz oluyorum bu adama, ayağını kaydırırım ben bunun, şöyle soldan bi çakıcam... Hııı, efenimm, bana mı dediniz? Adnan abi yavvvv, adamsın adam

Ayberk

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 03 September 2011, 20:59:47
http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=16309
Fenerlilere bakın hele Suat Kılıç'ın yaptığı açıklamalar dert olmuş arkadaşlara..
Antalya, Eskişehir süper lige çıkarken de bunlar yapılıyodu. O zaman neredeydi fenerbahçe taraftarı?
Şimdi mi akıllarına geldi bunları sorgulamak?
Haklı oldukları tek konu, trabzonun büyükşehir statüsüne geçirilmesi konusu.
Yoksa bunları sorgulamadan önce kendi takımlarının aklanmasını beklemeliler.

Yazının sonunda yazarın twitter hesabı var. Yok mu twitter hesabı olup şu densize haddini bildirebilecek? Ona buna b.k atmaya çalışırken ne hadle Samsunspor'umuzun adını kullanıyor? Suat Kılıç'ın neden trabzon konusunda hassas olduğunu uygun biçimde şu küçük beyinlilere açıklayabilecek yok mu? :kafa: :kafa: :kafa:

Sercan

Alıntı yapılan: Serkan - 03 September 2011, 21:44:52
Sercan referans iyimi başlayalım mı?

hacı fena değil şimdilik,ama bununda sonu yakarsa bilmem :)

Tufan

bizim başkanın çok babacan oturaraklı bir duruşu var göbeğine kurban  :) Tahsin tam Türk filmlerindeki kıl kuyruk yalaka adamlar gibi çıkmış fotoda yorumsuz söze gerek yok.