Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ChucKeR

Alıntı yapılan: zenke - 02 September 2011, 23:09:24
Birkaç gündür klüpten arayıp kombine aldığım yeri bildirmemi istediler bir karışıklık olmuş sisteme kaydetmeleri gerekiyormuş. Ben bildirdim ama daha 8 kişiye ulaşamadıklarını söylediler. Uğur Yıldız vardı isimler arasında siteyi takip eden biri olduğundan yazayım dedim. Bunu dışında Ali Acar, Salih Acar, Oğuzhan Kavas, Savaş Arıcı, Berk Yılmaz, Özer Karaduman, Uğur Yenice vardı. Klübü arayıp yerinizi söylerseniz iyi olur sizin yeri başkasına da vermesinler. İsim vermek yasaksa soyadlar sansürlerlenebilir ;)

saol kardeş uğur yıldıza haber ederim ben.  :kanka:

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: zenke - 02 September 2011, 23:09:24
Birkaç gündür klüpten arayıp kombine aldığım yeri bildirmemi istediler bir karışıklık olmuş sisteme kaydetmeleri gerekiyormuş. Ben bildirdim ama daha 8 kişiye ulaşamadıklarını söylediler. Uğur Yıldız vardı isimler arasında siteyi takip eden biri olduğundan yazayım dedim. Bunu dışında Ali Acar, Salih Acar, Oğuzhan Kavas, Savaş Arıcı, Berk Yılmaz, Özer Karaduman, Uğur Yenice vardı. Klübü arayıp yerinizi söylerseniz iyi olur sizin yeri başkasına da vermesinler. İsim vermek yasaksa soyadlar sansürlerlenebilir ;)

eyvallah teşekkür ettim ben yarın kulübe giderim :) :)

zenke

Önemli değil ama illa gitmeniz gerekli değil telefonla da halledebilirsiniz.

samsunspor.co.nr

03 September 2011, 00:49:33 #21498 Son düzenlenme: 03 September 2011, 01:04:07 samsunspor.co.nr
Öte yandan Bakan Kılıç, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz'dan iki kulübün taraftarlarını en kısa sürede barıştırmalarını istedi.

Suat kilic'in yaptıgı toplantıdan sporx.com kaynaklı haber.
Cok uzun oldugundan yazıyı buraya kopyalamadım.
Tlf uygulamasından girdiğim icin direk link veremiyorum ama sporx.com sayfasında haber vardır.

Bu ne demek simdi ?

Öyle bir şey yok.
Sevmiyorum ki dargın olayım.
Dargın değilim ki barışayım.

Böyle bir durum yok ki ! Bu ne gündemi simdi anlamadım.

Bir futbolsever olarak Turk futbolunun dertleri ile ilgili bosuna endişe ediyormusum.
Turk futbolunun derdi yokmuş. Hersey bitmiş it(oş)lerle barışmamız kalmış.

Malum dk. Duymak istemeyen maca gelmesin.
Ne diyeyim.

berusa55

Ayberk

Abi bi sorum olacak da yardımcı olabilecek biri olur mu acaba?

Ulusoy'dan Giresun'a gidiş-dönüş bilet aldım önümüzdeki perşembe gününe. Fakat gidişim iptal oldu. Bu durumda bileti iptal etmiyorlar sanırım. Açığa alabiliyorum bileti. Yalnız açığa alırsam benim yerime bir başka zamanda başka bir arkadaşım gidebilir mi? Saygılar :D

Mert

Alıntı yapılan: Ayberk - 03 September 2011, 01:00:55

Ulusoy'dan Giresun'a gidiş-dönüş bilet aldım önümüzdeki perşembe gününe. Fakat gidişim iptal oldu. Bu durumda bileti iptal etmiyorlar sanırım. Açığa alabiliyorum bileti. Yalnız açığa alırsam benim yerime bir başka zamanda başka bir arkadaşım gidebilir mi? Saygılar :D

Aynı şeyi ben de yaşadım.Açığa aldığım biletle arkadaşım yolculuk yaptı hemde ulusoydan :)  bir sıkıntı olmaz arkadaşın kullanabilir o bileti.

Serkan

Alıntı yapılan: Ayberk - 03 September 2011, 01:00:55

Yolculuktan 12 saat önce Gidip biletin ücretini bile alabilirsin kanunu hakkın bu..

Ayberk

Alıntı yapılan: Serkan - 03 September 2011, 01:16:37
Yolculuktan 12 saat önce Gidip biletin ücretini bile alabilirsin kanunu hakkın bu..

Sağol abi, kanuni açıdan aydınlattığın için :) Sen diyorsan gözüm kapalı inanırım abi ama şimdi baktım incik cincik yazmışlar iade olmaz diye :o

Serkan

Alıntı yapılan: Ayberk - 03 September 2011, 01:18:40
Sağol abi, kanuni açıdan aydınlattığın için :) Sen diyorsan gözüm kapalı inanırım abi ama şimdi baktım incik cincik yazmışlar iade olmaz diye :o

ulaştırma bakanlığı değişiklik yapmadıysa son 1,5 sene içersin de böle olması lazım dı olmadı gider beraber iadesini alırız, hiç olmadı açık bileti ilerde gideceğin başka bir istikamette kullanabilirsin.

Ayberk

He başka istikamette oluyorsa illa ki ankara, istanbul yaparız abi :) Çok sağol bilgilendirdiğin için :)

samsunum

52 tv şuan ordunun sezon açılışını gözteriyor.ordulular ts lileri alkışlamışlar sonra ne olduysa artık  :) :)

Ayberk

Peki açık bilette para iadesi oluyor mu veya açık bileti yeniden sefere çevirip iptal ederek para iadesi yapabilir miyiz?

Serkan

Alıntı yapılan: Ayberk - 03 September 2011, 01:33:42
Peki açık bilette para iadesi oluyor mu veya açık bileti yeniden sefere çevirip iptal ederek para iadesi yapabilir miyiz?

Alırsın Ayberk.

Ayberk

Eyvallah abi seni de yorduk gece gece kusura bakma :-[