Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Atakumlu

ntvspor da yenilsen de yensen de var , ve Samsunspor lu biride var acaba tanıyan var mı ??

Sercan

03 September 2011, 13:41:19 #21526 Son düzenlenme: 03 September 2011, 13:44:42 Sercan
Ben hiç görmedim daha önce .. Ayrıca küpeli bir tsli de var :P

Akyol

Daha potansiyelli arkadaşlarımız abilerimiz var programa çıkmak için. Formamızın orda olması çok güzel  :ok

fanatik samsunsporlu

dün kazakistan maçı başlamadan stadyumda taraftarları gösterirken bir taraftarımızı zumladılar."BURASI HER YER DEĞİL.ŞEHR-İ SAMSUN"  atkımız vardı.

muzaffer4

şöyle bize özgü hiç yapılmayan bir teazhürat bestelesek böyle relax modda yani samanyolu gibi herkes atkı açarak söylenen takım sahaya çıktıktan maç başlayana kadar devam edilecek (istiklal marşından sonra tekrar başlayacak) hani liverpool gibi çok güzel olur ama hep bestelerimiz oradan buradan geçenlerde trt de a.gücü maçı izlerken spiker a.gücülüler türkiyede istanbul takımların bestelerinden alıntı yapmayan az sayıda takımlarımızdan biridir diğer anadolu kulüpleri hep istanbuldan alıntı yapar dedi çok üzüldüm geçen sene çiftlik caddesinde meşaleler yakalım bestesinin bizim olduğunu sanırdım fb nin bağdat caddesi varmı şok oldum  ??? ???

umit

sakatlanan emre belözoğlu'nun yerine yekta kurtuluş çağrılmış milli takıma.

muzaffer4

Alıntı yapılan: umit - 03 September 2011, 16:19:19
sakatlanan emre belözoğlu'nun yerine yekta kurtuluş çağrılmış milli takıma.

yekta yla ilgileniyoruz galiba ama milli takıma çağrıldığına göre fatih terim bize yollamaz..

umit

3 eylül 1989 günü yani budan tam 22 yıl önce bugün kırmızı-beyaz-siyah renkli formamızla ilk resmi maçımıza çıkmış ve galatasaray'ı 1-0 yenmişiz.

bu arma uğruna canını veren futbol şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. mekanları cennet olsun...

samsunum

ünye - ordu maçında olaylar çıkmış.ünyeliler orduluları taşlamışlar .

muzaffer4

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 03 September 2011, 18:40:13
ünye - ordu maçında olaylar çıkmış.ünyeliler orduluları taşlamışlar .

ohhhh çok sevindim işte >l< >l<

samsunum

03 September 2011, 18:48:24 #21535 Son düzenlenme: 03 September 2011, 18:53:17 mahmut 55
ordusporlular çıldırmış :)))

Ahmet Yüksel ben suan ûnye stadindayim esnafa bıle saldirdilar ordu taratarı bence bu olmamalı kendinı bılmezler  ordunun basını yakack  
Ahmet Cay valla helal olsun 3 5 capulcuya papuç bırakıyo sunuz siz bu ünye deplasmanın dan sopa yerseniz süper ligde hiç deplasmana gitmeyin  :D :D

http://www.facebook.com/ordusporfan

55cem55

vaayy siteye kadar sıçramış virüs...yaprak seven kelebekçiler:))

muzaffer4

Alıntı yapılan: 55cem55 - 03 September 2011, 18:49:56
vaayy siteye kadar sıçramış virüs...yaprak seven kelebekçiler:))

bu arada ysk nın açılımını öğrenmiş bulunmaktayım çatlıyacaktım yaw kimse söylemedi

samsunum

facebook samsunsportv sayfasında şöyle bişey var

Samsunspor'lu taraftarlar Ligin 3. Haftası Sahamızdaki 2. maçımız olan trabzonspor maçında tribunleri süsleyecek.. Saha adeta arenaya benzeyecek.. Samsunspor.Biz Sitesinin üyeleri 3. hafta da Maraton Tribununde kareografi yapması bekleniyor.. Maç Öncesi Çiftlikte büyük bir meşale yakma organizasyonunda yapılması gelen bilgiler arasında.. 3. haftada maç öncesi maç sonu maç içi çok farklı olacak.. Türkiye Samsunspor Taraftarını konuşacak..

King1965

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 03 September 2011, 19:09:08
facebook samsunsportv sayfasında şöyle bişey var

Samsunspor'lu taraftarlar Ligin 3. Haftası Sahamızdaki 2. maçımız olan trabzonspor maçında tribunleri süsleyecek.. Saha adeta arenaya benzeyecek.. Samsunspor.Biz Sitesinin üyeleri 3. hafta da Maraton Tribununde kareografi yapması bekleniyor.. Maç Öncesi Çiftlikte büyük bir meşale yakma organizasyonunda yapılması gelen bilgiler arasında.. 3. haftada maç öncesi maç sonu maç içi çok farklı olacak.. Türkiye Samsunspor Taraftarını konuşacak..

Galiba 3. haftada yapılacagını sanıyor haklı olabilir tahmin sonucda  8)