Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Bir Samsunlu Gökhan Töre'ye bakın, bir de Trabzonlu Burak Yılmaz'a. Üzülüyorum. :/

King1965

Samsunspor yönetimi bölünmüş durumda..

Galip öztürk kulubten çekilmiş. Kazım yılmaz bi tarafta Galip Öztürk bi tarafta ve bir grup daha dıger yanda .. Alınan futbolculardan bır kacını yonetımın ıcınden begenenler olmamıs fıkır ayrılıgına dusmusler.. geçen sene yöneticilik yapan biriyle bu aksamkı muhabbetımden gelen bilgiler bunlar.. hayırlısı dıyorum.. ilk duydugumda ınanamamıstım.. hatta Galip öztürk'ün klubten elini çekmesi olmaz dedım. bunları paylaşmak ıstedım ne derece dogru oldugunu ılerleyen gunlerde gorucez..

furkan5534

Alıntı yapılan: CemBaba - 10 August 2011, 22:55:21
Bir Samsunlu Gökhan Töre'ye bakın, bir de Trabzonlu Burak Yılmaz'a. Üzülüyorum. :/

aynen gökhan süperdi walla billa herif dinamo gibiydi ama spiker köln dogumlu dedi.keske samsunlu deseydi sahada sadece benim bıldıgım 3 samsunlu vardı ama hıc bahsetmedi bile  :(

o değilde çakma ordu olayına bakın  :) :)
http://www.sporx.com/futbol/superlig/orduspor/cakma-ordusporSXHBQ243261SXQ

doðan

Alıntı yapılan: King1965 - 10 August 2011, 23:59:43
Samsunspor yönetimi bölünmüş durumda..

Galip öztürk kulubten çekilmiş. Kazım yılmaz bi tarafta Galip Öztürk bi tarafta ve bir grup daha dıger yanda .. Alınan futbolculardan bır kacını yonetımın ıcınden begenenler olmamıs fıkır ayrılıgına dusmusler.. geçen sene yöneticilik yapan biriyle bu aksamkı muhabbetımden gelen bilgiler bunlar.. hayırlısı dıyorum.. ilk duydugumda ınanamamıstım.. hatta Galip öztürk'ün klubten elini çekmesi olmaz dedım. bunları paylaşmak ıstedım ne derece dogru oldugunu ılerleyen gunlerde gorucez..

üstad bilgiler doğru ama bazen salağa yatmak ve hiç bir şey bilmiyormuş gibi davranmak en güzeli olabiliyor ...

fındık

Futbolcularımız ve kulüp yetkilileri medya ile haber yaberken dikkatimi çeken de şu cümleleri oldu ''ADINDAN SÖZ ETTİREN BİR TAKIM OLACAĞIZ''.
not: Her futbolcu ve yönetici bunları söyledi. >l<

Stoper

Ankara turnuvasında Gençlerbirliği 0-2 Miy goller dakika 1 Nduka , dk 15 Kamanan. Mersin özellikle ileri uçta iyi şeyler yapıyor. Iyi bi görüntü verdi.

samuray

daha şimdiden ne bu ayrılık rüzgarları ya galip öztürk kazım yılmaz ve diğerleri ha biz şimdiden bi bölünmeyle karşı karşıya kaldıysak vay halimize işimiz zor dostlar  :( :( :(

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: Stoper55 - 11 August 2011, 19:25:37
Ankara turnuvasında Gençlerbirliği 0-2 Miy goller dakika 1 Nduka , dk 15 Kamanan. Mersin özellikle ileri uçta iyi şeyler yapıyor. Iyi bi görüntü verdi.

Gençlerbirliği de çok kötü mersin sezon hazır gibi görünüyo

Lusage

Gençlerbirliğin de futbolcu olarak elde tutulur pek kimse kalmadı. Cavcav en sonunda hak ettiği yere götürür bu takımı...

Kaya

Turnuva önemli de olsa takımlar açısından net bir bilgi vermez bence..Mesela Gençlerbirliği oturmuş ve iyi bir takım kaybettiği oyuncularda bana göre önemli isimler değildi.Oyuncu denemesi yapması Mersin'in iyi oynadığı görüntüsünü verdi.Lig başladığında bu izlediğimiz maçların genelde tersi olacaktır.Lig artık başşşlasııınnn  :x(( :kafa:

5trawberry

Metro Holding Afrikaya 500.000 Tl bağış yaptı.

>l< >l< >l< >l<

Samsun55ramazaN

yirmiuc

Helal olsun,Galip Öztürk. Allah daha da arttırsın kazancını.

brigand

engin55

Samsunsporwebtv çıkmış. Çalışıyor mu bilmiyorum daha kurmadım..

http://fcgoals.net/samsunsporwebtv.html