Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Yine 3 şehit vermişiz. Allah rahmet eylesin. İçimden bir şeyler koptu yine. Ne zaman bitecek bu  :(

erten

Alıntı yapılan: Lusage - 23 July 2011, 22:42:50
Bloggerlardan birisi tüm takımlar hakkında yazı yazmış.

http://adoniese.blogspot.com/2011/07/samsunspor-takm-inceleme.html

Yazıda ki bir kaç yanlışı yazara bildirdik. İnşallah düzeltir.  :rulet:

adam çok fena sallamış yahu serdar gürler ı kaleci alternatif i olarak göstermiş. hakan arslanı forvet göstermiş. rios u bizde yazmış. iyiki ekingho yu defansın göbeğine koymamış. herhalde yazı yazılmıştı alındığında :D

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 July 2011, 10:02:16
Yine 3 şehit vermişiz. Allah rahmet eylesin. İçimden bir şeyler koptu yine. Ne zaman bitecek bu  :(
:( :( :(

Kazım Başkan fanatik gazetesine konuşmuş
http://fanatik.ekolay.net/Sabirli-olun-bekleyin_3_Detail_294_232205.htm

SAMSUNLU ORUMA 55

Bence başkan yapması gereken açıklamayı yapmış.. Bu arada başkanın gözü ligi ilk on içerisinde bitirmekte :-* yakışır başkanıma :P

SamsunSpor5599

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 24 July 2011, 14:11:12
Bence başkan yapması gereken açıklamayı yapmış.. Bu arada başkanın gözü ligi ilk on içerisinde bitirmekte :-* yakışır başkanıma :P
Aynen Abi Başkanımıza Yakışır :)

ender

hic begenmedim konusmalarini.madem kume dusmemeyi basari goruyosun ne diye 12 transfer yaptiniz.mevcut kadroda ligde kalirdi iyi bir yonetimle.hedefleri bu kadar dar tutan bir yonetim basarisiz olmaya mahkumdur bana gore.Baskani birakin Ben samsunsporluyum diyen herhangibirinin bile kume dusmemek basaridir demesi deli ediyor beni.

maço

Alıntı yapılan: ender - 24 July 2011, 14:18:58
hic begenmedim konusmalarini.madem kume dusmemeyi basari goruyosun ne diye 12 transfer yaptiniz.mevcut kadroda ligde kalirdi iyi bir yonetimle.hedefleri bu kadar dar tutan bir yonetim basarisiz olmaya mahkumdur bana gore.Baskani birakin Ben samsunsporluyum diyen herhangibirinin bile kume dusmemek basaridir demesi deli ediyor beni.

haklısın hocam ama gecen sene hedef playoff tu şampiyon olduk.Bursanın hedefi avrupa kupalarına katılmaktı şampiyon oldu.

hedef ilk 10 demek 10. bitirmek demek değildir.Zaten ilerleyen haftalarda yukarı sıralara oynadığımız zaman hedef ilk 10 olduğu için yok aşağılara oynayalım demezler herhalde.

belki başkan totem yapıyordur  :evet:

ahmetsefa55

mevcut kadro nasıl lıgde kalacaktı bana bıraz acıklarmısın  ?

SAMSUNLU ORUMA 55

Nedendir bilmiyorum ama içimden bir ses ligi ilk on içerisinde bitireceğimizi söylüyor inşallah yanılmam 8)

ender

ahmetsefa bana gore gecen senenin ikinci devresinde (son iki maci saymazsak) oynadigimiz oyunu oynarsak rahat kalirdik ligde.dogru durust gol bile yemedik ve bazi maclarda cok pozisyona girdik.turkiyede bircok kisi samsunsporun superligdeki takimlarin cogundan daha iyi futbol oynadigi yonunde yorumlari vardi.kisacasi bana gore bir baskanin kume dusmemeyi basari gordugu yerde basari cok zordur.

epçeli köylü

Netkuliste kaptan Turgay Kadro dışı bırakıldı diyor. Varmı detayını bilen?

ChucKeR

bence de düşmemek başarıdır. daha önce dedim dünyanın hiç bir yerinde lige yükslen takım kafaya oynayamaz. juventus bile yıllardır toparlayamadı popoyu görüyoruz.
ilk sene 8. olup 2. sene bocalamaktansa ilk sene bi şekilde ligde kalıp gittikçe yukarlara çıkmayı yeğlerim. örneğin türkiye 54 ten sonra ilk dünya kupasında 3. sonra kupaya bile katılamıyor. fb bi sene ilk 8 e kalıyor daha şl ine bile dahil olamıyor. ama aziz bey chelsea ye elendikleri gün seneye final oynayacaz demişti bu tür anlık başarılar sadece popoyu kaldırır.
bu şike olayı ne olur bilmem de eğer bi deişiklik olmazsa ilk 10 u bilmem ama ilk 7-8 zaten dolu gibi. antep - kayseri - bursa gibi takımlar çok iyi yapı kurdular onları şu an geçmek güç. inşallah 2-3 yıla biz de aynı sağlam yapıyı oluştururz.
her nekadar yönetim ilk geldiğinde tırssam da bence klüp 2-3 yıldır iyi yönetiliyor. ( kalparın savaş - anıl - hakan hacıbektaşoğlu gibi oyuncuları disiplin gerekçeleriyle kadro dışı bırakması dışında). kadronun iskeletini koruyoruz yetersizleri gönderiyoruz. uçuk transferler yapmıyoruz. doğru olan strateji budur benim gözümde.
bu sene belki o kadar iyi bir kadromuz yok ama bu yapı her geçen gün gücümüze güç katacaktır. umarım bu yılı kazasız atlatırız.

furkan5534

ntvsporda sakaryaspor-fb macı var.tatangalılar saglam bagarıyor.hadı sakarya ye şikebahçeyi :)

emre

copa america finalini netten izleyen varsa link lütfen  :)

AntZ

Şu anda AKS TV'de Bengü Köyü var, Bengülülere duyurulur.