Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

tey allahım yaaaaaaaaaaaaaaa...........  :kafa: >:( :kafa: >:( :kafa: >:(

isyan

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 21 June 2011, 14:17:52
http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=78484

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :x(( :x(( :x(( :x(( :x(( :suslen: :suslen: :suslen: :suslen: :suslen: al_sana al_sana al_sana al_sana
Bu Mehmet Cetir'i merak edip arkadas teklifi ettim facebook'da, Samsunspor'dan cok febe sayfalarini begenmis. Bunlarin hepsini bir cuvala koyup vuracaksin yüzde yüz dogru kisiye bulursun ztn  :x((

GökhanÇağlar

bi de çakma formayla poz vermiş adama bak yaa..

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 21 June 2011, 14:23:55
Bu Mehmet Cetir'i merak edip arkadas teklifi ettim facebook'da, Samsunspor'dan cok febe sayfalarini begenmis. Bunlarin hepsini bir cuvala koyup vuracaksin yüzde yüz dogru kisiye bulursun ztn  :x((

Bunları o yağızda bir araya toplayıp üzerlerine benzin döküp yakacan  :deli: :deli: :deli:

ahmetsefa55

zaten bu mehmet çetir midir her ne si..mse face profilinde febe arması vardı ilk başta.sonradan değiştirdi  ;)

##kdc##

niye böyle diyorsunuz ki, herkes ekmek parasının peşinde  :P  turnuvaya katılım ücreti 150 tl imiş. 40 takımdan hesaplayın işte  :holey:

cembaba

Gençlerbirliği'nde kombine fiyatları açıklandı

http://www.genclerbirligi.org.tr/haber_detay.asp?HID=1791

Bizde de 150 - 200 fazlası olsa yeterli bence. Tribünlerin tamamını doldurmamız lazım.

fındık

Bu şehzadeler turnuva düzenliyor ama , resimdeki o fbli o ts li o gs li maçlara onlarla birlikte gidiyorlar güya tg-ultraslan gfb miş kendi mahallesindeki adamları toplayıp formaları üstüne geçiriyor al sana  gfb al sana ua alsana tg tribün grubu diye kafasına göre takılıyolar  böylelikle hahahahaha bunlar beni çok güldürüyor ULANNNNN

Ahmeti

21 June 2011, 17:05:21 #19494 Son düzenlenme: 21 June 2011, 19:01:00 AHMETÝ*55*
Adrenalin tutkusu olan arkadaşlar Lunapark'a DİSCOVERY getirildi, şuan yapım aşamasında bir hafta sonra faaliyete geçer

**KaR6**

Alıntı yapılan: HürriyetBalıkesir'in Gönen ilçesinde, lunaparktaki gondoldan düşen kişi öldü. Pazar günüde İstanbul Küçükçekmece'de Dıscovery isimli eğlence aracında bir facia yaşanmıştı. 18 yaşındaki Hatice Ataman, cihazın hareketi esnasında emniyet kemeri açılınca cihazdan uçarak yere düşüp hayatını kaybetmişti.

cembaba

Çok tehlikeli ya. Beni hayatta bindiremezsin öyle bir şeye. Allah korusun nasıl emniyetine güvenebilir ki insan o kadar :/

Burak

Ben o Gondol denen zımbırtıya bir kere bindim . Güvenlik denen şey yerlerde 30- 40 senelik makinalar . Zaten ondan sonra da binmedim. Kaldı ki korkmam böyle şeylerden ama güvenlik yok desem yeridir uyduruk bir demir koyuyorlar oraya . Binmemek lazım

Serkan

Böle şeylerden uzak durmak lazım illa adrenalin lazımsa paintball 10 numara ( =

Burak

ya abi Discovery'de =) en büyük lunaparkları gösteriyordu . Adamlar neredeyse bir insan kalınlığındaki halatları kontrol ediyorlar aşınma var mı diye. Her gün bakım yapıyorlar. Acaba bizde bir kere denetleyen olmuşmudur lunaparkları.  :( :(