Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

usare

'Transfermarkt.de bilgilerden sonra FC Ingolstadt, Arminia Bielefeld, FSV Frankfurt ve Karim Benyamina yılında Türk kulübü Samsunspor ilgi var. yaz aylarında Birliği Berlin 29 yaşındaki forvet transfer''

Böyle yazıyor. Ben de tam çözemedim.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: usare55 - 09 May 2011, 16:21:17
'Transfermarkt.de bilgilerden sonra FC Ingolstadt, Arminia Bielefeld, FSV Frankfurt ve Karim Benyamina yılında Türk kulübü Samsunspor ilgi var. yaz aylarında Birliği Berlin 29 yaşındaki forvet transfer''

Translate'de böyle yazıyor ona bende baktımda hiç bir şey anlaşılamıyor o çeviriden :D

cany

o google translateye de bi translate lazım

TeRMeLee

09 May 2011, 16:57:09 #17943 Son düzenlenme: 09 May 2011, 17:00:41 TeRMeLee
Beğenme malum sayıda kalmış biri beni kurtarsın  :-X.

edit : @kuzey55

Sağol abi :).

isyan

Alıntı yapılan: usare55 - 09 May 2011, 16:21:17

"Transfermarkt.de'nin haberine göre Fc Ingolstadt, Arminia Bielfeld, Fsv Frankfurt Ve Türk takimi Samsunspor Karim Benyamina'ya ilgi gösteriyor" yaziyor, Sezon sonu bonservisi elinde olacakmis.

seckin55

AlıntıAbdulaziz Solmaz'a Süper Lig Kancası !

Samsunspor'un yıldız futbolcularından Abdulaziz Solmaz'a birçok Süper Lig kulübü kancayı taktı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan genç futbolcu için ilk girişimde bulunan takımlar Gençlerbirliği, Kayserispor ve Antalyaspor'du. Bu takımların yetkilileri dışında Manisaspor ve Mersin İdman Yurdu'da genç futbolcuyu kadrosuna katabilmek için düğmeye bastı. Sezonun bitmediğini ve transfer söylentilerine şimdilik kulak asmadığını söyleyen Abdulaziz ise ilk tercihinin her zaman Samsunspor olacağını belirtti.

Yok artık; face de şişirilmiş balon haber.

kuzey55

üstüne izzeti de verelim gitsin yeter ki :) ilk tercihin olmayalım mümkünse sen bizim son tercihimiz bile değil.

yirmiuc

Böyle bir futbolcuyu kimse kaçırmak istemez tabii, aynı haber, haber gazetesinde de var.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Musti - 09 May 2011, 17:30:12
Bence bu konuda Galip Öztürk'ün çok ısrarcı davranması ve işleri aceleye getirmesi çok yanlış. Eğer bir şeyler yapılcaksa camianın rızası alınmalı. Daha doğru dürüst kamuoyu yoklaması bile yapılmadı. Daha lig bitmedi. Nedir bu acele?
ama kardeşim bir an önce kongre kararı alınmalı ki ; yönetim ve başkan belli olsun.sonra bütçe belli olsun.sonra hoca belli olsun.sonra transfer yapalım.
bence bir an önce kongre kararı alınmalı.1 ay içinde de yonetım secılmelıdır.

Sercan

TV 8 de ahmet ağaoğlu nu izleyin nasıl acıtasyon yapıor ş.erefsiz..

kuzey55

ntvspor anket..süper ligde hangi takım kalıcı olur? samsunspor - %84 mersin - %16

Dartagnan

Ntv sporda 90+ programında ''Hangi takım Süper lig'de  kalıcı olur ? '' anketi %84 Samsunspor %16 M.i.Y olarak sonuclanmıs.Metin Tekin Samsunsporun cıkmasından cok mutlu oldugunu belirtti.Yildiz tv de 00:15 ile 00:22 arasını seyredebılırsınız.

Serkan

wednesday kimse td'de renkdaşlarına haksızlık yapıyor ayıp ediyor.

kuzey55

Alıntı yapılan: Serkan - 10 May 2011, 00:29:58
wednesday kimse td'de renkdaşlarına haksızlık yapıyor ayıp ediyor.

adamlar sabahtan beri sallar sesleri çıkmaz gelir sonra akıl vermeye çalışır.

berusa55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 10 May 2011, 00:20:55
Ntv sporda 90+ programında ''Hangi takım Süper lig'de  kalıcı olur ? '' anketi %84 Samsunspor %16 M.i.Y olarak sonuclanmıs.Metin Tekin Samsunsporun cıkmasından cok mutlu oldugunu belirtti.Yildiz tv de 00:15 ile 00:22 arasını seyredebılırsınız.

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=10-05-2011%2000:14