Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 05 May 2011, 08:32:57
sen 19 mayısa zor geliyorsun birader istanbula nasıl geleceksin :)

O eskiden di birader..Şimdi Babatyiğit büyüyor..Bide İstanbula uçakla gelmek var..Hanımı kandırırız istanbulda gezerik gel diye...
O yüzden atar gider yapmadan önce bi kel kafanınızı cilalayınız  :-* :-* :-* :-*

celebi

sen istanbula gelemezsiiiiiiiiiin.. sen gitsen gitsen yenge hanımdan izinsiz tuvalete gidersin :) :D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 05 May 2011, 09:10:56
sen istanbula gelemezsiiiiiiiiiin.. sen gitsen gitsen yenge hanımdan izinsiz tuvalete gidersin :) :D

hahahaaayyytt :):):)

izin mi ?? ne izni  zzzzz zzzzz zzzzz
görecez gurupbizans 55i seneye..O tribünle bi dolmasında bak nasıl ekşiyorum kafanıza sizin..  :-* :-* :-*

celebi

sen gelsende gelmesende (hoş gelemezsinde) kadıköyde areneda inönüde silme dolar rahat ol sen 8)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 05 May 2011, 09:52:12
sen gelsende gelmesende (hoş gelemezsinde) kadıköyde areneda inönüde silme dolar rahat ol sen 8)

İşte onu diyorum.. bi doldurama gör o zman bak neler yapıyorum..  :-* :-* :-*

mehmet yılmaz

Akan, seninki de iş olsun yani...

Çelebi hocam, gerekirse oraya samsunspor formalı 3.000 bozbaykuş sokar.
Hayret birşeysin..  8)

celebi

Serkan

harbiden dolar mı acaba :S ben kadıköyde 20 kişi maç izlediğim günleri biliyorum .S

celebi

dolar kardeşim dolar bundan sonra hem sanal ortam hem kendini aşmış bir Samsunspor taraftarı varken silme dolar.

ChucKeR

Kemal'in Hedefi Büyük

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un başarılı futbolcusu Kemal Tokak, büyük takımlarda oynamak istediğini söyledi.

Tokak, hedefleri olduğunu belirterek, ''Ama Samsunspor ile bir yıl daha sözleşmem var. Büyük takımlarda oynamak tabi ki isterim. Bu tamamen kısmet. Şuan bir şey diyemiyorum. Hedeflerim arasında, futbol hayatımı Avrupa'da sürdürmek var. A Milli Takımı'nda oynamak istiyorum. Ancak bugüne kadar büyük bir takım tutmadım. Ben küçüklüğümden beri koyu bir Adana Demirspor taraftarıyım'' dedi.

Samsunspor'un Süper Lig'e yükselmesini de değerlendiren Tokak, iyi bir yönetim, iyi bir teknik heyet ve iyi bir futbolcu kadrosu bulunan Samsunspor için başarının kaçınılmaz olduğunu bildirdi. Tokak, ''Bunun neticesinde de şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldik. Önümüzdeki dönemlerde de Samsunspor başarılı olacaktır çünkü potansiyeli çok olan bir takım. Taraftar anlamında inanılmaz destek alıyor'' diye konuştu.

Tokak, teknik direktör Hüseyin Kalpar'a kendisine güvenerek sezon boyunca forma şansı verdiği için de teşekkür etti.

Serkan

(Goal.com Özel) Samsunspor'un şampiyonluğunun şifreleri!..
Goal.com Bank Asya 1. Lig yazarı Hüseyin Ataş, gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor'un başarısının sırlarını yazdı.

Hüseyin Ataş/Goal.com Türkiye
05 May 2011 09:11:00
2
Share

Fotoğraf Galerisi Fotoğrafı büyüt
Bank Asya 1. Lig: Samsunsporlu oyuncuların galibiyet sevinci
İlgili Linkler
Takımlar
Samsunspor
Bir sezon önce kümede kalma savaşını son anlarda kazanmış bir takımın ertesi sezon şampiyonluk iddiasının oluşması örneğini sadece Real Sociedad'da değil Samsunspor'da da görebilirsiniz.

Geçen sezon son anda kümede kalan Samsunspor, doğru transfer politikası, teknik heyet istikrarı ve dengeli kadro gibi başarı için gerekli temel futbol doğrularını dillendirmekle kalmadı tam anlamıyla uyguladı da. İşte Samsunspor'un şampiyonluğunun şifreleri;

1 Ahmet Şahin

Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen veteran kaleci Ahmet Şahin, belki de kariyerinin en etkileyici performansını bu sezon Samsunspor forması ile gösterdi. Şampiyonluk iddiası bulunan bir takımının kalecisinin istikrarlı form grafiğinin yanı sıra bir sezonda en az 4-5 maçın skoruna olumlu yönde etki etmesi beklenir. Ahmet Şahin'ın bu sezon kurtarışlarıyla etki ettiği maçları biz sayamadık. Ligin en iyi ve en formda kalecisine sahip olmak Samsunspor'un şampiyonluğunda en önemli etkenlerden. Ahmet Şahin'in 30 lig maçının tamamında forma giydiği bilgisini de performansının ne kadar istikrarlı olduğunu göstermesi bakımından belirtmiş olalım.

2 Hüseyin Kaplar

Çok değil birkaç sezon öncesine kadar Kalpar'a bazı gazeteciler: "Huzurevine git" diyerek tecrübeli teknik adamın kariyerinin sonlandırması gerektiği vurgusunu yapıyordu. Hüseyin Kalpar tecrübesi, cesareti, transferleri ve hatta gönderdiği futbolcular ile takıma bir şekilde katkı sağlamayı başardı. Alt liglerde çalışan bir teknik adamın başarısını değerlendirmenin akla gelen 2 yolu vardır. İlki şampiyonluk diğeri ise zor durumdaki bir takımı ligde tutmaktır. Kalpar Samsunspor ile 2 sezon içerisinde bu iki başarıyı da yaşadı. 'Ben teknik direktörün genç oyuncu bulup, oynatanını severim' diyenler içinse Kalpar'ın 3. Lig'den transfer ederek takıma monte ettiği genç stoper Kemal'in Beşiktaş'ın gündeminde olduğunu hatırlatmış olalım. Bu arada Kalpar'ın şampiyonluk sonrası açıklaması neydi biliyor musunuz; "Huzurevine gideceğim. Ancak yaşlıları ziyarete zira yaşlılarla ilgilenmeyi çok severim..."

3 Samsunspor Yönetimi

Bank Asya 1. Lig'i takip eden futbolseverler için, 'Boluspor'da kan değişimi', 'Giresunspor yeni teknik direktörü ile anlaştı' yahut 'Rizespor'da teknik direktör istifası' başlıklı haberleri sezonda en az 3-4 defa görmek olağan bir durum. Karadeniz takımlarının teknik heyet konusundaki istikrarsızlıkları halkın sabırsız yapısından mı kaynaklanıyor bilinmez ama 'kan değişikliğini' sevdikleri aşikar. Samsunspor yönetiminin ise tüm Karadeniz takımları arasında özel bir yeri var. Zira geçen sezon son anda kümede kalmayı başarmış bir takım teknik direktörünü değiştirmeyi düşünebilirdi. Sezona iyi başlanmadığında taraftarın baskısının arttığı hatta 'hocayı gönderin artık' derecesindeki protestolar sonrası bir 'kan değişimi' düşünülüp geçici bir mutluluk yaşanabilirdi. Ancak Samsunspor Yönetimi bu yolu tercih etmek yerine gerçek anlamdan teknik direktörünün arkasında durdu, sahip çıktı. Teknik heyet istikrarı konusunda başarılı bir yönetim kurulu bu şampiyonlukta önemli bir paya sahip.

4 Korkutucu Hücum Hattı

Agbetu, Zenke, Ufukhan hatta Abdülaziz ve Dilaver gibi hem teknik kapasitesi yüksek hem de asist yapma ve gol vuruşu özellikleri etkili olan başka oyunculara sahip Bank Asya 1. Lig'de başka takım yok. Ligin en az gol yiyen kalecisi, en iyi savunma performansına sahip oyuncuya sahip olmanın yanında böylesi etkili bir hücum gücü olmasaydı şampiyonluk gelmeyebilirdi.

5 Simon Zenke

Zenke kariyerine başladığı memleketinde denize sahili olan bir kentte yaşıyordu. Buradaki başarılı performansından sonra Fransa takımlarından Straousburg'a transfer olan siyahi yıldız burada beklenen verimi veremeyince Samsun'un teklifini kabul etti. Denize sahili olmayan Strasbourg'da başarılı olamayan Zenke Karadeniz'in hırçın dalgalarının vurduğu Samsun gibi bir futbol kentinde yeniden doğdu. Belki de Zenke'nin 1. Lig'de sezonun Emmenike performansı göstermesindeki en büyük pay Karadeniz'e aittir... Ligin en kuvvetli ve en fazla gol atan oyuncusu Zenke sadece attıklarıyla değil taktiksel anlamdaki saha içindeki verimiyle da Samsunspor'a çok şey kattı.

6 Genç yıldızlar

Samsunspor'un başarısındaki esas etmen elbette Kalpar'ın genç ve yetenekli oyuncuların dinamizmi ile veteran oyuncuların tecrübesini harmanlayabilmesiydi. Bu anlamda Turgay Gölbaşı, Hakan Bayraktar, Kenan Yelek gibi oyuncuların yanında mücadele ede genç oyuncular hem Bank Asya vitrininde kendilerini gösterdiler hem de takımlarının şampiyonluğuna büyük katkı sağladılar. Bu genç yıldızlardan en çok öne çıkanı ise Adanalı genç stoper Kemal Tokak oldu. 3. Lig'den transfer edilen oyuncu şuan 3 büyüklerin gündeminde gösterdiği performans sonrası.

7 Samsunspor taraftarı

Bank Asya 1. Lig'de ateşli tribün gruplarına sahip takımlar sadece içeride değil yoğun kış şartları oluşmadığı sürece deplasmanda dahi ev sahibi takım gibi oynayabiliyor. Samsunspor bu sezon deplasman maçlarında bunu çok yaşadı. Örnek vermek gerekirse Samsun'un haritadaki yerine göre en ters yerde kalan Adana deplasmanında az sayıdaki Samsun taraftarı tezahüratları ile 6-7.000 civarındaki Adanaspor seyircisinin sesini bastırmayı başarmıştı. Buna benzer çok maç oynadı kırmızı-beyazlılar. Sezonun ilk haftalarında takımın form tutmadığı dönemlerde bir ara 'Kalpar'ın  gitmesinden' yana bazı taraftar tepkileri oluşsa da futbol ve tribün kültürü belki de bölgesinin en güçlü takımı Trabzonspor'dan daha iyi olan Samsun tribünleri hocasına tam zamanında sahip çıkarak teknik heyet istikrarına katkı sağladı. Taraftarların oluşturduğu atmosfer sayesinde takımın iç saha maçlarında nasıl tempolu ve etkili futbol oynadığını göz ardı edilemez. Şampiyonlukta 12. adamın etkisi gözle görülür noktadayd.

Hüseyin Ataş / Goal.com

King Of The North

canını yediğim ne güzel yazmış beeee >l<

fındık

Yazının altına imza atacak yetkili kim  ;) :D

55.hakan

Off off içimin yağları eridi.Trabzonspor'dan daha iyiyiz tabi.Bu sene bunu kareolarla daha da milletin gözünün içine sokabiliriz  >l<

berusa55

Sözleşmeleri bu sezon bitiyor
[ 05.05.2011 ]

Süper Lig vizesini cebine koyan Samsunspor'da gözler şimdi de önümüzdeki sezon takımda kimin kalıp kalmayacağına çevrildi. 7 oyuncunun sözleşmesi sezon sonu biterken, yönetimin nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu. Beş yıllık aradan sonra adını yeniden Süper Lig'e yazdıran Samsunspor'un önümüzdeki sezon hangi futbolcularla yola devem edip etmeyeceği merak konusu. Abdulaziz Solmaz, Ahmet Şahin, Akeem Agbetu, Alparslan Kartal, Ersin Veli, Kenan Yelek ve Murat Yıldırım'ın sözleşmeleri 31 Mayıs 2011 tarihinde sona ererken, yönetimin bu oyuncularla ilgili nasıl bir tutum sergileyeceği belirsizliğini koruyor. İskelet kadroyu muhafaza etmeyi düşünen yöneticilerin, bu oyuncularla en kısa sürede masaya oturması bekleniyor. Samsunspor'da forma giyen diğer oyuncuların sözleşme bitiş tarihleri ise şöyle:

ADEM ALKAŞİ   : 31 Mayıs 2012
CAN ÖZGÜR ARSLANTAŞ  : 31 Mayıs 2012
HAKAN BAYRAKTAR  : 31 Mayıs 2012
HAKAN VURAL KOÇASLAN : 31 Mayıs 2012
İZZET AKGÜL   : 31 Mayıs 2012
KEMAL TOKAK   : 31 Mayıs 2012
KILIÇARSLAN KOPUZ  : 31 Mayıs 2012
MUSA BÜYÜK   : 31 Mayıs 2012
OĞUZHAN AZĞAR   : 31 Mayıs 2012
ORHAN TAŞDELEN   : 31 Mayıs 2012
SERKAN BOYDAK   : 31 Mayıs 2012
SİMON TERWASE ZENKE  : 31 Mayıs 2012