Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

gittiği takıma küme düşürüyo adnan ne işi var bu takımda.satıcıların işi yok bu takımda.bu kadrodakilere saygısızlık olur hepsi ondan daha iyidir.

55ertan

Alıntı yapılan: lucarelli - 27 April 2011, 11:41:05
Konya gibi sağdan soldan adam toplarsak Konya gibi ineriz aşşağıya. Bence şimdiden önümüzdeki sezonun hocasıyla anlaşılıp, takımı tasarlamaya başlamak lazım. Zira Kalparla olmaz bu iş.

Sadece Ahmet Şahin, Kemal ve Hakan Bayraktar banko oynayabilir. Onun haricindekiler soru işareti. Bir de bu gruba eklenebilecek eski Murat var. Adem, Orhan, Ersin, Ufuk, Dilaver, Billy ve Zenke Kadro derinliği için tutulmalı. Agbetu da 6+2+2 kontenjanı göz önüne alınarak takımda tutulabilir. Ben süper ligde Billy'nin iş yapabileceğini düşünüyorum. Fiziği kuvvetli, ayrıca adaptasyon sorunu da çözülmüş olacaktır. İlk 11'i bile zorlayabilir.

aynisni ben de yazicakdim konya gibi sagdan soldan adam toplamayalim

usare

Bence de adnanın işi yok. Ama musa ve mehmet nas olabilir. Orta sahada bu ikisi de ilk 11 oynar. Tabi musa küme düşünce ayrılmıştı, nasıl ayrıldığını bilemiyorum.
Ama inşallah bu hafta maçı kazanalım da rahat rahat konuşalım artık.

55ertan

musa da busene bir düsüklük var belki bizde zenkeyle beraber yeniden cikisi yakalar

Lusage

Ahmet, Kemal, Adem, Orhan, Hakan, Murat, Agbetu, Zenke, Ufuk, Dilaver kesinlikle takımda kalmalı. Kasımpaşa dan Şahin Aygüneş, Bucaspor dan Musa Aydın, Konyaspor dan Hakan Aslantaş, Manisaspor dan Nizamettin Çalışkan, Yiğit İncedemir adlı oyuncular transfer edilmeli. 3 - 4 de  sağlam yabancı katabilirsek kadroya Gayet güzel ilk 10 için yarışmacı bir takımımız olur.

jorgensen55

İbrahim Akının Altay'da altyapıda oynarkenki çocukluk arkadaşı benim çok yakın dostum. özellikle aradım sordum aslen Trabzonlu olduğunu ve besiktas da 5 numaralı formayı gıyemedıgı ıcın 55 i giydiğini, pek de karakteri düzgün bi adam olmadığını ayrıca geçmişi sorunlu bi adam oldugunu söyledi . Kaynak çok sağlam yani, bize gelmez bu adam gelmesinde:)

55ertan

benim hayalim cenk tosun ama antep parayi bassan bile satmaz.
adam seyrederken keyif veriyor gelecegin hakan sükürü olabilir

usare

Alıntımusa da busene bir düsüklük var belki bizde zenkeyle beraber yeniden cikisi yakalar

Bir orta saha oyuncusu için bence çok iyi. 8 gol atmış 6 lig 2 kupa.

samet_55

bucaspor-konyaspor.bu takımlar bankasyadan süper lige çıktıkları zaman  25- 30tane topçu aldılar.sonuç ortada.biz mevcut takımın üzerine 6-7 tane adam gibi transfer yapalım bize yeter.

s_uzunkaya

zenke bence tam bir süperlig futbolcusu. bu ligde sıkı markaj yüzünden bir türlü gerçek kimliğini gösteremediğini düşünüyorum. birkere futbol zekası çok iyi ve asla bencil de değil. eksileri ise top alışlarda çok zorlanıyor ve birde sazan gibi opsaitlerde kalıyor.fiziği aklı ve o fiziğine rağmen hızı zenkeyi süperligde oynatır. hakan yaşı itibariyle muratta fiziği itibariyle süperligde oynayamaz. ortasahaya yardımlaşacağı ver kaça girebileceği onun hızına ayak uydurabilecek birileri alınırsa ufukta kalmalı. turgay kesin oynayamaz. ersin adem ve orhan sağlam yedeklerimiz olur. agbetu şehri ve takımı sevdi, ikinci yarıdaki futbolu kendisinin tamamiyle şartlar ve konsantirelerle alakalı futbolcu olduğunu gösteriyorki süperlige çıkan bir takımda eğer tercih edilirse bu güven onu daha ileri bir futbol oynaması için yeterince motive edecektir. billy ve dilaver in kalması bence yapılacak transferlerde düşünce olarak eksik kalmamıza neden olacağı için direk gönderilmeli.
  3 defans 6 orta saha 2 forvet le takviyelenmiş bir takım bizi hiç ummadığımız yerlere getirebilir.
 ahmet(kılıcarslan)-kemal-adem-ersin-orhan-ufuk-agbetu-zenke kesin kalmalı.

55ertan

Alıntı yapılan: slazenger - 27 April 2011, 12:06:31
zenke bence tam bir süperlig futbolcusu. bu ligde sıkı markaj yüzünden bir türlü gerçek kimliğini gösteremediğini düşünüyorum. birkere futbol zekası çok iyi ve asla bencil de değil. eksileri ise top alışlarda çok zorlanıyor ve birde sazan gibi opsaitlerde kalıyor.fiziği aklı ve o fiziğine rağmen hızı zenkeyi süperligde oynatır. hakan yaşı itibariyle muratta fiziği itibariyle süperligde oynayamaz. ortasahaya yardımlaşacağı ver kaça girebileceği onun hızına ayak uydurabilecek birileri alınırsa ufukta kalmalı. turgay kesin oynayamaz. ersin adem ve orhan sağlam yedeklerimiz olur. agbetu şehri ve takımı sevdi, ikinci yarıdaki futbolu kendisinin tamamiyle şartlar ve konsantirelerle alakalı futbolcu olduğunu gösteriyorki süperlige çıkan bir takımda eğer tercih edilirse bu güven onu daha ileri bir futbol oynaması için yeterince motive edecektir. billy ve dilaver in kalması bence yapılacak transferlerde düşünce olarak eksik kalmamıza neden olacağı için direk gönderilmeli.
  3 defans 6 orta saha 2 forvet le takviyelenmiş bir takım bizi hiç ummadığımız yerlere getirebilir.
 ahmet(kılıcarslan)-kemal-adem-ersin-orhan-ufuk-agbetu-zenke kesin kalmalı.

m.yildirimi denegimli yillarin yusufu bile övdü gecen mac, neden herkez m.yildirimla kararsiz?

usare

Eski murat oynar ama kendini düzeltmesi lazım, üstüne koyması lazım. Kendini düzeltirse zaten banko oynar.

55ertan

Alıntı yapılan: usare55 - 27 April 2011, 12:11:51
Eski murat oynar ama kendini düzeltmesi lazım, üstüne koyması lazım. Kendini düzeltirse zaten banko oynar.

oynar oynamaz orasini bilemem, ama bir sezon daha denemeliyiz. elimizden kacirirsak ve baska yerde parlarsa ozaman ahh cekeriz. yanilmiyorsam bu sene sözlesmesi bitiyor. zenke ve m.yildirim kesin kalsin gerisi düsünülür

erdem

Alıntı yapılan: samet_55 - 27 April 2011, 12:00:45
bucaspor-konyaspor.bu takımlar bankasyadan süper lige çıktıkları zaman  25- 30tane topçu aldılar.sonuç ortada.biz mevcut takımın üzerine 6-7 tane adam gibi transfer yapalım bize yeter.

bu cümle özetliyor her şeyi..yazın belli olur süper ligdeki halimiz

Burak

İbrahim Akın Samsunlu olarak biliyorum çünkü İzmirli bir arkadaş vardı ondan forma almıştı ailesini tanıyordu daha doğrusu kendisi doğma büyüme İzmir'li ama ailesi Samsunlu o yüzden beşiktaş ta 55 numarayı giydi