Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

karadenizde şehirlerin gelişmesi bunları rahatsız eder.malum Giresun ve Ordu gelişme içerisinde ve uyanmaya başladılar...trabzon havaalanı etkinliğini kaybedecek tek korkuları bu.

adam süper konuşmuş helal olsun.

Burak

Alıntı yapılan: Ayberk - 23 April 2011, 10:53:30
Yoksa serdar bali mi? >:(

bilmiyorum gevşeğin biri ayar oluyorum zaten çok erken oluyo işe giderken bakıyorum bazen

Serkan

Alıntı yapılan: mypat
Trabzon imparatorluktur koçum..samsun da Trabzon'un bir ilçesidir..içinize sindiremediğiniz durum da budur aslında..hadi işine şimdi..

şeref yoksunları....

TeRMeLee

Bunlar harbiden gerizekalı. Utanmasalar koca devletin ismini trabzon diye değiştirelim diyecekler. >:(

Atakumlu

stada gittik bilet alalım diye ama nerde adamlar kafalarına gore sıra veriyolar 200 bilet var diyolar 400 e kadar sıra yazıyolar...alamadan donduk sıradan...

YaSeF55

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=91101

adamlar harbiden şehri yakmışlar.Biran aynı şeyin Samsun'da olduğunu düşündüm..düşünmesi bile müthiş...Helal vallahi  >l<   >l<

kabacevizli55

trabzon dağın başı  ordu giresun daha fazla gelişmesi lazım  trabzon da SAMSUNUN kazası olur

Gökberk55

twitter

Sadece futbol ile bir yere gelen basit bir şehir işte, üstüne para verseler bir hafta barınmam. Ha Tekirdağ, ha Adıyaman, ha Trabzon bir imparatorluk daha biliyorum sizin oralardan ama neyse pek sevmiyorum o muhabbeti.

**KaR6**

önemli olan şampiyon olabilmek değil ADAM olabilmek diye bi pankart yaptırmak lazım ya bunlara, neyse işte..

olmeca

burayı okuyan ne kadar Trabzonspor'lu varsa kendilerine O.çocukaları filmini izlemeye davet ediyorum...

Ayberk

Alıntı yapılan: **KaR6** - 23 April 2011, 12:17:29
önemli olan şampiyon olabilmek değil ADAM olabilmek diye bi pankart yaptırmak lazım ya bunlara, neyse işte..

Seneye bunlar şampiyon olursa(ki inşallah olmazlar) yapacağımız koreografi belli oldu : "Ben sana şampiyon olamazsın demedim, ADAM olamazsın dedim" :D :D ;D

**KaR6**

ben de dünya üzerinde ne kadar ts li varsa aynı şeye davet ediyorum, ekstra olarak filmi üzerlerine alınmalarını da rica ediyorum..

Ollivanders

kuzey55

artık herkes bi tarafıyla gülüyo bunlara :) bu maçta da ne olduklarını herkes anladı.

90 dk eses maçında sesleri bile çıkmadı.hala taraftarlıktan dem vuruyolar.