Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Ferit : Samsunspor rahat diyebilir miyiz Cihat Hocam?

Cihat : Tam rahat diyemeyiz.

Garantileyince,Cihat'tan puan silinirse belli olmaz şeklinde bir yorum bekliyorum.

maviay55

a bu cihata ayar oluyorum arkadaş  >:(

fikistür diyo yaa hahahaaa  ;D :D

kuzey55

bende kıl oluyorum şu cihata bi kuyruk acısı var ama nedir bilmiyorum.

Burak

MİY 
                        Giresunspor              v              Mersin I.Y.                   
01.05.2011              Mersin I.Y.              v              Kartalspor                   
08.05.2011              Mersin I.Y.              v              Boluspor

Rize

01.05.2011              Adanaspor              v              Çaykur Rizespor                   
08.05.2011              Çaykur Rizespor              v              Tavşanlı Linyitspor                   
15.05.2011              Samsunspor              v              Çaykur Rizespor     

Tavşanlı

24.04.2011              Güngören Bld.              v              Tavşanlı Linyitspor                   
01.05.2011              Tavşanlı Linyitspor              v              G.Antep Bld.Spor                   
08.05.2011              Çaykur Rizespor              v              Tavşanlı Linyitspor                   
15.05.2011              Tavşanlı Linyitspor              v              Akhisar Bld.Genç.

GBB

24.04.2011              G.Antep Bld.Spor              v              Adanaspor                   
01.05.2011              Tavşanlı Linyitspor              v              G.Antep Bld.Spor                   
08.05.2011              G.Antep Bld.Spor              v              Samsunspor                   
15.05.2011              Diyarbakırspor              v              G.Antep Bld.Spor                   

Bolu

24.04.2011              Akhisar Bld.Genç.              v              Boluspor                   
01.05.2011              Boluspor              v              Altay                   
08.05.2011              Mersin I.Y.              v              Boluspor                   
15.05.2011              Boluspor              v              Kartalspor

ey sevgili cihat bizim fikstür zorda bunlar BAL'daki takımlarla mı oynuyor. Tek fikstür avantajı Erciyeste Ordununki de benzer 3 maçları aynı takımlarla zaten

Sercan

Döneriz elbet!

Her zaman bunu dinleyip dönebilecek miyiz diye düşünürdüm.Galiba dönüyoruz be Teoman abi mekanın cennet olsun... :( :( :(

CurvaSs

ah be, çok izledim bunu.. özellikle ben özledim videosunda aşırı duygulandığım günler oldu. :( şuan bile kötü oldum..!

CurvaSs

Alıntıdostum merhabalar,bir konu hakkında yardımına ihtiyacım var,
aşağıdaki karşılaşmaların,maç kadrolarını bulmam lazım.çevren de samsunspor arşivi yapan insanlar vardır belki,bana bu maçların kadrolarını bulmamda yardımcı olabilir misiniz?
teşekkür ederim...
1975-1976 27.Hafta:Samsunspor 2-0 Rizespor 02.05.1976
1981-1982 20.Hafta:Samsunspor 1-1 Rizespor 04.04.1982
Türkiye Kupası 1989-1990 3.Tur Rizespor 1-0 Samsunspor 22.10.1989

TD'de rize'li bi' abimiz özel mesaj atmış, yardımcı olmak isterim ama pek bilgi sahibi değilim. arşiv tutan bi' arkadaşımızdan veya bildiğiniz bir internet sitesinden bu maçların kadrolarını bulabilir miyiz? : )

babasamsunlu

O Cihata Burdan Seslenmek istiyorum..
Yarın öbür gün bi takıma gidersem yalnış konuşmayayım kimsenin kalbini kırmayayım derken mal mal açıklama yaparak kendini komik duruma düşürdüğün için zaten seni kimse almayacak bu biiiiiir ..
Kocaelinde oynaraken Samsun maçlarında epey bi zoruna giden şeyler olmuş ki hala Samsunspor gerçeğini görmezden gelmeye çalışıyorsun buda  iki...

Mal ya hala Samsunun maçları zor diyor..
Ulan şun ligin en formda takımı Erciyesin hocası Böyle güçlü ve Şampiyonluğa inanmış bir takımdan bir puan aldığımız için mutluyuz diyor Sen tutmuşsun Samsunun maçları zor diyorsun..
Samsunla oynayan takımların  maçları zor aloooooooooooo Kocaelili Cihat...
Ne Koyduk size en son  4-0 dimi.. acısı çıkmadı mı daha...  :-* :-* :-* :-* :-*

Burak

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 18 April 2011, 23:44:53
TD'de rize'li bi' abimiz özel mesaj atmış, yardımcı olmak isterim ama pek bilgi sahibi değilim. arşiv tutan bi' arkadaşımızdan veya bildiğiniz bir internet sitesinden bu maçların kadrolarını bulabilir miyiz? : )

o iki sezonda 2.ligdeyiz sanırım normalde maçkolikte süperlig maçlarının hepsi var sanırım ama onlar yok

Serkan

FERHAT ABİM BİR YARIM eli uzatsın bize. özelden :D

sevmekyetmezmi

cembaba

Çiftliği, 56'ları, her yeri yakıyoruz yeterince zaten. Gerek yok :D

kuzey55

erciyes maçında yine 2 kişi yaktı meşale.birini aldılar da diğerini göremedim.

binikalamadım

10:45 trt haber defne sarısoy konuğu hüseyin kalpar canlı yayın
karadenizde deli fırtına
Samsunspor efsanesi geri dönüyor alt yazıları asılı

GURUR DUYDUM

hoca taraftara teşekkür ediyor stadyumda her maç doluluğun süper olduğundan bahsetti hedefin kalan 4 maçıda mağlubiyetsiz kapatarak süper lige merhaba demek olduğunu söyledi

Forvetim

Karadenizde deli fırtına
Samsun efsanesi geri dönüyor

bir ayağımızı attık içeri diğerini çekmek kaldı artık, büyük üstad ziya gökalp'in ergenekon destanını anlatan şiirindeki bir dörtlüğü geldi aklıma. orada ki 2 mısra ile bağladım durumu, dörtyüz sene durdun hadi, çık ey yüzbin mızrağımız, beş yıldır durdun burada, hadi çık ey Samsunsporumuz