Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Gökberk55

Alıntı yapılan: maviay55 - 17 April 2011, 14:16:43
bayide bütün sayfalarına baktım yok poster moster  >:( >:( ne de hevesli gittiydim  :o >:(

banada boşa fotomaça 50 kuruş verdirdiniz  ;D  :D 50 kuruş değilde harbiden hevesim kırıldı  :(

eren55

samuray

dört maçta 4kpuan yetmez arkadaşım nasıl yetecek şampiyonluk için ikinciliği hiç düşünmüyorum bile en yakın rakibe 5 puan taktık mersinin üç maçı kaldı tavşanlının dört maçı bizimde dört maçımız alınabilecek maksimum puan 12 varsayarysak    tavşanlı olaki 4.te dört yapamaz yaptığını varsayarsak     bizi 62 puan şampiyon yapar ama önümüzdeki oynanacak maçların durumuna göre daha düşük puanlada şampiyon olabiliriz

emre

ohaaaa.trabzon macında biraz önce skorboard da 52 de şampiyon ordu,53 te sampıyon rize 55 te şampiyon samsunspor yazdı..

Gökberk55

Flaş Flaş Flaş trabzon skorboardında dakika 55 te Şampiyon Samsun yazıldığına dahil sağlam bilgiler var!!!!!!

twitter

sevgi pıtırcıklarına bak sen  8)

ugurozkan

AlıntıAvni Aker`de dakikalar 52 yi gösterirken bir jest de Orduspor`a geliyor. Skor Tabelası ``Şampiyon Orduspor`` ve dakika 53 de `` Şampiyon Rizespor`` yazarak komşu şehirlerin ligdeki başarılarına destek mesajı gönderiliyor.

berusa55

Ben az önce gördüm 55.dk'da Şampiyon Samsun yazdı  .:.:. .:.:. Ayak resmen

Ayberk

E, kimse kendisine bu kadar küfrettirmek istemez :D

Ama yemezler yavrum :-*

emre

bakalım neler olucak,ne yorumlar yapılacak...spikerde samsunspor ile trabzonspor arasında büyük bir rekabet var bakalım 55'te şampiyon samsunspor yazacak mı dedi.

Ajan

red_white

Arkadaşlar onları yazarlar sonrasındada Karadenizin abisi babası diğer şehirlere sahip çıktı diye gezerler.. hepsi ayak yalan dolan bunların

engin55

Yazarlarsa yazsınlar boşverin. Onlar jestleri yaptılarsa biz onlara jestlerin daha büyüğünü yaptık bu maçta 61. dakikada sövemedik..

emre

baktılar lige karadeniz takımları gelicek şirin görünmeye çalışıyorlar,samimiyetlerine tabi ki inanmıyoruz.

maviay55

Alıntı yapılan: emre55 - 17 April 2011, 20:31:25
baktılar lige karadeniz takımları gelicek şirin görünmeye çalışıyorlar,samimiyetlerine tabi ki inanmıyoruz.
aynen yemezlerr