Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

Alıntı yapılan: hakanelgun - 15 April 2011, 11:23:03
Şimdi İzlesene'de Zenke'nin golleri videosunu onayladım,kim hazırladıysa güzel olmuş.

bn koydum :)

ahmetsefa55

‎"Yeni sezona başarıya aç futbolcularla girmek isteyen Galatasaray yönetimi, mevcut kadroyu koruma kararı aldı." Zaytung

çok iyi değilmi yaa  ;D ;D ;D ;D

davidsavage

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 16 April 2011, 01:17:40
‎"Yeni sezona başarıya aç futbolcularla girmek isteyen Galatasaray yönetimi, mevcut kadroyu koruma kararı aldı." Zaytung

çok iyi değilmi yaa  ;D ;D ;D ;D

Futbolcularında başarılı olabilmesi için mevcut yönetimi koruması lazım bence  :D :D ;D ;D

##kdc##

vize haftası kamyon gibi geçti üzerimizden  :( o kadar çalış didin yine kal derslerden :P
foruma yazmayı özlemişim ya :D

özgür market

sitenize yeni katıldımarkadaşlar biz gideriz gerisi kalırsamsunum şampiyon olur alem bize asılır

özkan

Sabah koçyiğit'e giderken arabada babam kardeşim,dedim bu maç sövmek yok traktaktaktak belediye spora.Cevaplara bak ;D

Babam;e trabzona sövülmeyecekse millet maçı televizyondan izlesin.Trabzona sövmeden beş atsakda zevk alınmaz. :D :D :D
Kardeşim de:Madem ceza alıyoruz bizde sövmeyiz kafa buluruz,tezahuratıda şu  ;D Mordo mavi trabzon olamazsın şampiyon  :D :D :D

İyi fikir bence ;)

lucarelli

61 dakika olur, tribünlerde herkes arkasını döner ve hep bir ağızdan

Travzan Travzan baksana
Şampiyonluk burda
Al sanaaaa (Bu kısımda sahaya doğru dönülür ve çeşitli el kol harketleri ile tezahürat desteklenir)

Küfürsüz bir tezahürat

LisandroLopez

Alıntı yapılan: lucarelli - 16 April 2011, 10:24:21
61 dakika olur, tribünlerde herkes arkasını döner ve hep bir ağızdan

Travzan Travzan baksana
Şampiyonluk burda
Al sanaaaa (Bu kısımda sahaya doğru dönülür ve çeşitli el kol harketleri ile tezahürat desteklenir)

Küfürsüz bir tezahürat

Harika olur bence

cembaba

Bolu çakacak... Rize'nin kurtuluşu yok. Haftaya da bay geçecekler...

Takla atsana, takla atsana Ümit Kayıhan Takla Atsana...

celebi

berabere bitsin derim ben 3. ile aramızdaki puan farkıda önemli.

sevmekyetmezmi

Alıntı yapılan: celebi - 16 April 2011, 11:32:53
berabere bitsin derim ben 3. ile aramızdaki puan farkıda önemli.

aynen abı bende berabere bıtmesını ıstıyorum.

0-0 en ıyı sonuc

lucarelli

En güzel sonuç beraberlik olur. Kazanırsa Bolu kazansın. Rize çıkamasın.

sevmekyetmezmi

Alıntı yapılan: lucarelli - 16 April 2011, 11:35:32
En güzel sonuç beraberlik olur. Kazanırsa Bolu kazansın. Rize çıkamasın.

inşallah.

ama rizeye koymasıda güzel oluyor.malum şehırden duyuluyor. :-[

lucarelli

Şu kaleci formalarını gri veya turuncu gibi renkler yapmak yerine Samsunspor'un renkelerine uygun renklerde yapılabilir mi? Mesela Biz düz beyaz ile sahaya çıkınca bizim kalecinin düz kırmızı formamızı kullanması veya biz düz kırmızı ile çıkınca da düz beyazı kullanması gibi. Eğer kalecinin forması rakip takımla karışırsa da özel tasarlanmış siyah forma. Ahmet şahin forması ile gezmek istiyorum ama uzaktan gören adamın da ana Samsunspor forması giymiş demesini de istiyorum. Çok mu şey istiyorum?

celebi