Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

Dün 1.Hatla gidiyorum arkamda lavuğun biri oturuyor ve diyor ki Samsun stadında .... trabzon olamazsın şampiyon diye bağırılması çok zoruna gidiyormuş . Demekki doğru yoldayız  8)

kaptan 55

deseydin ya burak zoruna gidenin borusuna gitsin diye :D

cembaba

Ntvspor'daki programı izlediniz mi? Devrim Çetin bir sürü Samsunspor sorusunu cevapladı. Haftanın maçını bizim maç olarak gösterdi. Hüseyin Kalpar'ın takımda kalacağını, seneye 3-4 transfer ile Süper Lig'de tutunup, en kötü orta sıralarda yer alacağını söyledi. 2 maç daha alırsa şampiyonluğu garanti dedi. :D

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: Burak - 12 April 2011, 09:53:55
Dün 1.Hatla gidiyorum arkamda lavuğun biri oturuyor ve diyor ki Samsun stadında .... trabzon olamazsın şampiyon diye bağırılması çok zoruna gidiyormuş . Demekki doğru yoldayız  8)
keşke inerken en azından mırıldansaydın .... trabzon olamazsın şampiyon...

zenke

Alıntı yapılan: Umut - 12 April 2011, 17:26:49
KAY. ERCİYESSPOR MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA...

beklenen haber geldi sonunda

LisandroLopez

Süper lige çıktığımızda en büyük isteğim Ferhat Kiraz gibi bi kanat oyuncusunu takımımızda izlemek olacak.

Ayberk

Yok arkadaş, bizde de Z 832 yazıyordu. Alfabedeki harflerle 830'u çarparsak (ğ,ü,ş hariç) yine 20 bin kapasite olması gerek maratonda, haliyle yok :D Fazladan kasıp duruyorlar ;)

kutsalforma

Stad konusuna gelmisken, az önce okudum...

Alıntı
Trabzon müthiş bir rekora imza atacak

Bursaspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak Trabzonspor rekor kırma peşine düştü..

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Bursaspor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak Trabzonspor, sahasındaki seyirci rekorunun kırılmasını bekliyor.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray karşılaşmasında 21 bin 937 taraftarlarla bu sezon en fazla izleyiciyi toplayan bordo-mavililerin, Bursaspor maçında bu rakamın daha da yukarılara çıkmasını hedeflediği belirtildi.

Bugüne kadar Trabzonspor'un oynadığı lig, kupa ve Avrupa kupası müsabakalarında 264 bin 928 taraftarın maç izlediği ve toplam 2 milyon 87 bin 244 lira hasılat elde edildiği kaydedilen açıklamada, ceza nedeniyle Kocaeli'nde oynanan ve 15 bin kişinin izlediği Kasımpaşa maçında 416 bin 461 liralık hasılatın ise bu sezonun en yüksek rakamı olduğu ifade edildi.

Liverpool ile yapılan UEFA Kupası maçında gişelere 385 bin 711 lira bırakılarak, Trabzon'daki en yüksek hasılat bedeline ulaşıldığı belirtilen açıklamada, ''Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımızı bu hafta sonu da yalnız bırakmayacak taraftarlarımızın biletlere gösterdikleri ilgi gerek seyirci gerekse hasılat rekorunun kırılacağına olan inancı güçlendirdi'' denildi.

E yuhh yani, Süper Ligin lideri, Bank Asyanin lideri kadar seyirci önünde oynuyor!!
Bu Samsunspor taraftarinin büyüklügünü gösterir

"Bize her yer" sloganlari atacagina, stada gidin deynolar..

Kaya

Şampiyonlar ligi maçlarını D smart dışında hangi kanalden izleyebiliriz ? Bilgisi olan var mı ?

davidsavage

12 April 2011, 22:43:17 #16464 Son düzenlenme: 12 April 2011, 22:49:58 davidsavage
trabzonlu samimi bi arkadaşım var kardeşim dediğim o bile çıldırmış artık ki BURASI HER YER DEĞİL ŞEHRİ SAMSUN lafından isyanı basmış facede  :D :)

AlıntıIlhan Yılmaz
ULAN Bİ TARAFINIZI BOŞUNA YIRTMAYIN BİZE HERYER TRABZON BİZE SAMSUN DA TRABZON ŞEHRİ SAMSUNMUŞ PEHHH MİLLETİN DERDİ BİZ OLMUŞUZ DEMEKKİ HEPSİNE İYİ KOYMUŞUZ.

Hasan Çilek
İlhan'ım holiganlık yapma :) O tafralar eskidendi. Ekmeğini yediğin memlekette artistlik olmaz. Efendi gibi takımı desteklersin kimse bişe demez. Ama bize her yer t. diyip, kabede bize her yer t atkısı açıp, izmitte trabzonun ilçesi izmite ...hoşgeldiniz yazıp edepsizlikle olmaz o işler. çoğu trabzon trabzon diye öter ama bağlasan trabzonda 5 dk durmaz.trabzonspor taraftarından zarar gelmez Samsuna ama trabzonlu sözüm meclisten dışarı çok şerefsizden Samsun'a ve Samsunspor'a zarar gelmiştir. Bu sebepten ötürüdür ki Samsun artık uyandı. Kimin ne mal olduğunun farkına vardı. İstanbul takımları olsun trabzon olsun hepsi aynı bir. Rize maçındn sonra da görüldüki, Trabzonlular bu memleketin ekmeğini yiyip bu memlekete ihanet eden işe yaramaz insan topluluğudur. Zarar görmediğim müspet trabzonlu arkadaşlarımı ve insanları tenzih ederek.

Ilhan Yılmaz
‎''Trabzonlular bu memleketin ekmeğini yiyip bu memlekete ihanet eden işe yaramaz insan topluluğudur.'' BENCE LAFLARINA DİKKAT ET TRABZONLULARI DİYARBAKIRLA HAKKARİYLE BİR TUTMA HERKEZ KENDİNE DÖNÜP BAKSIN TRABZONDA TERÖR YOK TRABZONDA BÖLÜCÜLÜK YOK DİYE Mİ BU LAFI DİYOSUN NEYE DAYANARAKTAN BUNLARI SÖYLÜYOSUN MERAK ETTİMN ACABA BU DÜŞMANLIĞIN SEBEBİ NE SSENİN ÇOLUK COCUGUNA KURSUN MU SIKTI YADA DAĞA ÇIKIP MİLLETİ Mİ KATLETTİ NE YANİ BUAĞIR SUCLAMANIN NEDENİ ALLAHIN ERMENİSİNİ Bİ TRABZONLU ÖLDÜRDÜ DİYE Mİ NE???

Hasan Çilek
Bu memleketten kastım '' Samsun il sınırları içerisidir.'' Emniyet Müdüründen Milletvekillerine kadar iş adamları da dahil herkes trabzonlu, iş öyle olunca Şehir içindeki Tüm yatırım ve siyasi gereklilikleri kendi çıkarları doğrultusunda ku...llanmaktalar. Madem bize her yer trabzon diyorlar neden gidip kendi topraklarında adam olma düşüncesinde değiller. Trabzon milleti çok farklıdır, genelleme yapamam ama yüzde 90'ı öyledir. İlle de ben ille de ben düşüncesi vardır. Futbol ve şehir faşistidir. Kendi çıkarları doğrultusunda her şeyi yaparlar. Faruk Nafiz Özak gibi örtülü ödenekten nice paralar aktarır teseye. Fuat Köktaş gibi önce Samsunspor'u yedi şimdi milletvekili adayı, Adnan Ölmez gibi, Haber gazetesi gibi, Mustafa Demir, Cemal Yılmaz Demir, gibi adam olmayan milletvekilleri gibi. Samsun sayeinde adam olurlar, ama Samsunun kabına sıçarlar. Bu şehirde adam olduysanekmeğini bu şehirden kazansıysan, trabzondan geldiğinde götünde giymeye pantolonun olmayıpta, bu şehir senin atına trilyonlar verdiyse adam olacaksın başka yolu yok. Terör falan hikaye trabzonda değil istediği yerde terör olsun, yok etmek siyase iradedir. tek sorun terör olsa keşke ülke gündeminde.

Melih Yilmaz
heryerde BIZE HERYER TRABZON TURKUSUNU SOYLEME OZELLIKLE SAMSUNDA BU TURKUYU SAMSUNDA SOYLEDE SONRA SANA YANDIM ANAM TURKUSUNU SOYLETIRLER UNUTMA HER TAVUK KENDI CIFLIGINDE OTER

biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim.

Ayberk

Alıntı yapılan: iak5529 - 12 April 2011, 22:41:47
Şampiyonlar ligi maçlarını D smart dışında hangi kanalden izleyebiliriz ? Bilgisi olan var mı ?

azeri kanallarına bak derim abi ;)

seckin55

12 April 2011, 23:41:42 #16466 Son düzenlenme: 12 April 2011, 23:47:20 seckin55
Hakan Peker - Atesini Yolla...

Hakan Peker - Ateşi Yolladik Sana Milli Takim Şarkısı...

Özledik bu şarkı ya, rica etsek de çalınsa maç öncesi ve devre arasında.

emre

rooney nasıl bişeysin sen ya.bu akşam verdiği uzun pasları toplasak kaç km eder acaba  :D

twitter

Ollivanders

Ateşini yolla bana şak şak şak :))) Heyt bee