Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

beşnumara

Totemlerden biri de Atakumlu55 kardeşimiz kimdir tanımıyom ama şampiyonluğu garantileyene kadar maça stada gelmicem diyo.Ne zman gelsem puan kaybettik ne zaman gelmesem kazanıyoz dedi.Tanıyan varsa bu hafta da gelmesin de bu hafta samsunda galibiyet göreyim :) gördüreyim ;D ;)

emre

takım senin yüzünden gol yemesinde  >:( >:(

beşnumara

Alıntı yapılan: emre55 - 12 April 2011, 01:11:15
takım senin yüzünden gol yemesinde  >:( >:(
Seninki de batıl inanç işte ;D :P

emre

geçen seneki erciyes maçının hatırına laf etmiyoruz,görmezden geliyoruz ama bir yere kadar...bu arada kız kulesnin ordayız hala  ;D

beşnumara

Ordu maçına az kaldı dayan beaa ama erken düşmüşsün kız kulesine ;D geçen seneki erciyes maçı bana baya kredi kazandırmış anlaşılan :P

maço

şampiyon olduğumuzda futbolcular ellerinde kupa üstü açık otobüste çiftliğe girseler bütün apartmanların camlarından meşale yansa ...

Kaya

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 April 2011, 01:12:18
Seninki de batıl inanç işte ;D :P

Erciyes dedin mi akla KEL gelir..Deşifre öyle değil böyle olur.. KELiyormusun KELmiyorsan söyle stad malumun full başka KELecekler var...

beşnumara

Benm yerim her türlü ayrı yavrum.Gerekirse o stadı ben açarım yine de girerim her türlü ama tribün seçmekte zorlanıyorum ;D
Hadi tercihi sana bırakıyorum VIP mi şeref tribünü mü? senin seçeceğin tribünde izleyecem maçı.
Haaa erciyes deyince aklıma artık çok şey geliyor.İlk  golden sonraki sevinç,Zenke agbetu ve ss.biz ekibiyle resim muhabbet,Cenk resm ersin veli... :) Ayrıca yaptığın çok ayıp beni bu kadar deşifre etmene gerek yoktu >:(

Kaya

berusa55

Kimse Fatih kardeşime KEL diyemez lem  :D :D

beşnumara

Abi daha da ileri gidiyolar KEL KEL KELmeyen i.ne bile diyolar ;D ;D

berusa55

Oha o derece yani; İnanç ayıp ama be kardeşim o bizim Keller'imiz olcak süper ligde  8) :-*

Kaya

Şu KELler  KELepir bir fiyattan KELse bize ne çok isterim iyi oyuncu yaaa  .:.:.

berusa55

KELmez o  :D :D

Sence KELir mi Fatih?  8)

beşnumara

Biz istersek her türlü KELir de bizim ayarımızda değil be abi
;D ;D :D