Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King Of The North

Bu ne lan 1 maç alan oley oley oley oley şampiyon .... diye bağırıyor, dün tavşanlı bugün mersin, durun bakalım babanız varken size noluyo derler adama :D

Tufan

Mersin'in 2 maç fazlası var hala 1 puan gerimizde ama havaları sanırsın 10 puan fark varmış gibi. puan durumuna bakınca ilk 6 içinde bizimle çıkmalarını isteyebileceğim tek takım Bolu oda renginden mi yoksa "Küçük Şehrin Büyük Takımı" gibi çok hoşuma giden sloganlarından mı bilemiyorum.
akşam yenelimde gerisi mühim değil.

Allahım utandırma.

emre

biraz önce kardeşimle konusuyoruz ;

"abi ne zaman geliyorsun?" dedi.
"ne zaman geleyim?" dedim.
"öbür hafta evimizde oynayacağımız hafta gel" dedi    :D:D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: emre55 - 03 April 2011, 16:03:28
biraz önce kardeşimle konusuyoruz ;

"abi ne zaman geliyorsun?" dedi.
"ne zaman geleyim?" dedim.
"öbür hafta evimizde oynayacağımız hafta gel" dedi    :D:D
bende kardeşime erciyes maçına gelebilirim dedim.sevinçten havalara uçtu  :) ledli fener alırmıyız ? dedi güldüm   :D

brigand

erciyes macına bnmde gidesim var ama tarihi uydurmak gerek.

isa55

mersini hafife alıyor bazıları. bence en büyük rakibimiz 2 maç fazlası da olsa miy dir. içerde takılmazlar, dışarda da bu oyunlarıyla en azından kaybetmezler. gerçe biz işimizi kendimiz bitrmeliyiz. stres yapmazsak rahat alırız.

emre

güzel bir kampanya yapsa metro bende gitmek istiyorum ama büyük ihtimalle son maça ancak gelebilcem.

kabacevizli55

karşıyaka facebook sayfasına tsliler kamp kurmuş adamlar olay çıksın diye yırtınıyo resmen bi tane ksklının kötü yorumu yok ama tsliler   ksk üzerinden prim yapmaya çalışıyolar umarım malum takımın atkısı açılmaz ve güzel bir maç olur

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 03 April 2011, 16:33:56
karşıyaka facebook sayfasına tsliler kamp kurmuş adamlar olay çıksın diye yırtınıyo resmen bi tane ksklının kötü yorumu yok ama tsliler   ksk üzerinden prim yapmaya çalışıyolar umarım malum takımın atkısı açılmaz ve güzel bir maç olur

okudum , insallah 5 gömeriz i.nelere.
Gelin Gelin 19 mayisa.

hadi samsunsum göm onlara göm göm

kumköylü ahmet

bolu veya mersin ikinci olarak gelir diye dusunuyorum gonlum boludan yana

red_white

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 03 April 2011, 17:36:06
bolu veya mersin ikinci olarak gelir diye dusunuyorum gonlum boludan yana

tavşanlıyda yabana atmamak lazım.Heyecanı Kaldıramaz kaldıramaz dedik adamlar patır patır geliyor. Bence oda ciddi bir rakibimiz.

kumköylü ahmet

yaaaavv ben onu hic saymamisim yaaa bu takim acayip bir takim oldu volla haklisin kardesim bu saatden sonra onlarda var ama zor maclarida var tabiyki
biz kendi maclarimiza bakip riske atmazsak kendimizi bir direk gelecegiz insallah.mersin gelmesinde kim gelirse gelsin.Bugunki macda kerem oncel mersin tarafdarini ovuyordu ilk defa doldurmuslar tribunleride tahminim en fazla 8000 veya 10000 kisiye oynuyolar biz ise en az 15,000 seyirciye oynuyoruz bizi bukadar ovmediler yaa

samuray

mersin net skorla 3-0 kazandı biz kendi işimize bakalım gerçi berabere bitse daha iyiydi bizim açımızdan ama olsn biz kendi göbeğimizi kendimiz kesecez kimseden bişey beklemeden karşıyşaka maçını alalım  önümüze bakalım hadi samsunsporum alacaz bu maçı başka yolu yaok şampiyonluk için  >l< samsunspor_x >l<

kumköylü ahmet

Arkadaslar bugun sizleri 3 kat daha fazla sevmeye basladim.Heryerde en Buyuk  samsunspor_x
seyircimize sonsuz tesekkurler

celebi

biri denizli maçı topiçi açsın td yaw :)