Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

babasamsunlu

maçın berabere bitmesi güzel olurdu ama haftaya mağlup olmuş bir bitik denizli ile oynamak sanırım bizim için daha büyük avantaj ;)

CurvaSs

bizim madara ettiğimiz tavşanlı'ya karşı iki pas yapamayan denizli'nin işi bitmiştir abi.. biz bunları denizli'de de yeneriz, rahatım valla.

ahmetsefa55

denızlıde kart sınırındakıler kımlerdı ?

5trawberry

Gülmekten öldüm.
Kardeşimin facebook hesabında trabzonsporlu biriyle kapışmasına rastladım :D

Ben fanatik samsunsporluyum kardeş...abi böylelrini samsunda yaşatmıcann....kıvırma kıvırma adam ol az adam !!!......Samsuna laf edenin karşısındayım o kadarrr.......her hafta bir trabzonluyla kavga ediyorumm yaa...dayak istiyolarr dayakk.....Samsunsporaa laf etmiceksinizs lann..Burası samsuN.... o kadarrr.ya adam gibi yaşayacaksınız ya da def olup gideceksiniz......kim k. k. trabzona k. trabzona k. allah razı olsun ooo...... trabzon olamzasın şampiyonn.......bekle trabzon baban geliyor babannnnnn..........,

babasamsunlu

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 02 April 2011, 14:42:31
denızlıde kart sınırındakıler kımlerdı ?

bunların hiç biri cezalı olmasın kardeşim...Alayı mal bunların :):):)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 02 April 2011, 14:44:51

bunların hiç biri cezalı olmasın kardeşim...Alayı mal bunların :):):)
;D ;D ;D haklısın abı.

King Of The North

Bu Denizli ligi ancak 10.sırada bitirir...

KareAs55

5trawberry

Denizli bi tane atarsa çok iyi olur

ahmetsefa55

yok yok tavsanlı yensın.bundan sonra rakıplerımızın bızım ıcın onemı yok kı.oynayacagımız takımların ne durumda oldugu daha onemlı.haftaya ıddaalı denızlıye gıtmek var.bı de moralsız ıddaasız denızlıye gıtmek var. ;)

babasamsunlu

evet Allah Rahmet eylesin denizli :):):)
İlk altı bile zora girdi bence..  :-* :-* :-* :-*

Ahmeti

denizlispor'lu futbolcular topa vurmaktan bile acizler bunlardan cacık bile olmaz dünyalarından bezmişler sanki.

Bu maçın berabere bitmesini isterdim

cany

berabere bitse iyiydi neyse biz  ksk_x'yı yenelim de

Gorkem

tki_x denizli_x keşke berabere bitseydi