Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

emre

bu forum var ya bu forum aldı başını gidiyor arkadaş her organizasyon örnek oluyor arkadaş  :)

biraz önce facede giresunlu bir arkadaş, bulancakla ilgilii bir video paylaşmış içinde ts lilerin olduğu,üstüne de BURASI HER YER DEĞİL, GİRESUN yazmış  :)

slogan almış başını gitmiş daha da önemlisi bu platformun sadece Samsun'a değil karadenize de örnek olması..

CurvaSs

Serkan

CurvaSs

japon tribünlerinden kesitler. : ) bir de bu var. organize duruma bakar mısınız? :D

We Are Diamonds - urawa reds Supporters

kuzeycity

fark ettiniz mi iddaasız hale gelen takımların en büyük iddaası " Samsunsporu yenmek " özellikle denizli camiası

Dartagnan

sadece55

Peki Burası her yer değil Şehr-i SAMSUN tshirtlerini ne zaman yapıyoruz ?

kumköylü ahmet

Bu Giresun-akhisar Macini Anlatan spikerden Bizde istiyoruz Ama Adamin Nefesi 90 Dakika dayanirmi Bizim Maca Bilemem. ;D

TeRMeLee

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 29 March 2011, 10:10:55
Bu Giresun-akhisar Macini Anlatan spikerden Bizde istiyoruz Ama Adamin Nefesi 90 Dakika dayanirmi Bizim Maca Bilemem. ;D

Videoyu izledikten sonra aynısını bende düşündüm. TRT 6'daki spiker neydi öyle ya, uykudan yeni uyanmış gibi.

CurvaSs

kuzey55

sevmekyetmezmi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 March 2011, 13:31:31
3 yıl uzattı Bursasporla ERTUGRUL HOCA

tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır.

hayırlı olacaksa samsunum başında görmek isterim her zaman dürüst ve ahlaklı en azından

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 29 March 2011, 13:18:39
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=135939989812217&set=a.129351987137684.28936.129322450473971&theater

beklediğim şey gerçekleşir inşallah. hepimiz adına harika olur. : )

Içime doğmuştu inşallah hocamızı yeniden yuvasında görürüz :)

CurvaSs

allah allah, hiç haberim yoktu. ertuğrul hoca memnun değilse, çeker giderdi takımdan. açıklamaları vardı ama neden 3 sene daha uzatmış anlamış değilim. hayırlısı olsun diyelim, ne diyelim o zaman. : (

edit: uzatalı daha yarım saat olmuş, bilmemem gayet normalmiş. ben de üzülmüştüm, nasıl bilemem diye.