Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

AlıntıTARAFTAR SÜPER LİGE ÇIKTI

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Samsunspor ile Giresunspor arasında oynanan müsabakada tribünlerin maçın skoruna direk katkı sağladığını söyledi

HERKES İMRENİYOR
Samsunspor taraftarının bu sezon alınan sonuçlarda büyük katkı sağladığını belirten Öztürk, " Samsunspor büyük hedefleri olan bir takım. Ancak hedefi yakalamak için sadece sahada futbol oynamak yetmiyor. Tribünlerde bulunan taraftarlar en az futbolcular kadar efor sarfediyor. Özellikle ligin ikinci yarısında oynanan müsabakalarda taraflarımız sadece tribünlerde takımlarına destek vermekle kalmayıp birbirinden renkli görsel şovlarla yayıncı kuruluş olan TRT'de adından sık sık söz ettiriyor" dedi.

İNANCIMI YİTİRMEDİM
Bank Asya Ligi'nde mücadele eden diğer takımların da taraftarı imrendiğini kayden Öztürk,"Samsunspor bu sezon 15 bin taraftar ortalama ile oynuyor. Süper lig'de bir çok takım yıllardır bu desteği arkasında bulamıyor. Kalan haftalarda da taraftarlarımızdan aynı desteği vermelerini bekliyoruz. Her zaman bu takım Süper Lig'e çıkacak demiştim. Bugün gelinen noktada yine aynı sözümün arkasındayım. Samsunspor artık Bank Asya 1. Ligi'nde misafirdir" diye konuştu.

http://halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=26409

ibo055

Bir dönemin ünlü futbolcusu ve günümüzün futbol yorumcusu, İzmir'den AK Parti aday adaylığını resmen açıkladı. İzmir'de AK Parti'nin oylarını yüzde 10 artıracağını söyleyen Çolak'a bir vatandaş "Yüzde 5 bile artıramazsın. Artırırsan bıyıklarımı keserim'' dedi

Turan GÜLTEKİN/İZMİR, (DHA)-

ESKİ milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti'den İzmir Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Çolak, bulunduğu bölgede AK Parti'nin oylarını en az yüzde 10 arttıracağını iddia ederek, "Zamanında attığım gollerle bu kişileri sokağa çok döktüm, şimdi de seçim için dökeceğim" dedi.

12 Haziran genel seçimlerine adaylık sürecinin başlamasından bu yana AK Parti'den aday adaylığı için adı geçen eski milli futbolcu Tanju Çolak, sabah saatlerinde İzmirli bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile yaptığı toplantı sırasında adaylığını resmen duyurdu.

milliyet

senin samsunun dururken ne işin var  izmirde samsunda olsanda fayda gelmezdi zaten
>:( >:( >:(

GökhanÇağlar

bunların Samsun'lulugu bu kadar işte...kolpa tanju..

kuzey55

İzmir'de AK Parti'nin oylarını yüzde 10 artıracağını söyleyen Çolak'a bir vatandaş "Yüzde 5 bile artıramazsın. Artırırsan bıyıklarımı keserim'' dedi

:) iyiki de Samsundan olmamış.zaten seçilemez İzmirden...

cembaba

İşte bu yüzden Ertuğrul Sağlam Adam gibi Adam...

CurvaSs

tanju çolak, "show girl" gibisin yemin ediyorum. yemekteyize katılıyorsun, giydiğin kıyafete bile reklam alıyorsun. getirdiğin hediye bile adidas oluyor. (bedava ya hani) zaten galatasaray'lıyım demeni hiç söylemiyorum. (sence umrumda mı?)

aslında ne yaparsan yap, ama samsun'dan uzak dur..!

maviay55

yemekteyiz e katılmıstı utanmaz şimdi de milletvekilliğine soyunmuş  :D ;D :D sen git fatmagülün sucu ne dizisinde oyna  :-*

Sioux

Samsundan olmaması isabet olmuş
Listeye girebileceğini sanmıyorum ama Umarım İzmirden seçilir
Samsuna oradan daha faydalı olur

Ajan

Sbç konusu kapalı olduğu için buraya yazıyorum.Sbç bundan sonra maraton alt tribününde yer alacakmış.Çekirdekçi tayfanın hareketlenmesi ve çök zihniyetin ortadan kalkması için çok iyi bir gelişme.

berusa55

"SBÇ" ismi kalkıp sadece "ÇILGINLAR" oldu yeni adları galiba?

Ajan

Alıntı yapılan: berusa55 - 23 March 2011, 17:29:46
"SBÇ" ismi kalkıp sadece "ÇILGINLAR" oldu yeni adları galiba?

Sanırsam öyle abi ama genel olarak Sbç ismi aklımıza yer ettiği için öyle yazmış olsam gerek

maviay55

23 March 2011, 18:34:11 #14907 Son düzenlenme: 23 March 2011, 18:37:53 samsuni
bolu da ferhat kiraz da sakatlanmış en az 3 hafta yokmuş   :-* :)

ordu yeni hocasıyla kazanacak bence

CurvaSs

ultrastifo.net forumuna üye olan arkadaşlarımız olursa güzel olur. balkan tribünlerinin temsilcilerinin hepsi orada. bizim hakkımızda da güncel fotolar var ama yeterli değil. biraz daha aktif olabilir miyiz? site ingilizce ve ünlüdür. : ) balkanların tribündergisi diyebiliriz.

benim hesabım vardı ama şifresini unuttum, şimdi yeni bir hesap alıyorum.

davidsavage

23 March 2011, 19:56:30 #14909 Son düzenlenme: 23 March 2011, 20:00:20 davidsavage
AlıntıSamsunspor ve Mersin İdman Yurdu'unun ortak kaderi    

Türk futbolunun iki çınarı Samsunspor ve Mersin İdman Yurdu...

Her iki takımda bugün Bank Asya Birinci liginde yeniden ait oldukları yere dönmek için çabalıyor.Şöyle bir maziye dönelim bakalım iki takımın kaderi nasıl çakışmış

Yıl 1983 Mayıs ayı..

Yer Mersin...

Samsunspor ve Mersin İdman Yurdu o zamanki adı ile 1.Ligde kalmak için olanca güçleri ile mücadele ediyorlar.Kader onları bir final maçında buluşturdu.Mersin İdman Yurdu,Antalyaspor ve Samsunspor ligin son haftası kader maçlarına çıkıyor.Antalyaspor kendi evinde Altay ile oynuyor.Maç geç başlıyor.Sahaya tavuk köpek ne varsa salıveriyorlar.Ve maç 20 dakika geç başlıyor.

Diğer taraftan Mersin İdman Yurdu- Samsunspor ise onurları ile maça el ele çıkıyor.Samsunspor'da 18 yaşındaki Tanju Çolak,efsane Dobi Hasan gibi isimler,Mersin İdman Yurdu'nda İsa,Sertaç,Memik gibi 1.Ligin tozunu atan isimler var.Maç kıran kırana ama centilmenlik içinde geçiyor.Mersin İdman Yurd 88.dakikada Memik'in kornerden attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Mersin İdman Yurdu sevinç içersinde seviniyor 1.Ligde kaldık diye.Samsunspor'a ise 1 puan yetiyor.Maç bitiyor Mersin sevinçli rahmetli Hasbi Menteşoğlu tribünde,Tanju Çolak Dobi Hasan saha içinde yıkılmış ağlıyor.Mersin'li futbolcular gidiyor meslektaşlarını teselli ediyor.

Mersin İdman Yurdu kümede kalmanın sevincini yaşarken geç başlayan Antalyaspor-Altay maçında uzatmalarda Altay bir gol atıyor maç 5-2 Altayı deplasmanda üstünlüğü ile bitiyor.Ertesi gün gazetelerde başlık Mersin hem kendini hem  Samsun'u yaktı.Sonra şaibeler çıkıyor.

Hem Samsunspor hem Mersin İdman Yurdu isyanda.Nedenmi Milli Takımlar eski Teknik Direktörü Mustafa Denizli açıklama yapıyor.Bu maçın sonucu içime sinmiyor diye.Mersin ve Samsunspor küme düşüyor.

Kader şimdi her iki takımı yeniden bir araya getiriyor.Samsunspor ve Mersin İdman Yurdu yeniden kol kola mücadele ediyor.O kadar çok ortak yönü varki iki takımın.

Biri Kırmızı Şimşekler biri Kırmızı Şeytanlar...

Her iki takımın taraftarıda her hafta yeni şovlar yaratıcılıklar peşinde.Sırf aşık oldukları renkler şampiyon olsun diye.Her iki takımında tribünleri dolu dolu.

Artık son haftalar yaklaşıyor kıran kırana yarış devam ediyor Bank Asya Birinci liginde.

Bu yazıyı niyemi yazdım?.Son zamanlarda sanal alemde her iki ekip taraftarları mazilerini bilmeden bir birine atıp tutuyor.

Unutuna hatırlatması bizden

Renkler Ayrı Sevgiler Bir...

Nedim DELİBAŞ

İlginç bi durum yaşanmış o zamanlar,bu yazıyla öğrenmiş oldum.