Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serpico55 - 22 March 2011, 15:45:13
o değil kardesim :D

ben de dedim ki; 55 felan ne ayak? :D yine de bi' sorayım demiştim.

cembaba

celebi

Serkan

twitter

bu desibel işi ne kadar abartıldı arkadaş ya doldur 30 bin kişi stada avazın çıktığınca bağır de hatta ıslık yapsın hertürlü o sayı yakalanır gibi geliyor bana

celebi

Alıntı yapılan: Serkan - 22 March 2011, 16:36:43
Ne zaman ölçmüşler abi

facede denk geldi işin açıkcası bilmiyorum kardeşim

CurvaSs

bunun bilimsel bi' gerçekliliği var mı? hani o desibel bizim stattan çıkar ama ölçmüşler mi? :)

ahmetsefa55

22 March 2011, 17:37:53 #14858 Son düzenlenme: 22 March 2011, 17:44:10 ahmetsefa55
bızde ölculdugu fln yok.bırının uydurması.gese ve bejeke desıbelı ölcerken guınness den temsılcı getırdıler.onlar ölctu yanı. ;)

CurvaSs

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 22 March 2011, 17:37:53
bızde ölculdugu fln yok.bırının uydurması.gese ve bejeke desıbelı ölcerken guınness den temsılcı getırdıler.onlar ölctu yanı. ;)

yok usta bjk giuness yetkilisi getirtmedi. zaten getirtseydi, rekor onlarda olacaktı. liverpool maçında bi' şekilde ölçülmüş, ingiliz gazeteleri de 132 desibel demiş. doğru, yanlış bilemem. ama bizim için farketmez. : )

cembaba

Bir ara sayı işine çok takılmıştık. Şimdi sıra desibelde sanırım :D İyimiş ama hoşuma gitti =)

Akyol

Benim için ölçü statdan bağırdığımızda çiftlikten duyulmasıdır gerisi yalan ;)

Kaya

Desibel ölçmek bir şey değil.Canlı müzik yapan işletmelerde yasa gereği desibel ölçer aletlerden bulunur.Alırız elimize birgün ölçeriz önemli değil..Önemli olan guiness yetkilisinin bulunması...

özkan

Diyarbakır maç başlığı kitli  :o

engin55

Saat 17:00 e alındığına göre büyük ihtimal tv vercek