Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

bız herkesın puan kaybetmesını beklıyoruz ama şunu unutuyoruz.sonucta tek basımıza cıkmıcaz superlıge.yanımızda 2 takım daha gelecek.o yuzden mersın olsun ordu olsun tavasnlı olsun tabı kı kazanacaklar.bız oralara cok takılmayalım.bız gıresunu yendık mı zaten tunelın sonundakı ışığı gormus oluruz. ::)

berusa55

Aynen Sefa kardeşim. Biz işimize bakalım da diğeri veya diğerleri kim olmuş umrumuzda değil. Önüne geleni devir yeter Samsunspor'umuz samsunspor_x

**KaR6**

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 March 2011, 15:40:12
Kartal Ordu maçı daha dönmez. Bakalım Mersin takılacak mı?

abi, öngörülerine hayran kaldım  ;D ;D ;D

berusa55

İnşallah olumsuz düşündüklerimin tersi çıkar hep böyle kardeşim.  ;)

kuzey55

mersin veya bolu gelecek bizle büyük ihtimal.mersine maç fazlası avantajımız var yarın kazanırsak.artık bolunun kaybetmesini bekleyeceğiz.bu iki takımdan birini devre dışı bırakmamız şart.ordu deplasmanına gidecek bolu daha olası görünüyo bakalım hayırlısı artık...ama ben hala aynı şeyi söylüyorum bolu ve biz çıkacağız gibi geliyo.

Akyol

Serkan kadar şom ağızlı biri yok! Mersin maçında fatih şen oyuna girerken bu girer golü atar dedi ve attı :o

berusa55

Bu arada 09 Ağustos 2008, 13:50:52'de açtığım Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası başlığımız 1000.sayfasına ulaştı ve 1000. sayfanın ilk mesajını Mustafa kardeşim yazdı.  

>l< >l<

Daha nice 1000 sayfalara sürsün muhabbetimiz!  >l<

kuzey55

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 March 2011, 18:16:23
Bu arada 09 Ağustos 2008, 13:50:52'de açtığım Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası başlığımız 1000.sayfasına ulaştı ve 1000. sayfanın ilk mesajını Mustafa kardeşim yazdı. 

>l< >l<

Daha nice 1000 sayfalara sürsün muhabbetimiz!  >l<

ödülüm ne olacak ersin abi :)

berusa55

Samsunspor'umuzun Giresun galibiyeti  ;)

kuzey55

Akyol

kuzey55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 19 March 2011, 18:28:05
O zaman ledli fener ama sahaya atma :D

aslında atsak güzel olur cüneytin dediği gibi güzel görüntü olur :)

brigand

aynı anda atılması gayet mantıklı : ) hatta bloklar halinde aralıklı atılsın dalga dalga : )

fat55

büyük anadolu hastanesinin karşısında adamın biri maç için ledli fener satıyor.

twitter

ben de 50'lik lazer var kenarlarında ledli ışıklandırmada var ama sokamayız herhalde