Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Güya Sabri'ye. Çıkar lan sırtındaki 55 numarayı. Çok hakediyormuşsun gibi bir de rezil etme bari bizi >:(

Lusage

Akhisar Belediye = Atilla Özcan => Hamza Hamzaoğlu

Denizlispor = Hamza Hamzaoğlu => Serhat Güller

K. Erciyesspor = Levent Devrim => Ergün Penbe

Denizlispor ve K. Erciyesspor bu hocalarla anlaştıktan sonra bizim rakibimiz olmaktan çıkmıştır.. Play-Off yaparlarsa sevinsinler.

Serkan

Musti

Serkan

şu mersin Kaybetsin artık heryeri rehin aldılar (=

ahmetsefa55

02 March 2011, 14:00:19 #13295 Son düzenlenme: 02 March 2011, 14:04:36 ahmetsefa55
15 büyükşehir belediyesi daha geliyor

Meclis'e sunulan büyükşehir kriteri olan 750 bin nüfusun 400 bine indirilmesi için kanun teklifi kabul edilirse 16 olan Büyükşehir Belediyesi sayısı 31'e yükselecek. Bu kategoriye girecek şehirler de belli.
MHP milletvekilleri Akif Paksoy, Oktay Vural, Osman Durmuş ve arkadaşlarınca hazırlanan kanun teklifinde, büyükşehir olma kriterlerini taşıyan ancak nüfusu 750 binin altında kalan birçok şehir bulunduğu belirtildi. Gelişmişlik düzeyi, fiziki yerleşme, turizm potansiyeli olan birçok ilin Büyükşehir olma kapasitesinde bulunduğu vurgulandı.

MHP'li milletvekilleri tarafından sunulan bir kanun teklifi ile büyükşehir kriteri olan 750 bin nüfusun, 400 bine indirilmesi istendi.

Teklif benimsendiği taktirde, halen 16 olan Büyükşehir Belediyesi sayısı 32'ye yükselecek. Son nüfus sayımına göre, Türkiye'de merkez nüfusu 400 binin üzerinde olan 15 il bulunuyor.

400 BİNİ EÇEN GEÇEN İLLE

Kanun teklifi benimsendiği taktirde merkez nüfusu 400 binin üzerinde bulunan Aydın, Balıkesir, Denizli, Elazığ, Hatay, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Ordu, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa ve Van da bu kategoriye girecek.

Türkiye'de halen Adana, Ankara, Antalya Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Mersin, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Sakarya ve Samsun olmak üzere 16 Büyükşehir bulunuyor.

ntvmsnbc

bu şehirlerden manisa, kahramanmaraş ve mardin'i gören birisi olarak eğer ki bunlar büyükşehir olursa biz bunların yanında hiperşehir fln oluruz.mardinde yemin ediyorum size bir çiftlik caddesi uzunlugunda çevre yolu var.başka da bişe yok.haa kulturel acıdan cok guzel eserler var ama buyuksehır olmak ıcın yeterlımıdır bılmıyorum.ayrıca maraşı hıc solemıyım.manısa da keza öyle.nasıl buyuksehır olacaklar bılmıyorum valla. :-\

Ollivanders

Bu kavramlar yeniden yapılandırılmalı bence.

berusa55

02 March 2011, 14:31:31 #13297 Son düzenlenme: 02 March 2011, 14:42:35 berusa55
Artık habercilerde sıkmaya saçmalamaya başladı. Yok böyle bir şey. Oldu olaca tüm iller büyükşehir olsun sınırı da 50.000 yapın. Hatta çoğu ilçleri de katın bu kapsama.

Seçim sonrasına kaldı zaten bu muhabbet bunu biliyorum. Ondan sonra da kime öle kim kala ama yeni bir düzenleme şart.

epçeli köylü

Ordu büyükşehirmi oluyor şimdi? Merkez nufusu ne zaman 400 bini geçtiki buranın?

berusa55

02 March 2011, 14:42:13 #13299 Son düzenlenme: 02 March 2011, 14:55:34 berusa55
Olmuyor dostum yazdım bir önceki mesajımda. İtibar etmeyin bu sallama haberlere. Ordu merkezi 135.000. Tonlarca çıkıyor her gün bu haberler. Zıvanadan çıktı iyice.

berusa55

YSK, nüfusu iki milletvekili çıkarmak için yeterli olmayan illere iki milletvekili çıkarma hakkı tanıyan 5922 sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunu'nun ilgili hükmünün Anayasa Mahkemesi'nce iptal edilmesinin ardından, illerin milletvekili sayısını yeniden belirledi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan YSK kararında, illerin çıkaracağı milletvekili sayıları belirlenirken, 2839 sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu'nun 4. ve 5. maddeleri gereğince belirlenecek seçim çevreleri ve her seçim çevresinin çıkaracağı milletvekili sayısının tespitinde, Başbakanlık Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığınca 31 Aralık 2010 tarihi itibariyle resmi olarak ilan edilen ve YSK'ya da gönderilen Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2010 nüfus sayım sonuçlarının esas alındığı bildirildi.

Karara göre, Ankara 31, İstanbul 85 ve İzmir 26 milletvekilini TBMM'ye gönderecek.

YSK'nın Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'ni (ADNKS) baz alarak yaptığı hesaplamaya göre, iller ve çıkartacağı milletvekili sayıları şöyle:

http://www.timeturk.com/tr/2011/03/02/ysk-illerin-milletvekili-sayilarini-belirledi.html

twitter

şöyle bir fikstüre baktımda kesinlikle çok muazzam bir fikstür avantajımız var az akıllı olurlarsa denizliye şampiyonluk için gideriz

celebi

ah o zaman denizliye gitmek ayrı bir keyif olur

kuzey55

takım bugün moral yemeği yiyecekmiş :)

kuzeycity

zenke yemeğin saatini kaçırsa bari, işe yarar