Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Fenerli olunca Halkın ;)

Alıntı"Dolu tribüne oynayamadık"
Hafta sonu sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, taraftarın takıma inanarak son maça kadar desteklerini sürdürmesini istedi.

Ferah, Güngören Belediyespor karşısında kaybettikleri 2 puan ile avantaj yitirdiklerini belirterek, ''Kaybedilmiş 2 puan çok önemli, ancak ligdeki puan durumuna bakıldığında her hafta lig daha da karışıyor. Ligde ikinci olan tek mağlubiyetle altıncı, tek galibiyetle lider olabiliyor. Ligin zorluk derecesi çok yüksek, heyecanı çok fazla. Hesap yapmaktansa toplayabildiğimiz kadar çok puan toplamaya çalışıyoruz'' dedi.

Ligin kaderini iç saha maçlarının belirleyeceğini ifade eden Ferah, ''Bunun için taraftar gücü çok önemli. İç saha maçlarında kolay kaybetmiyoruz. Önemli bir taraftar desteğimiz var. Ancak tam kapasite ile dolu tribünlere oynayamadık. Taraftarımızın takıma inanarak son maça kadar destek olmalarını istiyoruz. Onların inancı ve takımımızın gücü bizi sezon sonunda mutlu sona ulaştıracaktır'' diye konuştu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un iyi bir ekip olduğunu kaydeden Ferah, ''Ancak biz de iyi bir ekibiz. Güngören Belediyespor karşısında kaybettiğimiz 2 puan sonrası bu maçta puan kaybına tahammülümüz yok. Gücümüzü son dakikaya kadar kullanıp kazanmak için mücadele edeceğiz'' dedi.

babasamsunlu

H.Kalparın takımı rizeyi yiyecektir :) :)  pardon g.b.b. :):)

maviay55

ana sayfadaki samsunspor sevdalısı kardeşimizin haberi forumda nerede acaba?  :-\

5trawberry

Biraz Önce Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın internet sayfasından, -kendisi diye belirtiliyor ama danışmanları okuyor sanırım- özel mesaj yolladım.
Daha öncede bir kaç konu hakkında isteklerimi dile getirmiştim, ve telefonla gerekse mail olarak isteğime cevap verdiler. Dolayısı ile mailde sunacağınız isteklerin geçerlilik kazanması için bilgilerinizi eksiksiz giriniz.
Stadyum ve Spor yatırımları konusunda genişce bir yazı yazdım.
Sizler de aynı şekilde mail atarsanız, sesimizi duyurmuş olabiliriz..
Atılan maillere iyi veya kötü mutlaka cevap vereceklerdir. Gerekirse binlerce kişi olup, tek yürek de verilir tepki.

Ajan

@5stawberry  umudunu kırmak gibi olmasında daha hazırdaki stad gelmeyen bir belediye başkanı sadece bir nedenle stad yapar oda oy kaygısı yüzünden ki YZY için öyle bir kaygı söz konusu degil

5trawberry

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 03 March 2011, 20:13:03
@5stawberry  umudunu kırmak gibi olmasında daha hazırdaki stad gelmeyen bir belediye başkanı sadece bir nedenle stad yapar oda oy kaygısı yüzünden ki YZY için öyle bir kaygı söz konusu degil

Kardeşim Yusuf Ziya Yılmaz Samsun'da ceketi assa yine kazanır. Bu böyledir. Oy kaygısı falan değil.
Bizim sesimizi duyuracak en yakındaki insandır YZY. Milletvekillerinin de ne yaptığı aşikar.

samsunspor.co.nr

Şu gençler dünya şampiyonası ile ilgili ;
samsun vekillerinin çalışmaması bir yana,tripzonlu dingillerin de özellikle bu şehire gelecek her türlü organizasyonda arıza çıkardıklarını düşünmeye başladım artık.
iş için sürekli girmek zorunda olduğum tripzon'da her gidişimde otelleri full ve hep bir organizasyon var.
yok karadeniz oyunları olimpiyatları (bir sürü inşaat) devam ediyor.
yok dünya gençlik buluşması,milli maçlar,bilmem ne..
ya 200 bin küsür nüfusu var.Samsun ilkadım merkez ilçesinin nüfusu tripzon'un 1,5 katı neredeyse.

Özellikle hiç bir organizasyon alamıyoruz,dans festivali hariç. tripzon organizasyon alabilsin diye,zaten dolgu olan yerlere ekstra bir çok spor dalı için inşaatlar yapıyorlar.
kapalı spor salonunu bitirmişler,gecen hafta oradaydım.dağın yamacına kapalı spor salonu yapmış adamlar,doldurarak,zorlayarak birşeyler yapıyorlar.şehirdeki kimsenin de katkısı yok yapalım,edelim,olsun diye..
bu yatırımlar Samsun'a gelmesin diye resmen tripzon şehrinin fiziki koşullarını zorluyorlar,dolduruyorlar vs. inanılmaz. bunu yapan 15-20 kişilik trabzon'lu ekip milletvekili,bakan ve üst düzey yöneticiler (resmi kurumlarda) herhalde.
başka birşey gelmiyor aklıma.

Şu şehirden Samsun doğumlu,Samsun'un menfaatlerini düşünen,Samsun'un insanını,şehrini,marka değerlerini önemseyen birileri ne zaman çıkacak merak ediyorum..
Çabalayan ve sonuç alabilen birileri olacak ve bizler görebilecek miyiz acaba ?

Sevgiler.

Ajan

Alıntı yapılan: 5trawberry - 03 March 2011, 20:15:44
Kardeşim Yusuf Ziya Yılmaz Samsun'da ceketi assa yine kazanır. Bu böyledir. Oy kaygısı falan değil.
Bizim sesimizi duyuracak en yakındaki insandır YZY. Milletvekillerinin de ne yaptığı aşikar.
Sana göre en yakın bana göre en uzak keşke yakın olsaydi. Zamanında 1000 kişi belediyeye yürüdü iplemedi salonda 500 kişi stadyuma çağırdı gelmedi tabiri caizse şeyine bile takmadı ki maili taksın. Yüzüne tükürsen onun için ağladığımızi sanıp kendini büyük gösterir bu adam

Kaya

Şehirde,idaresinin isminin önünde SAMSUN.. yazıp başka şehir takımlarına hizmet eden ne kadar makam sahibi varsaaa....  >:(

berusa55

Tufan

abi bunlar İstanbulda Bursada falan oynamak isterler ama kazara Samsun'a gelmesinler seyrelle o zaman şenliği

berusa55

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 03 March 2011, 22:22:40
abi bunlar İstanbulda Bursada falan oynamak isterler ama kazara Samsun'a gelmesinler seyrelle o zaman şenliği

Büyük olaylar olur yemez o. Kaldı ki haftaya Samsun'da maçımız hiç olmaz!

Tufan

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 March 2011, 22:23:23
Büyük olaylar olur yemez o. Kaldı ki haftaya Samsun'da maçımız hiç olmaz!

orası öyle abi tahminim yine giderler Olimpiyat'ta falan oynarlar.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 March 2011, 22:03:06
TAK: 1 maç saha kapama  :D ;)
Samsun'da oynasalar ne güzel olur. Deşarz oluruz düşmanlığımız pekişir :D

emre

saha kapama aldırlarsa nasıl istedikleri yerde oynayabiliyorlar?