Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

ABi bence sen yazının hepsinİ quetle ( =

bende sadece oradan girecektim dedim o kadar içten yazmış ki toşşak geçmiyim ( =

birde Samsun'luyum ünİ okuyorum demiş şimdi bazı piçler ordan Bize laf getirir ondan fazla dillendirmemek lazım ( =

celebi

valla ilk önce bende senin gibi yazacaktım fakat. sonra harbi sinir oldum adama ya. >:(

Serkan

Samsun'luyum demeseydi ( = yazılırda şimdi yazamıoz işte

Dartagnan

adam yanlıs bır sey yazmamıskı.Samsunsporlu ama ekmek yedıgı yere ıhanette etmıyor.Bence dogru olanı yapıyor.Bız nasıl Samsun ekmegını yıyenın Samsun'un degerıne sahıp cıkmalı dıyorsak o da dogal olarak geregını yerıne getırıyor.

emre

abi kesiyorlar ya,ne acıtasyon yapmış :D istanbul'un ne ekmeğini yiyormus.çok çok olsa okumaya geliştir istanbul'a.istanbul'da yasamıyorken baska bir takım mı tutuyordu.kaldı ki istanbul'da otursun,bizim gruptaki istanbul'da oturanlar baska takımları mı tutsunlar yani.bir defa 700-800 lira öyle azımsanacak bir para değil öğrenci için bu 1.bu durumda olan istanbul takımlarını tutan arkadaslar genelde gitmeyecekleri maç kombınelerini forumlarda kiralıyorlar.hatta bir yıllık kombıne parasını 3-4 maçta bile çıkarabılıyorsun bu 2.aylık akbil 55 lira değil 60 lira oldu bu da 3  ;D

Serkan

celebi

Alıntı yapılan: Dartagnan - 23 February 2011, 11:09:16
adam yanlıs bır sey yazmamıskı.Samsunsporlu ama ekmek yedıgı yere ıhanette etmıyor.Bence dogru olanı yapıyor.Bız nasıl Samsun ekmegını yıyenın Samsun'un degerıne sahıp cıkmalı dıyorsak o da dogal olarak geregını yerıne getırıyor.

BİZDE İSTANBULUN EKMEĞİNİ YİYORUZ NE OLACAK ŞİMDİ :)

celebi

Alıntı yapılan: emre55 - 23 February 2011, 11:15:52
abi kesiyorlar ya,ne acıtasyon yapmış :D istanbul'un ne ekmeğini yiyormus.çok çok olsa okumaya geliştir istanbul'a.istanbul'da yasamıyorken baska bir takım mı tutuyordu.kaldı ki istanbul'da otursun,bizim gruptaki istanbul'da oturanlar baska takımları mı tutsunlar yani.bir defa 700-800 lira öyle azımsanacak bir para değil öğrenci için bu 1.bu durumda olan istanbul takımlarını tutan arkadaslar genelde gitmeyecekleri maç kombınelerini forumlarda kiralıyorlar.hatta bir yıllık kombıne parasını 3-4 maçta bile çıkarabılıyorsun bu 2.aylık akbil 55 lira değil 60 lira oldu bu da 3  ;D

Şu yazdıklarını yazsana td ye

emre

Alıntı yapılan: Serkan - 23 February 2011, 11:17:56
bizde birşey demedik ki  ,  8)

bende size birşey demedim ki :) çocuk öyle bir yazmış ki orada cevap vermeyeyim dedim  :D

celebi

yok be kardeşim bize dedin diye değil oraya yaz da bilsin millet diye

Serkan

abi yamayın Birşey her konuda biz olmayaım, Bazen herşeyi görmemek lazım,

Dartagnan

Alıntı yapılan: celebi - 23 February 2011, 11:18:03
BİZDE İSTANBULUN EKMEĞİNİ YİYORUZ NE OLACAK ŞİMDİ :)

madem oyle abı bızım samsundakı Samsunlu olmayanlara neden dıretıyoruz ve Samsun'un degerlerıne sahıp cıkmaları gerektıgını soyluyoruz.

Sahsen ben konyada bulundugum donem  okumak ıcın gıtsem bıle konya ıcın maca da gıttım.Azda olsa okudugum yerın degerıne sahıp cıkmtım.Hıc olmazsa saygı duydum.

Sızı yargılamak gıbı bır dusuncem yok ancak gıdınde ıstanbul takımı tutun dıyen de yok.Sadece orda yasadıgından oturu fazla rencıde edecek yaklasımlardan uzak kalırdım ben.Eger aksını yapsaydım o malum takım taraftarından ne farkım kalırdı?

babasamsunlu

şşşşşşşşşşşşşşşşşş döğüşmeden oynayın bakim ;) :D

red_white

Alıntı yapılan: Dartagnan - 23 February 2011, 11:23:28
madem oyle abı bızım samsundakı Samsunlu olmayanlara neden dıretıyoruz ve Samsun'un degerlerıne sahıp cıkmaları gerektıgını soyluyoruz.

Sahsen ben konyadaykende okumak ıcın gıtsem bıle konya ıcın macada gıttım.Hıc olmazsa saygı duydum.

Sızı yargılamak gıbı bır dusuncem yok ancak gıdınde ıstanbul takımı tutun dıyen de yok.Sadece orda yasadıgından oturu fazla rencıde edecek yaklasımlardan uzak kalırdım ben.Eger aksını yapsaydım o malum takım taraftarından ne farkım kalırdı.

ama konya... istanbulun şehir takımımı var ? konya gibi eskişehir gibi ankaragücü gibi... anadoluda yaşayanlar saygı duyabilir belki maça gidebilir ekmek yediği için o şehirden ancak istanbul için aynı şey söylenilemez ... adam hangi birinin maçına gitsin birine giderse diğerine gitmezse ekmek yediği kaba işemezmi ? istanbulda yaşayanlar ist takımına sempati duymamalıdır öyle bir vefa borcu yoktur

emre

Alıntı yapılan: celebi - 23 February 2011, 11:22:04
yok be kardeşim bize dedin diye değil oraya yaz da bilsin millet diye

abi biz neyin savasını veriyoruz yıllardır  :D

gerek var mı abi konu uzamasın bosuna??