Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Trabzonlu birisi tribündergide Konum'una Bize 'Samsunda' Trabzon yazmış.Gerekli tepkiyi verelim

http://www.tribundergi.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=36204

Serkan

sen kaçırdın Serkan biz gerekeni yaptık. adam değişmiyorsa sanal'dan yapabilicek bir şey yok.

berusa55

Takımımız bu haftayı da nasıl lider kapatabilir:

DENİZLİ KAYBETMELİ
36 puanlı Denizlispor'un Mersin'e yenilmesi, Çaykur Rizespor'un puan kaybetmesi, Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un puan kaybetmesi ya da kazanmaları halinde sahadan 3 farklı skorla ayrılmamaları durumunda Samsunspor 23'üncü haftayı da lider kapatacak. Bu maçlardan çıkacak olası değişik bir sonuç ise Kırmızı-Beyazlıların 5 yıl sonra oturduğu koltuğunu devretmesine neden olacak. Samsunspor'un liderlik yarışındaki rakiplerinin maçları ise şöyle:

Giresunspor - G.Antep Bld.Spor
Güngören Bld - Çaykur Rizespor
Orduspor - Akhisar Bld.Genç.

Mersin 3 puan alacağına Denizli MİY berabere bitsin derim. Nasıl olsa Denizli'nin liderliği suni liderlik olacaktır çünkü onlar henüz bay geçmediler.

spooks

Alıntı yapılan: berusa55 - 22 February 2011, 21:33:27
Takımımız bu haftayı da nasıl lider kapatabilir:

DENİZLİ KAYBETMELİ
36 puanlı Denizlispor'un Mersin'e yenilmesi, Çaykur Rizespor'un puan kaybetmesi, Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un puan kaybetmesi ya da kazanmaları halinde sahadan 3 farklı skorla ayrılmamaları durumunda Samsunspor 23'üncü haftayı da lider kapatacak. Bu maçlardan çıkacak olası değişik bir sonuç ise Kırmızı-Beyazlıların 5 yıl sonra oturduğu koltuğunu devretmesine neden olacak. Samsunspor'un liderlik yarışındaki rakiplerinin maçları ise şöyle:

Giresunspor - G.Antep Bld.Spor
Güngören Bld - Çaykur Rizespor
Orduspor - Akhisar Bld.Genç.

Mersin 3 puan alacağına Denizli MİY berabere bitsin derim. Nasıl olsa Denizli'nin liderliği suni liderlik olacaktır çünkü onlar henüz bay geçmediler.
işalah :D

cembaba

Kalpar canlı yayında TRT Türk!

cembaba

Arkadaşlar çok önemli şeyler söyledi Kalpar...

**KaR6**

Serkan

cgr

Ben en son yetisebildigimde Savas'in yanlis yaptigindan bahsediyordu Kalpar

cgr

Ben actigimda Savas'in yanlis yaptigindan bahsediyordu. Yetisemedik.

cembaba

Spiker: "Şu anda takımınız lider ve en az gol yiyen takım konumundasınız. Devre arasında 9 oyuncu gönderdiniz. Bunların arasında, Cenk İşler gibi önemli bir yıldızı da göndermeyi tercih ettiniz. Gelenlere baktığımız zaman hücum hattınız zayıfladı. Billy Mehmet'ten de istediğiniz verimi alamadığınızı şu an görüyoruz" dedi. Sizce hücum hattınız zayıfladı mı dedi?

Dediğiniz oyuncu takımımıza yarar sağlayamadı. Cenk'ten çok daha fazla şeyler bekliyorduk. Fakat bize çok fazla bir yarar sağlamadı. Aksine bizden başka şeyler götürmeye başlamıştı dedi. Zaten sadece benim kararım değil. Devre arasından önce zaten karar verilmişti dedi.

Spiker daha sonra Kalpar onayladı. Cenk gibi bir yıldızı takımdan göndererek büyük cesaret örneği gösterdi. Şu anda zaten takımları lider dedi.

Ollivanders

Özet var mı şöyle en dolgununundan :D

ahmetsefa55

cenk için ; cenkten cok şeyler bekledık.gol yollarında verım almak ıstedık.ancak cenk verım vermedıgı gıbı takımdan da bırseyler goturdugunu gorduk.yonetımle beraber aldıgımız ortak kararla cenkı yolladık.ılk yarının bıtmesını de beklemeyebılırdık ama boyle gelişti olaylar. dedi.
savaş için ; zaten gitmesi gerekiyodu.buyuk terbıyesızlık yaptı samsunspor gıbı bır camıaya yapılmayacak hareketlerde bulundu. dedi

takım için ; cok daha ıyı puanda olabılırdık dedı.daha ıyı olacaz tarzı konustu ıste.

tam olarak olmasada buyuk olcude bunları soyledı.

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 22 February 2011, 18:35:08
Öğrencim sordu;
-Hocam üç hafta sonra cumartesi, Tavşanlı maçımız varmış. Saat 2'de, benim dersanem var. Maça gelmebilmem için son iki saati asmam gerek. Ne yapmalıyım? Ben de cevap verdim;
- Şimdi normal bir öğretmen olsa, sana "ne maçı, sınav, dersane senin için bunlar daha önemli" der ama ben dedim ki, "eve gidince konuyu tekrar okuyabilirsin, ama maçı kaçırırsan bir daha nerede seyredeceksin? Tabii ki maça gel, geldiğinde de ara beni" :) :)

Yalnız bu öğrencim son iki maça 19 Mayıs'a gelip, tribünün havasını içine çekmiş birisi; bilginize... :)

erzurumlu naim hoca gibisin mübarek

celebi

serkan bu td deki febelini hali ne olacak ya adam bir taraflarını satıyormuş deplasman giderken :) ;D