Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

spooks

Aynen yaa:(

edmontdante

Hasan KABZE'nin adı geçmezken Mehmet ŞEN Dardanel'de fırtına gibiydi.Ama bir adım ileri gidemedi.

cembaba

Ne kadar şirin görünüyor yahu :)

kuzey55

herkes puan tablosu paylaşıyo valla gece gözümün önünden gitmiyo :)

Altayı bizim eski halimize benzetiyorum genç futbolcularla mücadele eden transfer yasağı olan topu boş kaleye gönderemeyen kazmalara sahip,zirvedeki takımlara karşı iyi oynayan ama mağlup olan 2 hafta üst üste kazanamayan bir takım...

FaTiH_HaN

Ben masaüstü resmim yaptım  :) inşallah sezon sonunda sıralamada aynı yerde oluruz.

Ollivanders

Serkan

adanaya gitmeyi düşünen olur mu ?

spooks

Tövbe tövbe :D

özkan

uzman bi şoför ve geri dönüş 9 saatten fazla sürmedikden sonra  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

malum p.tesi işbaşı,yıl sonu işler yoğun,mart,nisan,mayıs..  >:(

lucarelli

Alıntı yapılan: samsuni - 18 February 2011, 00:42:53
Üye olan olursa şu "Bize Her Yer Samsun" yazan rezil atkıların kaldırılmasını rica edin arkadaşlar.
Neresinden tutsan elinde kalır o slogan.

Rezil atkı kalkmış.

King Of The North

Ahmeti

daha düne kadar bolu bu ligin en iyi takımı diyorlardı,orduspor kendi evinde gbb.den 4 yedi gbb.si kendi evinde güngörene yenildi demekki bu ligin iyi takımı veya kötü takımı yok sadece o gün gününde olan ve şansı iyi giden takım kazanıyor, bizim için ise lig bence adana maçından sonra başlıyor her maça ayrı ayrı bakıp o maçtan sonra şampiyon olacakmışız gibi hazırlanmamız gerekiyor artık bu saatten sonra telafisi olmayan maçlar oynayacağız umarım şans hep bizden yana olur çünkü onada çok ihtiyacımız olacak.
Biz taraftar olarak her zaman inandık inanmayada devam edeceğiz çünkü bu yolun sonu SÜPERLİG.

Ertuğrul Sağlam

Adana'ya THY

06,03,2011...Kalkış:06,50 Varış: 10,00
07,03,2011...Kalkış:03,00 Varış: 06,00

Gidiş dönüş 312,00 TL

200 TL'yi gözden çıkarmıştım ama 312,00 tuzlu geldi. Gidecek olanlara selametle...

Sercan

Şu an trt 3 bizim maç var,başlamak üzere...

celebi