Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

Alıntı yapılan: celebi - 20 February 2011, 23:20:44
tufan td de orduluları kızdıracan bak :)

bilerek yazdım abi Ordu tarafında göden çok kullanılır ama kısa toparlak adamlara hep göden derler mor göden diye maskot mu olurmuş bana değil yönetimlerine kızsınlar  ;D

emre

bu aref'in ilk gösterisindeki numaralrı çok ilginçti ama çok kısa bir zamanda çok basit sadece dikkat gerektiren numaralar oldugu ortaya çıkmıştı.yanlzı çocugun tarzından dolayı olsa gerek sözlüklerde çocugun iran'daki bazı doğa üstü yeteneklere sahip olan insanlardan olduğu bile öne sürülmüştü  :D

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 21 February 2011, 00:10:42
bilerek yazdım abi Ordu tarafında göden çok kullanılır ama kısa toparlak adamlara hep göden derler mor göden diye maskot mu olurmuş bana değil yönetimlerine kızsınlar  ;D

çok güldüm t.d.'de,mor gödenlere  ;D

kumköylü ahmet

rizenin ilk golu superdi bizde oynayan eski oyuncumuz kabada macin yildiziymis

kumköylü ahmet

haftanin kalecisi suleyman bence super mac cikarmis gungorenin kalecisi

Ollivanders

kuzey55

21 February 2011, 10:43:16 #12517 Son düzenlenme: 21 February 2011, 10:55:23 kuzey55
süper ligde görülen sarı kartlar bank asyada geçerli oluyor mu?

Altay-denizli maçında HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SAMSUN diye mi slogan atıldı ben duymadım?

Dartagnan

yahu millette nasıl sahiplendi konuyu :) ne zaman bagırıldı? duymadım ben oyle bır sey dıyorum.Kımsede cevap vermıyor :D

FaTiH_HaN

Bence biri ortaya attı iddaayı patladı gitti. Maçı bende izledim hiç farketmedim balon haber bence.

Dartagnan

Bence de ...Ya keske olsa ancak Altay'ın bulundugu konum zaten sıkıntılı.O durumda bulunupta bu sekıl bagırmak bana ınandırıcı gelmıyor ;)

FaTiH_HaN

Yani! adamların derdi başından aşkın 2 hafta üstüste maç kazanamamışlar ateş hattındalar alt sıralardan kurtulmaları lazımken bu şekilde slogan atacaklarını zannetmiyorum. Ama yenilmelerine üzüldüm denizli top mop oynamadı mehmet şen boş kaleye topu atsa çok güzel olacaktı. inşallah en kısa zamanda toparlanır Altay.

spooks

Dartagnan

denızlı top falan oynamadı abı.Altay denızlıye futbol acısından fark attı.Zaten denızlı sadece duran toplardan gol bulabılırdı.Fatıh ceylanla etkılı oluyorlardı ılk baslarda.Semeresını de aldılar.

Ancak mehmet sen futbolcu falan degıl.O golu nasıl atamaz? anlayamıyorum.Pozısyonu kacırınca sankı Samsun kacırmıs gıbı uzuldum.Yazık oldu acıkcası.

FaTiH_HaN

Biz bile bu kadar üzüldük Altaylı kardeşleri düşünemiyorum topu boş kaleye atamayan mehmet şen yüzünden maçı verdiler. Onu atamıyorsan neyi atacaksın çok merak ediyorum.