Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

bu arada bizim a2 gençler önünde 1-0 öne geçti

Serkan

ilker efendiNin HABeri yüzünDEN millet dalga geçiyor biZİMLE..!

celebi

maviay55

kuzey55

Ahmeti

bu ilker aktaş'a sövebileceğimiz bir konu açmama izin verirlermi acaba konu başlığınada  + 18 yazarım

kuzey55

ben faceden bizzat kendisine sövdüm.ben senden daha çok Samsunsporun menfaatini düşünüyorum dedi bana ve engelledi :)

Serkan

çok da atarlı bir abimiz kendisi ( =

Spartacus ile Archil karışımının biraz daha güçlüsü

Burak

Dün ilk defa holigan olabileceğimi hissettim dedim ki bir ara şu sahaya dalayım Kartal'ın 3 numarasına bir çakayım . Aynı şeyin 5 katını İlker Aktaş hakkında düşünüyorum

Serkan

Herşeyin zamanı gelicek kardeşim, Bu taraftar patladığı zaman bakalım kim durabilicek önümüzde, ateşle oynayanlar bizi yakan ateşin onları küle çevireceğini hesap etmeye başlasınlar.

twitter

hıncal aga bile salladı bak bize  :D 10 kişiyle oynayan sonuncuya puan verilir mi ulan

red_white

Alıntı yapılan: Serkan - 15 February 2011, 21:50:15
Herşeyin zamanı gelicek kardeşim, Bu taraftar patladığı zaman bakalım kim durabilicek önümüzde, ateşle oynayanlar bizi yakan ateşin onları küle çevireceğini hesap etmeye başlasınlar.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=75120  sırf ts var diye bunu haber yapan bu angut elbet bununda hesabını verecek... 

kamuri

bişey soracam can özgür aslantaşın akibetini bilen var mı ne geçmez sakatlığı varmış devre arası gonderilecek diye ismi geçiyodu ne oldu ayrıldı mı ayrılmadıysa neden oynatılmıyor kemalle ikisi defansta daha sağlam olmazlar mı ersin saatli bomba gibi tek hamlelik oyuncu her an takımı on kişi bırakabilecek potansiyele sahip....

kuzey55

tesislerde düz koşuyo yapıyo.geçen hafta sordum geçmedimi sakatlığın diye..geçiyo yavaş yavaş dedi.bende baya yavaş oldu bu dedim güldü geçti...

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: kuzey55 - 16 February 2011, 00:27:46
tesislerde düz koşuyo yapıyo.geçen hafta sordum geçmedimi sakatlığın diye..geçiyo yavaş yavaş dedi.bende baya yavaş oldu bu dedim güldü geçti...

Bende iki sene boyunca her idmanda 30 tur düz koşu yapsam banada maaş bağlarlarmı acaba :D