Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Gökberk55

tabi yalnız bizi söylese millet içerlenir zaten kıskanıyolardı ajanssporda bizim habere mordu çayspor dişi horozlar bizden fazla yorum yapıyo.ama korkunun ecele faydası yok

cembaba

Bir de hiç bir şekilde takım ayıramaz ne olursa olsun. "Bu takım belli zaten" diyemez. Dengelemek maksatlı bir söylemdi

kamuri

ordu kim biz kim ya bizi kıyasladığın tribunlere bak feritttt sana ordusporun yaptığı  daha doğrusu yapamadığı kareografinin fotolarını yollamak lazım ki farkı iyice gör rakipsiz olduğumuzu anla

kumköylü ahmet

bizim tirubun orduyla kiyaslanacak takim degil gec orduyu banka asyada hepsini toplasan bizim tirubun gibi olamaz...
yaaa puanlar cok yakinyaaa mersini mutlaka almaliyiz insallah allahim utandirma sen bizi

ahmetsefa55

Son dakika.: Diyarbakir Spor BaSkani Cetin SumeR geCirDigi tRafik kaZaSi sonuCu haYatini kaYbetmiStir merHuma aLLahtan Rahmet aciLi aiLesine ve DiyarbakirSpor camiaSina Bas SagLigi diLiyoRuz.!   

dogru mu ?

TeRMeLee

Haberlerde böyle bir şey yok, yalandır.

Ajan

Ollivanders

Yalnız Hedef Süperlig programında bugun saçmaladılar resmen. Böbürlenmek degil bu. Herkes bize hakkımızı veriyor ama hala orduyla eş tutuluyoruz. Bu taraftar orduyla kıyaslanmaması için ne yapmalı veya ordu ne yaptı da biz ona eş olabiliyoruz. Ben kavrayamadım pek.

oguz_5528

Kabahat aslında bizde beyler,ordusporla oynadığımız maçta onları yenseydik ki şanstan aldılar 1 puanı,şimdi ne uğur tütüneker kalırdı ne de o eline mor beyaz bez karton yapıp sallayan taraftar o zor anlarında bizden puan alamasalar şu an zirvede tektik,gelip geçiçi bir güneşsin sen orduspor  ;D ayrıca merak ettiğim bir şey var,biz devre arasında gönderilen futbolculardan ne kadar kâr ettik,programı izledikten sonra aklıma takıldı ?

binikalamadım

usta ben hala güngören maçındayım biz o maçı nasıl alamadık

Ollivanders

Güngören vuracak orduspora çok rahatım o konuda :D

oguz_5528

oguz_5528

Alıntı yapılan: binikalamadım - 01 February 2011, 00:55:39
usta ben hala güngören maçındayım biz o maçı nasıl alamadık

o maçta baya eksik vardı dostum ondan olabilir ama iyi bi takım olmuş 2.dönem

Gökberk55

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 01 February 2011, 00:57:52
Ayrıca Freddy Adu'nun rizespor'a transfer olduğu yazıyor doğru mu bu haber?

http://spor.mynet.com/haber/rizespordan-inanilmaz-tran/31819?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_spor_link_2

doğru her gazetede manşet oldu ama bu kadar iyiymiş madem çaysporda narıyo onu anlayamadım

King Of The North

Ben Rizenin tekrar çıkışa geçeceğini ve Tavşanlının da çıkış yapacağını düşünüyorum,Bolu sonuna kadar üstü zorlayacaktır. Ordu ilk 6' ya ancak girer çok şişiriyorlar, yok şehirmiş yok taraftarmış, kaldıramazlar. Kalpar bu aralar doğru işler yaptığı gibi doğru da konuşuyori fazla havalara girmememiz lazım, taraftar için değil ama takımın yere sağlam basması lazım.