Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 12 January 2011, 19:10:57
bence olamaz 8)

bence de olamaz, çünkü adını bile yazamadığın :) türden bir rahatsızlığım hiç olmadı çok şükür...
öpüyorum seni.  :-*

celebi

celebi

yada hemoroit mi deseydim daha kibar olurdu. sen onu boşverde ads maçını öğrensende yazsan şuraya

mehmet yılmaz

ayyy.... migrenim tuttu.
tünele de girdim; aloooo....
:)

hazırlık maçı başlığına gelirsen görürsün. Maç başlarken durum 0-0'mış :)

Devre arası arar, öğrenirim.

celebi

http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TV6&slv=0

Allahım bu ne işkence böyle. büyük denizli taraftarrı çoşmuş stad full :)

AntZ

Sizi TRT Anadolu ya davet ediyorum Sn Çelebi  ;)

celebi

Turuncu

Bucaspor 0-2 Gençlerbirlği ilk golu atan oyuncu Oktay delibalta >l< 

**KaR6**

Alıntıtütün ve alkol isimlerinin takımların isimlerinde kullanımının yasaklanmasından sonra isminin ne olacağını merak ettiğim klüp. zira samsun aynı zamanda bir sigara markası. efes pilsen'i alkolden kapatan zihniyet, samsunspor'a sigaradan, tekirdağspor'a rakıdan dolayı isimlerini değiştirtecek mi ?

böyle bir bakış açısı okudum, ilginç değil mi :)

Burak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 12 January 2011, 20:58:35
böyle bir bakış açısı okudum, ilginç değil mi :)

bunu yazanın bakış açısı güzelmiş hakikaten tebrikler  >l< >l< >l< >l<

AntZ

Evet, NTV Spor da da birisi aynı şeyi söylemişti  :) Sözkonusu değil tabi ama olsaydı sigaranın adını değiştirirdik  :)

ahmetsefa55

sıgaranın adı samsun216 degılmı ? hemde su an farkettım samsun55 olsaymıs daha ıyı olurmus yada samsun362  :)

Burak

Ben bişe soracağım . KLODIAN DURO ' nun sayfası yok sanırım değil mi ? ben aradım bulamadım. ben çok beğenirdim onun futbolunu?

beşnumara

saat 00.00 ve 14 ziyaretçi 43 üye var. Bu saatte bu kadar üye ve Sıralamada nerdeyiz.Site yönetimini kınıyorum mazereti yok bu işin 1dk!!! 8)

berusa55

AlıntıEMENİKE MORAL VERDİ

Samsunspor'un yıldız oyuncuları Zeanke ve Agbetu'nun dünkü misafirleri Karabüksporlu Emenike'ydi

Emenike, Zenke ve Agbetu'ya övgüler yağdırarak,"Zenke Süper Ligin tozunu atar" dedi

HASRET GİDERDİLER
Samsunspor'un bu sezon renklerine kattığı Nijeryalı Zenke ve Agbetu'nun dün misafiri Süper Lig'in en çok konuşulan oyuncusu Emenike idi. Yıldız oyuncu, Samsunspor'un kamp yaptığı Limak Atlantis Otel'e gelerek, moral ziyaretinde bulundu. Hemşehrileriyle hasret giderip, takım hakkında bilgi alan Emenike, Samsunspor'un bu sezon Süper Lig'e çıkacağını söyledi.

ZENKE ÇOK KONUŞULUYOR
Zenke'nin büyük bir çıkış yakalayarak tüm dikkatleri üzerine çektiğini belirten Emenike,"Güçlü fiziğiyle ligin tozunu atıyor. Çok yetenekli bir oyuncu. Herkes bana Zenke'yi soruyor. Ligde iyi şeyler yapıyor. Böyle gider, bir sakatlık yaşamazsa tüm takımları peşinden koşturur. Samsunspor Zenke'yi almakla büyük iş yaptı" dedi.

SAMSUNSPOR LİGE ÇIKAR
Agbetu'un ise kendini knıtlamış bir oyuncu olduğunu ifade eden Emenike,"O Türkiye'de bizden daha tecrübeli. Yeteneği tartışılmaz. Ligin ikinci yarısında ondanda patlama bekliyorum" dedi. Samsunspor'u da değerlendiren Emenike,"Zenke ve Agbetu olduğu için Samsunspor'u yakından takip ediyorum. Süper lig'e en yakın takım. Kesin ligi çıkarlar" diye konuştu.

EMENİKE'Yİ ÖRNEK ALDIM
Emenike'yi kendisine örnek aldığını belirten Zenke ise,"Emenike kendisini Türkiye'de kanıtladı. İyi bir çıkış yakaladı ve transferde en ön sırada. Ben onu kendime örnek aldım. Ligin ikinci yarısında daha çok çalışıp, bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim" dedi. Samsunspor'un şampiyon alacağını iddia eden Agbetu da,"İyiki Samsunspor'a gelmişim" dedi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=24924